|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
25.10.2010 12:57:40   
RAKICA2007
moj se mi je že smejal včeraj, pa ne da že imena izbiraš... ampak punce, jaz sem takooo žalostna - nobeno ime mi ni kaj posebnega in všeč user posted image  - ja ja luna je, pa še hormoni norijo user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.10.2010 12:57:50   
fluf
za mail sem se sice javila jaz, ampak vesna_b če imaš čas se pripročam, ker sem sama naslednjih nekaj tednov odstona od 8h zjutraj pa do 20ih zvečer... in me baše... tkole k mam mal časa pobrskam s telefonom če kej čvekate to je pa to... jooooj jest pozablam da sm nosečka user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.10.2010 13:00:14   
RAKICA2007
fluf; jaz sem imela 6 tednov tak ferker - na začetku, da tudi dojela nisem, da sem user posted image  user posted image
vse bo še ok... samo da si ti vredu, da ti zdravje služi in močno crkljaj trebuščka user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.10.2010 13:14:12   
j.b.
Živjo punce, sem majčica 2010, in vas pridem na vsake tolk časa mičkan prebrat, mi kr skomine delate z nosečnostjo, bi takoj ponovila še 1xuser posted image . Uglavnem, želim vam vse lepo, pa da boste ve in vaše pikice/pikci zdravi!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.10.2010 13:28:14   
Muca Živc
meni slabosti nič ne ponehajo. Vesna, kaj pa če se naredi skupina na gmailu, pa smo potem vse v skupino danej in potem ko odgovarjaš, v bistvu odgovarjaš celi skupini? Jaz tudi nisem navdušena nad FB, ker sem imela že nekaj vdorov, kljub zaščiti. LP

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.10.2010 13:28:16   
Nitkica11
RAKICA2007 - niti ni tako slabo ime, jaz tudi ze zdaj razmisljam za imena in so mi vsec taka ki niso tako pogosta in nekaj posebnega in mi res zaenkrat kar noben ne pade na pamet potem ce pa ze kaksen je pa mojemu ni vsec user posted image se dobro da je se kar nekaj casa da se odlocmo ampak ze vidim da bo tezka.

fluf - vesna_b je bila pridna in ga je ze ustvarila ti poslji samo mail in dobis geslo. Lepo da ti tako hitro minevajo dnevi pri meni je isto sedaj je pa tak vreme da se stanje malo umirja in sem vec doma user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.10.2010 13:46:34   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Živc

meni slabosti nič ne ponehajo. Vesna, kaj pa če se naredi skupina na gmailu, pa smo potem vse v skupino danej in potem ko odgovarjaš, v bistvu odgovarjaš celi skupini? Jaz tudi nisem navdušena nad FB, ker sem imela že nekaj vdorov, kljub zaščiti. LP

mail ustvarjen, imele ga bomo samo me, majske nosečke, in vsaka bo lahko iz svojega maila gor poslala slikce, vprašanja, karkoli,... in bomo vse videle - ker bomo vse imele dostop in geslo do tega mailbox-a user posted image
tako da skupina niti ni potrebna, jo bom pa naredila, ko se nas še nekaj nabere. nekaj nas je pa že...user posted image

fluf - ni panike, verjamem, da imaš gužvo, zato sem ga naredila jaz. ker na FB pa res ne bom preveč slikc dajala...user posted image  nisem tolk moderna, da bi vse objavljala user posted image  he he he

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.10.2010 14:08:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Čeprav nisem nagnjena k ''drugačnim'' imenom, mi je v uho skočilo ime za punčko in sicer TANA.
Kaj mislite? Prooosiiiiim mnenja!

Gledaš BBS, ne :)))

Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.10.2010 14:11:55   
mami 27

Čeprav nisem nagnjena k ''drugačnim'' imenom, mi je v uho skočilo ime za punčko in sicer TANA.

Všeč user posted image

babeeeeeeee, danes mam NS; držte pesti, kooooomaj že čakam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.10.2010 14:14:07   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

držim pesti - čimbolj uživaj in poročaj nam, ki ta trenutek še čakamo...
sem ti kar mal fovš... user posted image  sej ne, no.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.10.2010 14:22:04   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

hvala, in seveda bom!

Jutri me pa še čaka misija "povej šefu" tu bom šele rabla srečo! Ufff!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.10.2010 14:26:57   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Gledaš BBS, ne :)))

user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.10.2010 14:31:51   
RAKICA2007

hvala, in seveda bom!

Jutri me pa še čaka misija "povej šefu" tu bom šele rabla srečo! Ufff! pestkeeeee

user posted image

jaaaaa dobro uredi... in POROČAAAAJ !!! Zelo dober pogled na pikico...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.10.2010 14:35:32   
mami 27
hvala,hvala!

Sam da vidim da je vse OK,

Vam še nisem povedala (ja,sej sem čudna), ampak jaz že čutim pikico. Skoraj vsak dan me
tko nežno poboža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.10.2010 14:38:05   
vesna_b

hvala,hvala!

Vam še nisem povedala (ja,sej sem čudna), ampak jaz že čutim pikico. Skoraj vsak dan me

oooooooo, user posted image user posted image user posted image
sedaj pa si naredila skomine. upam, da bom tudi jaz kmalu čutila... am, čak, moram pogledat, kolk si pred mano user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.10.2010 14:39:35   
vesna_b

Jutri me pa še čaka misija "povej šefu" tu bom šele rabla srečo! Ufff!

ah ni vrag, da ne bi bil vesel zate, no... he he he
sej midva bova najbrž ta vikend doma povedala, drug teden pa še v službi - ker se mi res že pozna in me bodo pogruntal itak - me že sprašujejo, če sem noseča...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.10.2010 14:42:35   
RAKICA2007

hvala,hvala!

oooooooo, user posted image user posted image user posted image
sedaj pa si naredila skomine. upam, da bom tudi jaz kmalu čutila... am, čak, moram pogledat, kolk si pred mano user posted image

OOOOO supeeer user posted image ... v katerem tednu pa si? Jaz sem v 12. pa imam že malo pričute user posted image  (trebušne prisluhe - čeprav to ni še to)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.10.2010 14:44:50   
BeliMedo
Serbus nosečke!
Madona iz minute v minuto nas je večuser posted image user posted image . Dobrodošle vse nove...

Čestitke za uspešne preglede in zdrave bebice...

RAKICA2007, super, da so slabosti minile; upam, da bo tudi ostalim kaj kmalu bolje... Tvoj pa je res facauser posted image , glede imena pa meni ni ravno všeč, mi zveni kot neka okrajšava, ampak če je tebi všeč, go for ituser posted image .

Osala, joj, tale vnetja ušes pa so res en dr...user posted image  Moja mala je vnetje ušes prvič imela že pri2,5 mesecih; groza, kakšna muka je bila ji dati Hiconcil pri tej starostiuser posted image . Pa itak je že ful polivala, tako da sem molila, da vsaj pol urce po AB ne polije, da vsaj malo prime... Odkar pa smo odkrili baby vac, pa HB nismo imeli vnetja ušes. Že trkam na les... Pa upam, da se hitro pozdravite...

happy85, šta se mora, nije teškouser posted image , tako da če že imaš enega otroka, pač moraš za njega poskrbeti, utrujenost in slabosti gor ali dol... Enostavno gre - mame zmoremo vse! Seveda pa je neprecenljiva pomoč partnerja....

ninasiki, kako kaj prvi delovni dan??

cowgirl, kaj je to sea band??

mami411, meni je tudi podaljšek res superca, verjamem, da bo še kar nekaj časa v uporabi. Res eden boljših nakupov v nosečnosti; potem pa imam na lageru še tisti pas za trebuh, da si podaljšam majice. Me veseli, da imama enako mnenjeuser posted image user posted image .

Anonimna, ja, izbira vozička je cel projektuser posted image , ampak meni všečen projekt, kot vsi ostali nakupi za dojenčka.

mami27, poročaj o nuhalni! Držim pesti, da bo vse ok...

Lp in se beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.10.2010 14:45:20   
RAKICA2007

[/quote]

sej midva bova najbrž ta vikend doma povedala, drug teden pa še v službi - ker se mi res že pozna in me bodo pogruntal itak - me že sprašujejo, če sem noseča...
[/quote]

potem ne boš imela težkega dela user posted image  - vaše besede so postale najlepša realnost user posted image user posted image  sorči, tole sem mogla napisati (mi je padlo na misel)

kako bosta pa doma povedala?

Kako ste pa druge povedale? Mah ja, jaz nisem mogla biti tiho user posted image  - še pred prvim pregledom so domači že vedeli... sedaj mi je pa čudno, da me kdo vpraša - kdaj bo drugi (ko pa mislim, da že vsi vedo user posted image )

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.10.2010 14:47:37   
mami 27
Rakica2007, v 13t sem, oz. točno danes 12t 5d, ampak me že par dni boža... Že v prvo sem ga hitro čutila,
tam okrog 16t-kao zgodaj za prvorodke.

Vesna_b, user posted image , mene pa samo da sem se zredila! Tko da sem potem povedala računovodkinji v petek (skor padla s stola)- ker sva obe v firmi noseče. Tko da direktorju se bo jutri zrolal user posted image , k bo ostal brez obeh!

Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.10.2010 14:49:47   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: BeliMedo

RAKICA2007, super, da so slabosti minile; upam, da bo tudi ostalim kaj kmalu bolje... Tvoj pa je res facauser posted image , glede imena pa meni ni ravno všeč, mi zveni kot neka okrajšava, ampak če je tebi všeč, go for ituser posted image .

ja, saj samo izbiram mnenja user posted image  vsako je odlično... graja ali pohvala user posted image  mah ne vem, saj kot sem rekla - nimam idej... knjigo najlepša imena sem že 2x prelistala oz. kar prebrala... pa ni in ni user posted image  ne moremo pa imeti dveh Nej, ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.10.2010 14:52:19   
RAKICA2007
mami27 - superca!... mmm komaj čakam ta user posted image  občutek...

Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.10.2010 14:55:14   
mami 27
Mi mamo ime za punčko (že 3 leta, od našega škrata, k sva imela obe imeni-ni se videlo spola), moj se je kr odloču da je punčko naredu v drugo user posted image

tko da če je to res, pol sploh ne bo problema user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.10.2010 14:58:01   
vesna_b
potem ne boš imela težkega dela user posted image  - vaše besede so postale najlepša realnost user posted image user posted image  sorči, tole sem mogla napisati (mi je padlo na misel)

kako bosta pa doma povedala?

Kako ste pa druge povedale? Mah ja, jaz nisem mogla biti tiho user posted image  - še pred prvim pregledom so domači že vedeli... sedaj mi je pa čudno, da me kdo vpraša - kdaj bo drugi (ko pa mislim, da že vsi vedo user posted image )

ejjjjj - tole je pa tako napisano, da si bom kar zapomnila..... iiiii

Vesna_b, user posted image , mene pa samo da sem se zredila!

ej, ma pri men je tako očitno, ker je spet - kot v prvi nosečnosti - samo trebušček in nič drugega. no, saj naj tko ostane. ker nisem ravno pri suhicah in se ne bi rada preveč zredila.

kako bomo povedala doma? ja, ko je mela maja tamala RD, sva se z mojim poročila, in tako smo njeno tortico prestavili. sedaj pa kar mal namenoma zavlačujeva, tako da bova uradno povabila domače na tortico za najino bejbo, da se bomo slikal, obenem pa bomo še povedali za dojenčka. ha ha ha, ko bodo jedli tortico.
in to najbrž kar z zgornjimi besedami. je pa še fora, ker imam PDP ravno na tretji RD od najine bejbe. ratal je, he he heuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
25.10.2010 15:03:10   
mami 27
Pri meni je tut očitno, sam če imaš skos gor 2 razvlečena flisa, da ja ne bi kdo opazu je pol to tko user posted image

tko da se bom jutri končno rešla teh muk z oblekami, hvala bogu!!!user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?