BeliMedo
|
Dober večer punce! Se opravičujem, včeraj ni bilo več časa, da bi poročala o morfologiji, danes pa smo se celi dan potepali.... Sem KOMA . V glavnem, včejab bili na NS, z našo pikico je vse v najlepšem redu, nosna kost prisotna, miga kot velika, v glavnem, sem presrečna, da je vse ok . Spola sicer nismo izvedeli, se baje ni vidlo, ampak to je itak postranskega pomena, glavno, da je vse drugo ok... Tudi ostalim iz srca čestitam za uspešno opravljeno NS Glede hrane pa mi ama čisto nič ne smrdi, sem prava fresmašina . Nonstop polna usta . MAdona zdaj mi je smešno, ko pa se bom okoli kotalila, pa se verjetno ne bom več režala. Si pa ne predstavljam, da bi mi bilo slabo; res ste božice vse s slabostmi.... Menda mine po prvih treh mesecih... Njeli, oprosti, sem očitno spregledala, da imaš srčasto obliko maternice. Se pa popolnoma strinjam, da niti dve nosečnosti nista enaki, tako da dokler se plodek lepo razvija, ni razloga za skrb. Ninasiki, mislim, da delodajalec nima pravice preverjati, ali je delavka noseča ali ne! Dejansko če gledaš zakon, si delodajalca dolžna obvestiti o nastopu porodniškega dopusta najkasneje 30 dni pred nastopom le tega... Iz tega je tudi mogoče sklepati, da nima pravice preverjat, ali si noseča. cowgirl, boga ... Upam, da hitro minejo slabosti. Glede oblačil pa sem že povedala, da sem si nabavila tisti podaljšek za hlače in pas za trebuh in zadeva super funkcionira in bo po moje še nekaj časa. Saj res, kaj pa ostale, ki ste omenile, da ga boste naročile?? Ste že dobile?? Mnenje?? RAKICA2007, ah, kako lepa besedila... So se mi kar solzice pocedile... za vse mamice... MA jaz še zdaj skorajda ne morem verjeti, da je moja prva pikica stara že 5 let in je že prava punca... Za mene je še vedno tisti moj mali dišeči dojenček . Dobrodošle vse nove majčice... Zgleda, da bo kar gužva v porodnišnicah . Lep večer še naprej vsem in se beremo jutri... JAz šibam v horizontalo...
|