Luskica
|
Evo mene, vsa besna s pregleda. No zdaj sem vsaj besna, prej sem se pa kr mal zjokala od jeze in zaradi obnašanja te moje zdravnice!!!! Cel pregled z mojim lulanjem vred je trajal mogoče 10 minut. Moglla sem jo spomnit, da mi izmeri pritisk ( če bi mi ga zdaj še enkrat bi bil v višavah!!!!), krvi mi ni vzela, kljub temu, da sem že dober mesec na železu, mi je rekla, da se mi tok hitr zih ne bo izboljšala, potem sem jo mogla še spomnit, da mi napiše recet zanj. Ultazvoka ni bilo, na hitrco je poslušala srček, velikosti trebuha mi ni zmerila, skratka nič!7 Povedala sem ji, da sem na bolniški zaradi poslabšanja astme in rinitisa in če mi lahko še ona kaj napiše, ker moramo poslat za komisijo. Glede na to, da delam v vrtcu in da delo ni glih sedeče in sem izpostavljena dostim boleznim bi res lahko, pa me je napi...., da ginekološko ni nič in da ni fer, da če mi nič ni, da sem doma!! Men ni bilo nič jasno. Potem sem ji rekla, da sem doma in mi je zabrusila, kako to, če na faks hodim in moral pregled prestavit zarad tega. Sem pa danes res prestavla pregled, ampak zarad materinske šole, ker je bila glih prva porodna doba in sva šla oba z mojim. Skratka počutla sem se ko največji drekkk in nulaaa! Naslednji pregled imam šele 14.4., takrat bom že v 37.tednu, če sem prav naračunala! In kdaj si potem kura misl kaj časa vzet za pogovor in da mi mal objasni kako in kaj, glede lajšanja bolečin in podobno... Kdaj pa naj bi maternični vrat pogledala, ker mi ga namreč ni?! Skratka besna sem ko ris!!!
|