BeliMedo
|
Serbus nosečke! Madona iz minute v minuto nas je več . Dobrodošle vse nove... Čestitke za uspešne preglede in zdrave bebice... RAKICA2007, super, da so slabosti minile; upam, da bo tudi ostalim kaj kmalu bolje... Tvoj pa je res faca , glede imena pa meni ni ravno všeč, mi zveni kot neka okrajšava, ampak če je tebi všeč, go for it . Osala, joj, tale vnetja ušes pa so res en dr... Moja mala je vnetje ušes prvič imela že pri2,5 mesecih; groza, kakšna muka je bila ji dati Hiconcil pri tej starosti . Pa itak je že ful polivala, tako da sem molila, da vsaj pol urce po AB ne polije, da vsaj malo prime... Odkar pa smo odkrili baby vac, pa HB nismo imeli vnetja ušes. Že trkam na les... Pa upam, da se hitro pozdravite... happy85, šta se mora, nije teško , tako da če že imaš enega otroka, pač moraš za njega poskrbeti, utrujenost in slabosti gor ali dol... Enostavno gre - mame zmoremo vse! Seveda pa je neprecenljiva pomoč partnerja.... ninasiki, kako kaj prvi delovni dan?? cowgirl, kaj je to sea band?? mami411, meni je tudi podaljšek res superca, verjamem, da bo še kar nekaj časa v uporabi. Res eden boljših nakupov v nosečnosti; potem pa imam na lageru še tisti pas za trebuh, da si podaljšam majice. Me veseli, da imama enako mnenje . Anonimna, ja, izbira vozička je cel projekt , ampak meni všečen projekt, kot vsi ostali nakupi za dojenčka. mami27, poročaj o nuhalni! Držim pesti, da bo vse ok... Lp in se beremo...
|