|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
25.10.2010 15:14:29   
RAKICA2007
Danes moram malo slikati trebušček...
vam pošljem na mail (upam, da ne bom imela polno hišo ljudi - in si vzela čas) slikico user posted image  mojega premoženjauser posted image

sem pa na naš mail poslala slikico - proba preko GSMja... sem hotla v službo (na mail) pa potem iz tega maila k nam... pa sem kar tako poslala... me firbec matra- če pa katero tudi, pa naj si pogleda našega fižolčka (upam, samo da je dobra resolucija) user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.10.2010 15:34:28   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ej, bejbe... mogoče bi lažje mele skupen mail...
ustvarila sem še mail: majcice2011@gmail.com

Ekola, poslala mail, prosim za geslo.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.10.2010 16:40:36   
fluf
ooo punce se vam že nosečniški poznaaaa user posted image moj je pomoje še vedno samo napihnjen... se pa 1x na tedn slikava, da bova mela od vsakega tedna eno slikco :) hihi... hvala bogu mi dnevi letijo, tako da bo naslednji UZ zelo hitro tukaj... počutim se sicer super... pa ko nisem cunja... sam v službi itak nimam časa bit cunja :)

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.10.2010 17:10:49   
borovnicica
Pozdravljene!

hanna80: hvala za info glede NS. Na mojo srečo sem dobila popoldanski termin v Dravljah. Prilagam link, če bo še katera potrebovala http://www.neplodnost.com/

happy85 : tudi jaz občudujem tiste, ki so že mamice in so sedaj spet nosečke in vse postorijo...verjetno, ko si enkrat mamica, ti za otročka ni nič težko naredit, pa čeprav se slabo počutiš.

mami 27: držim pesti

ninasiki: preživela službo?

Tudi mene zanima kaj je sea band??

Imena: nimam pojma kakšno ime bi dala, sigurno pa bo slovensko.

Nimam pojma kakšen voziček bi vzela, mora pa bit za po makadamu. V kratkem greva z mojim na oglede.

Danes grem na telovadbo za moj hrbtek. Uživajte in lp

titleAndStar(5,0,0,false,"","")

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
25.10.2010 20:12:18   
mami 27
evo me, evo me...

kako lepo je bilo videt pikico!!!

Nosna kost vidna, NS 1,5mm (torej majhna in super!!!) tko da smo zdravi in aktivni v trebuščku!

Vidli nogice, rokice, celo kako mala pika odpira mala usteca user posted image

tako da vse super super fajn!!! Aja, pa dobili kar 4 slikice!!!

Zdej pa čakamo naslednji pregled 19.11. v Postojni! Tako user posted image

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
25.10.2010 20:17:26   
kokapoka
ČESTITKE mami 27user posted image user posted image user posted image user posted image vrjetn more bit noro dobr občutek ko ti reče da je vse ok zuser posted image js mam še dolg za čakat na NS(9.11) prov odštevamuser posted image

Punce mal mi je ušlo a geslo za ta gmail že mamo??

komi čakam da bom js tud čutla mojo pikico...to je najbolši občutek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
uživajte v tem maximalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
25.10.2010 23:25:14   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Čeprav nisem nagnjena k ''drugačnim'' imenom, mi je v uho skočilo ime za punčko in sicer TANA.
Kaj mislite? Prooosiiiiim mnenja!

Gledaš BBS, ne :)))

user posted image

Tana je moja psička...

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 1232
25.10.2010 23:36:25   
cowgirl
sea band sta 2 zapestnici iz blaga z akupresurnimi bunkicami. Si jih das na zapestje in to je to. Meni brez njih trenutno živeti ni. Samo ponoč jih dam dol. Ko se zbudim pa takoj spet gor. Res pomaga!

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.10.2010 6:17:05   
mami 27
super, da tole pomaga!user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.10.2010 6:19:16   
mami 27

Punce mal mi je ušlo a geslo za ta gmail že mamo??

pošlješ s svojega maila na ta mail, pa dobiš tja geslo... jaz ga še čakam!

Ajde, vesna_b, akcija user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.10.2010 7:44:30   
Anonimen
dan dan punce

kak smo kaj :)...moja noč je katastrofalna...skozi eno bujenje, sanje pa take, sem se zbudila prav z glavobolom :( :(

nekaj me zanima...glede tega gmaila...jaz se tukaj ne bom odkrivala, ker me ena non stop lovi, njena tašča se mi pa zagovori pa mi vse pove kaj so prebrali user posted image ....ne štekam glih čist tega načina...a bi mi lahko ena tole zadevo razjasnila...a tisto geslo rabimo da si bomo emaile brale...a pa ni možnosti da pošlješ iz svojega emaila vsem in vidijo vsi kaj pišeš...se opravičujem, sam včasih sem res ena blondinka :)

fajn bodite pa uzivajte v tem mrazu user posted image user posted image ...(jaz bi že kr poletje :) )

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.10.2010 8:13:12   
vesna_b
ojla
ja, mail deluje, na njega pošlješ svoj vzdevek, jaz pa ti pošljem geslo, in tvoj mail dodam med stike - shranim pod vzdevkom, da se ve, katera je katera.
glede na to, da bomo imele dostop do maila samo me in nihče drug, je garancija, da slikce in vse ostane naše.

geslo rabimo za to, da se lahko prijavimo na ta mailbox, ker npr jaz bom poslala mail na majcice2011@gmail.com, ve pa se prijavite s tem mailom in geslom, ki vam ga pošljem, in moj mail pogledate.

včeraj popoldne nisem pisala, ker... smo šli po škorenčke za tamalo - pišuka, 50€user posted image , nosila jih bo pa par mesecev. hudo hudo...
sem vam pa poslala geslo danes zjutraj, vsem, ki ste ga želele že včeraj popoldne.
poslala sem gor tudi ponudbo - naročila sem majčko za tamalo, I'm the big sister, za 12€, če katero zanima, so na mailu vsi podatki. možakar je bil full prijazen user posted image
tolk za enkrat, uživajte, pupe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.10.2010 8:35:41   
Aprilski majček
Zdravo punce!

Vidim, da ste že nekaj časa aktivne na tem forumu. Rok imam na prehodu iz aprila v maj, zato bi se pridružila vaši skupini, če me sprejmete medse.

Aprilski majček

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.10.2010 8:51:52   
RAKICA2007
Jutro punce mojeuser posted image

user posted image

kako smo kaj? Moja današnja noč čudovita - a prekratkauser posted image user posted image  
Tamala se HB ni nič ponoči zbujala in sem se res naspala. Zbudila sem se brez tega grooooznega glavobola in sem danes kot prerojena... zgleda, da je res vreme imelo tak čuden vpliv na moj glavobol.

Dobrodošla aprilski majček; vsako sprejmemo medse

gmail deluje super... a se lahko samo popoldan logiram gor, prav tako na FB. Sedaj pa ne vem - ali sem že dobila vabilo v zaprto skupino na FBju al ne? Jah tudi jaz sem blond user posted image  pa seveda pozabljiva... nekako ne najdem skupine user posted image

Kako smo kaj drugače danes, ob tem deževnem dnevu? Jaz sem ok, čeprav bi bila raje kje drugje kot pa v službi user posted image user posted image

(odgovor članu Aprilski majček)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.10.2010 8:59:20   
vesna_b
ni panike, slikce na gmail lahko pošiljamo kadarkoli user posted image

aja, za zaprto skupino pa ne vem točno, ker... jo ureja ninasikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.10.2010 9:20:09   
mami 27
Jutro, babe!

Uffff, psihične priprave, šeeef pridi danes da te razsvetlim user posted image

Na mailu imate naše slikice z UZ, če katero zanima :D

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.10.2010 9:22:17   
vesna_b
jaaaaa
grem takoj pogledat user posted image

iiiii, kako lepe slikce - od nuhalne in od trebuščka (sem pogledala dva maila)

ej, komaj čakam, da se slikam, da vam pokažem mojega...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 26.10.2010 9:29:44 >

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.10.2010 9:30:48   
anchika
Pozdravljene po dolgem času. Tolko pišete da vas ne utegnem brati.
Med tem časom ko me ni bilo sem bila na pregledu pri G in zopet dobila lepo slikico mojih dveh sončkov. Z nami tremi je vse ok. Eden skozi miga sem ga videla na UZ en je bil priden. Sta že velika- mislim dovolj za dvojčka v 11 tednu nosečnosti.
Sem pa na bolovanju, zaradi moje utrujenosti do nslednjega pregleda in to bo 5.11.2010, pol naprej pa bomo videli.
Z možem sva že gledala vozičke. Ni kaj dosti izbire za dvojčke. Vsekakor pa ga bom kupila iz druge roke. Res so veliki in tudi gledamo in izbiramo naš novi avto.
No zaenkrat to se beremo

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.10.2010 9:33:32   
vesna_b
ej, šef...
jaz sem prvič vzela v roke šampanjc, dva kozarca, šla k direktorju v pisarno, zaprla vrata - in on me seveda prav debelo pogleda... user posted image

sem mu rekla, da imam eno novico, in sicer, da si bo mogu čez par mesecev novo pomoč najt, ker... bom šla na porodniško...
na konc je on odpru šampanjc, nama natočil, sva nazdravila, bil je full vesel, potem pa sem rekla, da grem še ostalim povedat, in ko smo bili vsi na kupu, je še enkrat mi čestital, potem pa rekel, da mora na en sestanek in se odpeljal - po moje zato, da smo tist šampanjc u miru spil user posted image  no, bolj so ga, ker jaz nisem smela več... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.10.2010 9:46:51   
mami 27

ej, šef...
jaz sem prvič vzela v roke šampanjc, dva kozarca, šla k direktorju v pisarno, zaprla vrata - in on me seveda prav debelo pogleda... user posted image

sem mu rekla, da imam eno novico, in sicer, da si bo mogu čez par mesecev novo pomoč najt, ker... bom šla na porodniško...
na konc je on odpru šampanjc, nama natočil, sva nazdravila, bil je full vesel, potem pa sem rekla, da grem še ostalim povedat, in ko smo bili vsi na kupu, je še enkrat mi čestital, potem pa rekel, da mora na en sestanek in se odpeljal - po moje zato, da smo tist šampanjc u miru spil user posted image  no, bolj so ga, ker jaz nisem smela več... user posted image

super!!! user posted image user posted image user posted image

da bi moje soočenje blo vsaj malo podobno user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.10.2010 10:02:41   
vesna_b
ma saj bo - držim pestiuser posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.10.2010 10:10:06   
hillmagic

ej, šef...

waw lepa gesta ..ja super si to speljala..svaka častuser posted image user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.10.2010 10:21:50   
hillmagic
Hey punceuser posted image
Komaj dohajam.. Če sem prav brala kaj bomo imeli na FB-ju skupino Majčice 2011 al kako Sorry mogoče nisem dobro prebrala.
Meni se trebuh še nič ne pozna....vrtoglavica in bruhanje se nadaljuje. .. sem se že malo navadila da je pač z menoj tako. Danes imam  s svojo osebno zdravnico posvet pa da me vidi kako sem. Klie imam iste ker itak skoraj vse zbruham. Karuna mi reče; Bogi mami, a te dojenček matra? Rečem; Ja... Reče Karuna ;Sej bo mami... Cuker mali. Danes je šla v vrtec s poganjalcem. Je bila veliko doma sedaj, ko sem jaz na bolniški. Danes pa je rekla, da bi šla malo prijateljčke pogledat Faca.

Imela sem razgovor za novo službo, na katero sem čakala kar nekaj časa in so me končno na razgovor povabili in ker vem da nisem čist OK sedaj... sem jim pač povedala da sem zvedela da sem noseča...in valda niso me vzeli So pa rekli, da naj še enkrat pošljem prošnjo ko bom lahko po porodniški delala...kar je tudi ok.

Prvič sem imela CR in sedaj ne vem, včasih me kar neki zateguje v trebuhu. Kot bi me neki špikalo ko se ponoči obrnem pa ne vem, a je možno da zaradi šivov al kwauser posted image . Ko se zasukam nastane prav bolečina kot da bi me slepič zabolel Ne znam drugače opisati.... kr neki

Nič punce nosečke Lepo se imejte in veliko se smejte

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.10.2010 10:57:39   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic

Hey punceuser posted image
Komaj dohajam.. Če sem prav brala kaj bomo imeli na FB-ju skupino Majčice 2011 al kako Sorry mogoče nisem dobro prebrala.
Meni se trebuh še nič ne pozna....vrtoglavica in bruhanje se nadaljuje. .. sem se že malo navadila da je pač z menoj tako. Danes imam  s svojo osebno zdravnico posvet pa da me vidi kako sem. Klie imam iste ker itak skoraj vse zbruham. Karuna mi reče; Bogi mami, a te dojenček matra? Rečem; Ja... Reče Karuna ;Sej bo mami... Cuker mali. Danes je šla v vrtec s poganjalcem. Je bila veliko doma sedaj, ko sem jaz na bolniški. Danes pa je rekla, da bi šla malo prijateljčke pogledat Faca.

Imela sem razgovor za novo službo, na katero sem čakala kar nekaj časa in so me končno na razgovor povabili in ker vem da nisem čist OK sedaj... sem jim pač povedala da sem zvedela da sem noseča...in valda niso me vzeli So pa rekli, da naj še enkrat pošljem prošnjo ko bom lahko po porodniški delala...kar je tudi ok.

Prvič sem imela CR in sedaj ne vem, včasih me kar neki zateguje v trebuhu. Kot bi me neki špikalo ko se ponoči obrnem pa ne vem, a je možno da zaradi šivov al kwauser posted image . Ko se zasukam nastane prav bolečina kot da bi me slepič zabolel Ne znam drugače opisati.... kr neki

Nič punce nosečke Lepo se imejte in veliko se smejte

Karuna, cukr user posted image

Služba pa že bo, po porodniški. Bom imela podobne probleme, najbrž!

Jaz sem tudi po CR, pa me tut vsake tok grdo špikne user posted image ampak dvomim da je zaradi tega,
prej zaradi širjenja maternice!

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.10.2010 11:06:22   
Luskica
Ojla!
Da se vam malce javim. Danes sem imela drugi pregled. Vse je ok, veliki smo že pet centimetrov, tko da sem res presrečna. Ni lepšega, ko vidiš detece in malegauser posted image  kako utripa.
Me je pa malce presenetila, ker mi je ultrazvok naredila. A se to na začetku naredi na vseh pregledih, da vidi srčka al kako? Sem še frišna na tem področjuuser posted image .
No, sem ji pa pozabila rečt, da mi kakšno slikco naredi, ker sem bila že itak presrečna, da sem sploh detece lahko videla. A mogoče veste, a ma ona to v računalniku in lahko naknadno sprinta?
Lep dan naprej in en velik user posted image  vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?