portorož
|
Ejla čvekice Saj več ne vem kje sem nazadnje kaj prebrala, tak brusite prstke Naši bodo pravi čebljači Jaz pa sem sama sebi malo dala prepoved rr-janja, ker je diploma spet samo stala, tak da sem sedaj bila pridna v teh dneh in sem se malo premaknila z mrtve točke za preglede, NS...., ijoj, jaz bi tudi spet videla našo pikico..., še 2tedna, pa gremo na nuhalno. Materjal, kak se to v e vleče vesna_b, njami, kdaj boste spet imeli takšen jedilnik???? Jaz jem na vsake 3 ure, ker oring porcij itak ne zmorem..., v nedeljo zvečer sem pekla potico, seveda sem imela takšne lušte..., a sladko pri meni odpade , pa ne vem al sem naj srečna al ne. Ker lušta se mi ful, ampak želodček pa tega ne prenese. Jaz bom pa danes pečeno postrv in krompirjevo solato. Moj je non stop v službi , tak da mi trenutno ni nekaj za ropotat po kuhinji. anchika, ne sekiraj se, meni tudi gre tako... Se vsa vesela zaženem pojest tisto kar se mi lušta..., potem pa . Mislim da mi brez posledic paše samo domač kruh in mineralna voda, pa grozdje, vse ostalo pa kočljivo... in non stop imam TAKO OGABEN okus v ustih, sploh se ga ne morem znebiti, bljak Aja, pršut, biftek, salama...., njami, a jaz se bom letos očitno samo slinila poleg..., moj je zadnjič pršut kupil, oba sva nora nanj, sem 4 rezine pojedla in takoj obžalovala..., skoraj celo noč sem bla pokonci, ker mi je blo tak grozno Trebuščke pa imate lepe, jaz še moram mojega zraven dodati, da se tudi jaz pobaham Na evo, pa sem načvekala
|