aleksa83
|
Aja, sem pozabila napisat, da sem imela kontrolo danes, vendar nisem imela ultrazvoka pa nič .. sem se tako veselila, da bom vidla to malo bitje, pa pol nič od tega,... Dibila sem napotnico za CTG in za porodnišnico, in čez 14 dni imam naslednjo kontrolo 3.11.2010. 3 kg imam zopet plusa, voda je bila vredu. če pa bo bilokaj narobe, pa takoj nazaj,... Z novembrom moram začeti šteti gibe, sem neko tabelo dobila,...kupla sem si rupurut, ker bom drugače hin od zgage, ker nič več ne spim prav ponoči, me tako žge, pol pa sem ko neki mesečnik s podočnjaki in cela uboga,... Sem včeraj mojemu pravla, da si morem počasi stvari spakirat in pripravit, pa mi je rekel: Kaj misliš, da jaz tega ne bi znal?? Me je kar šokiral s tem odgovorom . Očitno se bolj veseli in bolj čaka kot pa dejansko pokaže,... Sedaj pa še bolj ko je v torek ena prijateljica rodila in nama je po mmsu slikico poslala. Ene pišete, da imate sončka, le uživajte, tu se je pokazal za 5 minut in ga že ni,... Jaz sem tudi nabavila modrc v Dm in enega za enkrat, pol pa bom po porodu videla kako in kaj. a testerčke dobimo v P? tega pa nisem vedela. Pa to je super . Jaz sem tudi hotela kupiti alkohol za popek v lekarni, pa mi je lekarnarka odsvetovala, češ, da ga jaz tako ne bom potrebovala. Ker popek ima baje patronažna na skrbi in jjaz nimam nič z njim. Naj potem delam po navodilih patronažne je rekla,..Pa ga pač zdaj nimam. Fiziološko ste kupile v zapršilu ali kapljicah?Meni ga je v kapljicah priporočila,... Ima katera od vas tudi probleme s strijami, ful si mažem trebuh, po 3x, ali več na dan, pa se mi tu, ko se najbolj premika kar pojavljajo ena za drugo. Malo sem šokirana, ker pred 1 mesecem še nisem imela nič, sedaj pa naenkrat buumm,... Lepo mi bodite, pozdravček vsem,... grem malo počivat, ker cerlo noč nisem spala zaradi zgage,..