nadinne
|
Čau No pa sem končno s pregleda...sem bila celo dopoldne tam ...smo se zopet nagledali po UZ . Končno zvedela koliko je beba težka...okoli 2700-2800g. Zredila se nisem nič, tak da sem še vedno na +4 Vzela mi je bris za streptokok, dobila navodila glede hemoroida in nato šla na CTG...seveda je kot nalašč zaspal Tako da sem šla potem za 2 uri ven...malo hodit in še k babici na klepet...seveda ni minilo 2 minuti ko sem odšla ven, pa je začel migat da je bilo noro. No pridem nazaj in se umiri Me dajo na CTG...najprej ene 5 min nič, no potem pa HB začne migat, tak da je blo vse ok na koncu Dobila sem tudi napotnico za kranjsko P in ker moje g naslednji teden ni, moram iti kar v P, če bi bilo karkoli narobe oz. se ne bi dobro počutila ali ne bi čutila gibov. Naslednji pregled imam tako 2.11. Takrat dobim rezultate za streptokok, pa spet CTG. maa2010...drži se...boš kmalu pestovala svojo štručko bela...če ti šesti čut pravi da je CR tisto pravo, potem bo že držalo. Bo vse vredu, boš videla. nejka...lepo si spet popravila seznam...luštne miške. pajac...meni tudi najprej ni usekalo kaj naj bi bila fora s tem mačkom...no pa mi je potem le potegnilo Zakon fotka! bunda...jaz moje ne zapnem več, mam eno staro ki pa mi je ful preširoka tudi sedaj, ampak bo že mogla bit vredu. Drugač pa niti nisem zmrznjena, sploh imam raje mraz kot vročino. Pri nas v hiši ni nikoli več kot 20, prej celo 18, pa hodim s kratkimi. Tak da zunaj še vedno hodim v mikici, pa čez velur, če pa piha pa še anorak čez in to je to. pucanje...uf ste ene pridne. Jaz spadam med lenobe kar se tiče pospravljanja...to počnem ponavadi 1x tedensko, pomivam po tleh pa...uf zelooo redko. No ja če je res umazano kaj, potem že pomijem, ampak navadno ni umazano, tak da sesanje zadostuje. vreme...ja zunaj je tako lepooooo Zjutraj je bilo res že zimsko, pri nas -3...sem drgnila šipe na avtu zjutraj...uh, me je roka bolela malo telovadbe Sedaj je nekje 10 stopinj in tako lepo toplooo...sem prej pobirala perilo na balkonu kar v kratkih...me ni nič zeblo. Tak da danes obvezno en daljši sprehod zunaj, kot včeraj...če mi bo mehur dovolil...ponavadi me začne tiščat lulat, tko sem 500m od hiše Ja radosti Aja, pa včeraj sem končno uspela prit do frizerja...me morate pohvali, ker to pa res sovražim do frizerja hodit...grem 1-2x letno. Pa sem se sedaj prisilila da grem, ker ne vem kdaj bo potem čas Sem bla pridna Nič zej moram pa it kosilo naštimat...da samca nahranimo k pride iz dela Uživejte v sončku, pa kake lepe novičke sporočite
|