|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
22.10.2010 14:18:58   
Mateja81
aleunam - ne se sekirat glede mer, ker se dostikrat uštejejo. Čisto natančni se skoraj ne zgodi da so .....moj je tudi imel obseg glavice 35 cm ob rojstvu pa mi ginekolog ni nikoli nič omenil med pregledi. Pa še 1 teden prej sem rodila in dobila le 1 šiv.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.10.2010 14:33:48   
Renesme**
Aleunam- če ti je kaj v tolažbo, moja je imela obseg glavice 32cm, pa sem dobila 4,5 šivov, me je fajn prerezala ker se ji je mudilo (njej ne otrokuuser posted image ), potem je pa cela naenkrat ven letela, ne samo glava, posledično dobila tamala še hematom na glavici...

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.10.2010 14:53:48   
november2010
aleunam - kot so ti že rekle ostale, ne se preveč obremenjevat, te mere niso nikoli čist točne.....user posted image
pa zdaj ko berem o obsegih glavice pri vaših user posted image   - moj Lovro je imel ob rojstvu obseg 36,5cm.... pa se mi do zdaj ni nikol zdelo da je blo to neki ful velik... ampak k pa zdaj berem pa vidim, da je bil kar pravi bučman :) 

Jaz sem imela tudi danes čistilno - sem končno očistila en prostor k ga imamo, kamor spravljamo notr stvari, pa sem red nardila, vse ščistla, pomila.... me je moj sam gledal k je enkrat vmes domov prišel user posted image

Je bila zdele ena kolegica pri meni, ki je imela v ponedeljek rok, pa še nič ne kaže, da bo rodila.... je rekla da je res moreče tisto, ko t evsake dve uri folk kliče in sprašuje če je že kaj .... 
Grem zdaj še mal pospravljat pol pa ven na sonček :)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.10.2010 15:14:18   
aleunam
Hvala, punce. user posted image  Priznam, da mi je malo lažje. Saj se tudi G ni kaj pretirano čudila meram, mene pa so predvsem grami zmedli. Je res veliko pridobil v slabem mesecu.

Ja, sonček je tudi pri nas. MISLIM user posted image , da si grem posesat avto. Mi je sestrica zadnjič zdrobila pol rogljička po tleh user posted image . Ne bo pa to generalno čiščenje.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.10.2010 15:17:12   
majabar
aleunam, me veseli, da si se pomirila. Verjetno je bilo nekaj napake zadnjic in nekaj danes, morda vsakic v drugo smer, potem pa izgleda tako veliko. Tudi jaz bom danes oprala avto, oz. ga peljem oprat:). Ga cistim enkrat na teden in je se premalo, tu je ogromno prahu!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.10.2010 15:47:53   
ječi12
alenuam sj so punce že dovolj napisale. sicer pa sprvla ga boš vn tut če ma 5kg :) tko da brez skrbi. je pa res da teža ni tolk pomembna kot glavica. naša mala se je rodila s 35,5cm obsega pa sm bla rezana. pa pomoje bi blo useeno če bi bil cm še gor al pa dol...bomo vidli kaj bo zdj.nazadnje so glavico namerli 31,5.pred enim tednom.

ene mate pa res še mal za rodit :) zakon ej,tole bo novičk.

no sicer pa ponavadi prehitevajo une iz sredine seznama... :) tko da to sm loh pa tut js....
sanja svinja.....user posted image

evo mi gremo mal vn se zluftat pa v bc po sedež pol k pa dam pridemo bom mogla pa torto narest. no sj mam že večno,samo še fila pa okrasim jutr pa je.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.10.2010 15:59:01   
majabar
Z VESELJEM SPOROČAM, DA JE MALANELI RODILA MALO NELI!!!
Neli 2900 48,5cm, 22.10. ob 12:28!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.10.2010 16:00:31   
novemberska
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

NOVEMBERSKA bi se pa žih že kej javila in povedala kako je blo user posted image

Lep pozdrav moje sonosečke:)

No pa ma kapesanta kar prav, da bi se lahk mal javla pa povedala mojo porodno zgodbo. Moram povedat da mamo doma pravega angelčka,kateri pridno je in non stop spi. Moj user posted image je čist navdušen da mamo tako pridno dojenčico...moram rečt da spi ponoč od polnoči do 8h zjutraj tko da sem tudi jaz kar naspana...če bo ostala vsaj pol tako pridna kot je zdaj bom vesela..... no punce pa da vam povem še mojo porodno zgodbo:

V petek popoldne sva se z mojim odpravila proti primorski , ker je moj stric lih slavil abrahama. Takrat seveda še nič ni kazalo da nas bo otrok presenetil. Celo popoldne sva okol mojih sorodnikov skakala, zvečer pa smo šli vsi skupaj na fešto. No na fešto sva prišla okol 18h in takrat je blo še čist vse v najlepšem redu...sem se še šalila in sem stricu rekla da bo tamala točno 50 let mlajša kot je on, pa je rekel da 50 let pa en mesec ;) No in tako jaz lepo sedim in se pogovarjam, nakar se odpravim pozdravt ene ki so lih prišli na žur in začutim kako mi ena velika kaplja pade v spodnje hlače, nato še ena in še ena....stala sem sredi sobe čist bleda...in me moja mami vid pa ji rečem...mami men je lih voda odtekla...pa prav ona  : o a res, ja nič pa pejmo rodit...laufa ven po mojega, mu pove da mi je voda odtekla, seveda gospod niso verjeli, je mislil da ga kao hočejo nahecat. No pa pride not, in ko je videl da stojim kot kup nesreče je vedel da gre zares. Jah pol pa rahla panika....laufa do avta, pa spet nazaj po mene...še sam ni vedel kaj bi...in smo se odpeljali do najbližnje porodnišnice v Izolo.
No tam so me zelo nesramno sprejel..sem bla res čist razočarana...una sestra je bla čist mim, jezna ker nimam z sabo materinske..ok, sej ji dam prav ampak v takih trenutkih rabiš neko toplo besedo, ne pa očitke kako neodgovoren si in zakaj si sploh prišel v izolo, zakaj nisi šel v lj. No tam so me priklopili na CTG, kateri ni kazal nič, pogledala me je še ginekologinja, in ugotovila da sem še čist zaprta, tako da smo se skupaj odločili da je  najbolj da greva lepo v lj.
No in sva šla... ob 20.30 sva štartala iz Izole, ob 20.39 so se pa začeli prvi popadki, kateri so bili še kar vzdržni in so trajali na 8-10 min...no ko sva prišla v lj so se popadki že kar lepo krepili,vedno bolj boleči so bili...skočila sva še domov po materinsko in torbo za v porodnišnico ( katera seveda ni bila pripravljena, tako da je moj zmetal not vse kar mu je prišlo pod roke...jaz sem čakala v avtu in globoko, globoko dihala)
No sprejem v lj porodnišnici je bil pa čist druga zgodba....sestra zelo prijazna, tko da me ni bilo nič strah. Ob 22h so me priklopili na CTG, kateri še zmeraj ni kazal nič, meni se je pa zdelo da bom od bolečin umrla user posted image G. me je pogledala in odprta sem bla 2cm. No pa smo šli ob 23h na klistir, in takrat se je začelo...popadki na 40sekund,bolelo bolelo bolelo kotuser posted image
Ob 00.00 sem prišla v porodno sobo, in spoznala najboljšo babico kar si jo človk lahko zaželi...babico Gordano. Moram rečt,da je to ženska in pol...ima ful občutek za te stvari, ve te spodbujat in pomirit. No popadki so se takrat res že zelo intenzivno začeli , dobila sem smejalni plin in moram rečt da sem mislila da bom tisto masko pojedla...je nisem spustila niti za sekundouser posted image user posted image user posted image čeprav ti bolečin ne odvzame ampak te da v nek trans v katerem ti je mal vseen za bolečine...sam seveda to ne traja dolgouser posted image No takrat me je še G. enkrat pogledala in ugotovila da smo pa že 8 cm odprti in da bom kmalu rodila. Babica me je vprašala, če hočem še kaj proti bolečinam in še zdaj nevem zakaj sem rekla ne. Mislim da se sploh nisem zavedala kaj me sprašujeuser posted image user posted image
No ob 2h sem jo prosila če mi da nekaj in je rekla..ja gospa zdaj pa ste prepozni, zdaj bomo pa rodili...obrnite se na hrbet in ko bo popadek močno pritisnite...in res ob naslednjem popadku sem začutila toplino med nogami in glavica je bila zunaj...No pa sva jo z mojim pobožala...in smo šli naprej...še dva popadka in naša princeska je bila zunaj...
Zaslišala sem najlepši zvok, ki ga mamica lahko sliš, položili so mi jo na trebušček in solzice sreče so mi tekle po licu...moj user posted image je postal v sekundi zaljubljen v svojo deklico...
Drage moje v tistem trenutku pozabiš na vse hudo...bolečina v trenutku izgine ob sebi imaš največji zaklad.

Naj vam povem, da ko pride trenutek ko greš rodit, ni časa za strah, takrat si tako not v tem da enostavno pozabiš in ne premišljuješ o strahu. Tako da kar pogumno. 

Se pravi da sem imela zelo lep in hiter porod ( od prihoda v porodno do poroda je minilo dobri dve urci) ,naša Hana lepo napreduje, čeprav je bila en mesec prehitra je bila kar velika dojenčica 2900g...51 cm in obseg glavice 34cm... v porodnišnici je 200 g zgubila ampak jih kar hitro nazaj pridobiva...midve se super štimava in res je ni večje sreče v življenju kot pogleda tvojega otroka.

No zdaj pa šibam ,upam da nisem bila predolga...moja mala Hanči je lačna tako da jo grem podojit.

Vsem vam ki še čakate pa SREČNO....

Emma83 tebi pa čestitke ob rojstvu tvojega princa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.10.2010 16:01:41   
novemberska
Malaneli čestitke ob rojstvu hčerkice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se crkljajte.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.10.2010 16:03:09   
malajka84
čestitke malaneli za malo Neli!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mamo enga doječka več:) zdej pa kr v vrsto pa dalje...:)

novemberska še enkrat čestitike...ko sem pa brala tvojo zgodbo so mi pa tko solze pršle v oči...jst jokica!

< Sporočilo je popravil malajka84 -- 22.10.2010 16:07:54 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.10.2010 16:06:45   
november2010
malaneli sporoča:
Tretji dan v porodnišnici, smo dobili punčko Neli.2900 pa 48,5, rodila se je 12.28.Srečna mamica in očka. Vsi smo dobro.

< Sporočilo je popravil november2010 -- 22.10.2010 16:08:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.10.2010 16:07:14   
Renesme**
Malaneli- čestitkeuser posted image user posted image  za Neli.

novembrska- porodna zgodba je pa super, ravno taka kot se je vse bojimo, da ti nekje v javnosti voda odtečeuser posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.10.2010 16:10:58   
november2010
Vidim, da je že Majabar prenesla veselo novico!

user posted image

Čestitke malaneli!!!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.10.2010 16:13:43   
november2010
novembrska: še enkrat čestitke za Hano, super porodna zgodba...

Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.10.2010 16:16:49   
phelps
Jeeeeej, Malaneli, čestitke user posted image user posted image user posted image

Novembrska, ful lepa zgodba, mi solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.10.2010 16:22:23   
nadinne
ČESTITKE Malaneliuser posted image user posted image user posted image

novemberska...joj lepa zgodba...jaz si tudi želim takega poroda user posted image Ampak brez odtekanja vode v "javnosti" user posted image

aleunam...res se ne sekirat za mere...meni pa napovedujejo enga malega čmrljčka, pa se lahko zgodi da le ne bo tako majhen user posted image He he, jaz grem tudi sedaj ven avto sesat, v bistvu kar oba avta...je za izkoristit ker je tako lepo toplo zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.10.2010 16:42:28   
aleunam
MalaNeli, čestitke za Neli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novemberska, tudi meni si privabila solzice v oči. Lepa porodna zgodba. user posted image

Avto posesan, pa se mi zdi, da mam še nekaj energije, pa ne vem če naj grem zlikat še zadnje tetra plenice. Pa tudi posteljnina se suši, se mi zdi, da zadnje čase ful pogosto perem in menjavam posteljnino. user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.10.2010 17:01:27   
nejka000
Mala Neli čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novembrska vam pa veliko cartanja.

Punce jaz sem še tukaj. Pišuka noče pa noče, šraufa pa me tok da bom znorela.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.10.2010 17:09:03   
nejka000

user posted image
user posted image

user posted image

16.10.2010
 user posted image novembrska (PDP 13.11.2010)  user posted image HANA, 2900g, 51cm

19.10.2010
  user posted image emma83 (PDP 8.11.2010) user posted image   , 2805g, 50cm

22.10.2010

user posted image malaneli (PDP 3.11.2010)  user posted image NELI, 2900g, 48,5cm

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 22.10.2010 17:10:27 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.10.2010 17:11:41   
simonmojca
Malaneli čestitke za tvojo malo Neli

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.10.2010 17:15:08   
simonmojca
novemberska joj kako lepa zgodba, moram priznati, da sem tudi jaz začela user posted image , ko sem brala

No moja kontrola uspešna, urin bp, user posted image  bije, vse ok, naslednja kontrola pa v četrtek 28.10.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.10.2010 17:16:45   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Čestitke MalaNeli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil pajac -- 22.10.2010 17:17:52 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.10.2010 17:19:07   
pajac
novemberska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.10.2010 17:19:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Mala Neli čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novembrska vam pa veliko cartanja.

Punce jaz sem še tukaj. Pišuka noče pa noče, šraufa pa me tok da bom znorela.

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.10.2010 17:21:42   
pajac
Jaz imam bolnico Franja doma user posted image Moj  je prišel domov prepoten, čisto brez glasu, z bolečim grlom in zelenim izmečkom user posted image user posted image user posted image

Ga že mažem z materino dušico, liže septolete, inhalator se polni za kasneje, da zdaj lahko kofe spije...

Saj sem kot v bolnici.. Raskužilo takoj v predsobi, kopalnici, kuhinji.. Diši po stanovanju po materini dušici...V WC ju nabavljena tona čistil (vse sama NE bio, da pobije to salmonelo, če se kje skriva.. stroj laufa brez pavze že itak nekaj dni...

user posted image user posted image

Jaz grem nazaj v službo user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?