|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 8:32:03   
aniv
V vsakem srcu je prostor za srečo.
Dobre želje združimo v zvezde,
srečo v sonce oblikujmo,
na prijateljstvo cvetove upanja nasujmo.

Lep dan žena vam želim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 8:49:08   
zmaja2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
En lep, prijeten in zabavno norčav dan žena!

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 8:59:40   
lili8
Joj, absolventka2, kolk si se se pa ustrašila!?  Jaz sem se tudi v prejšnji nosečnosti, ko sem pekač iz pečice jemala prav lepo po bušiju opekla, tako da sem imela še nakaj časa en trikotnik gor. No, ni bilo tako hudo, da bi morala k zdravniku.
 
Jaz tudi delam še 2 tedna, potem pa dopustuser posted image !  

(odgovor članu zmaja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 9:10:09   
vesna_b
ja, tudi pri nas pucamo, sam... ko imaš enkrat otroka, ni niti dva dni spucano. oz popredalčkano. tako da generalka je bila, sedaj sproti vsak dan po malem čistim, bom pa potem mal več, ko bom dopoldne sama doma. me pa tud moj nazaj drži. no, sem se pa že zmenila, da mi pride tavelko generalko pomagat mami naredit, nekje sredi maja.
danes imajo v vrtcu pustno rajanje, pa... ne vem, če jim bo ratalo našo oblečt. včeraj smo se že zmenile, da se bo oblekla, danes zjutraj pa spet ne. dali smo ji s sabo, potem pa če bo ratalo bo, drugače pa tudi prav. lani so jo pol oblekle. pač ni za to in pika. (ni nič po mami user posted image )

fluf - si speglala? lahk danes še k meni prideš... he he he. jaz tud vedno to delam zvečer, pred TV. imam sicer stol za likanje, ampak sedaj mi bolj paše na trip trap stolčku od tamale sedet, gre gor cela moja rit user posted image

za bebico oblekce bom jaz drug teden počasi začela prebirat. ven nevtralne stvari oz kar bomo lahko ponosili tudi v primeru, da bo fant, ostalo pa nazaj v škatle.

borovnicica - vse imamo tisoč in eno vprašanje. še me, ki ne rodimo prvič...
meni je v prvo odtekla voda, in se nisem smela gibat, sem pa v P čakala popadke. voda mi je odtekla ob 6.30, popadki so se začeli ob 19. in nehali ob 19.30, zares se je začelo po 23. uri. no, razen na wc in nazaj sem lahk šla. sem prosila, če grem lahko z mojim v avlo z liftom na kavo - pa so me prec - da ne, da naj lepo ležim, da bodo nama one kavo skuhale. zakaj? ker lahko popkovina ven uide in... no, nisem riskirala in sem jih kar ubogala.
drugače pa tudi sami priporočajo hojo. presredek... ja glej, če je treba... lahk rečeš, da nočeš, da ti prerežejo. sam pol si lahko full raztrgana. in če ti šivajo prerezano, se lepše celi, kot raztrgano, in hitreje. mene prvič niso rezali, sem pa bila malo raztrgana. sam ni bilo panike, res ne. sem sicer dobila 2 šiva, za katera je dežurni G rekel, da jih sploh ne rabim, in sem 4 ure po porodu sedela na lesenem stolu in jedla zajtrk...
aja, zdravil ti pa ne bodo kar šopali. he he, marsikatera, ki jih prej noče, si jih vmes močno zaželi... jaz sem prvič dobila samo eno protibolečinsko inekcijo in nič drugega. ko so mi šival, so mi pošprical s sredstvom za omrtvičenje al neki tazga. čutila nisem nič.

absolventka - joj, bejba, pazi se malo!!! jaz sem sicer to že probala, ampak nenoseča. sem se polila s kropom po trebuhu. pa še poleti, in sem bila več kot 1 teden v mehurjih, saj so se mi še od vročine delali. kriza. mate pa res smolo. je pa vsaj to, da od vode se ti kmalu ne bo poznalo nič - mogoče kako leto ali dve, odvisno od globočine opeklin, od česa drugega pa bi ti ostal večni spomin (mleko, maščoba...)

klaraklara - a tebe tud matra ponoči? men je zvečer in ponoči najhuje. pa zjutraj, dokler se ne razmigam. potem čez dan nekak gre. mislim, da kakor prvič nisem bila živčna in nervozna, ko sem čakala čez rok (sicer sam 3 dni), da bom sedaj že pred rokom nestrpna... user posted image
glede dogovora z babico - men je to največja traparija. svakinja se je dogovarjala in se z njo tud ene parkrat dobila in vse. pa sem ji rekla - glej, pa vse so tam, da ti pomagajo in ni nujno, da ti bo lahko ves čas na razpolago. ne, to pa ne, ona bo ob meni, pa če je treba tud 2 dni. aha. ko se je začel, je sicer bila v službi, ko je bilo njene izmene konec, je šla domov. svakinja pa paf. že tako živčna, pol še njene babice ni blo... od vsega skup se tud odpirala ni... al pa če bi imela 2 porodnici, ki bi naenkrat rojevali... VSI oz VSE so tam, da ti  pomagajo. saj tud njim ni fajn, če se preveč matraš, ker majo potem tud one več in pa bolj rizično delo. drugače pa prej, pred samim porodom lahko poveš, kaj želiš. med samim dogajanjem pa res težko user posted image

in ja, punce. vse najlepše ob današnjem prazniku. pustite se razvajat!!!

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 9:26:26   
mrcinca
Živjo punce. Upam, da ne boste hude, ker tako ''vdiram''v vaš forum, čeprav nisem vaše. sem avgustovka, ampak bi vas vprašala za nasvet, ker imam en problem. Me zanima, ali ima katera oz. je imela v prejšnji nosečnosti težave s križem. Meni so se prvič pojavile pri enih dveh mesecih, kar se je kazalo predvsem zvečer, ko sem bila utrujena, da me je, če sem hotela vstat, tako pekoče bolelo, da sem rabila ene tri minute, da sem vstala in se zravnala. Osebna zdravnica je rekla, da je to zaradi hormonov (plod itak še ni velik in težak) in mi dala ene vaje za razmigavanje. In je sčasoma izginilo. Zdaj pa sem nekaj večerov spet čutila, danes pa šok, komaj sem vstala iz postelje in komaj hodim. Pa sem šele v 4 mesecu?! user posted image Kakšen nasvet?

Lep sončen dan žena vam želim.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 9:29:51   
vesna_b
mrcinca - mogoče nosiš bolj v zadaj, v križu? potem so bolečine v križu bolj pogoste. ja, sicer nič nenavadnega, in spada pod "čare" nosečnosti. ni pa prijetno, vem. lahko da so se ti že začele širit mal medenične kosti. to lahko po parih dneh neha in se kasneje spet pojavi.

no, upam, da je sam to. zihr čist pa nisem. se pa telo pripravlja na spremembe in nikoli v času nosečnosti za to ni prezgodaj...

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 10:17:15   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: mrcinca

Živjo punce. Upam, da ne boste hude, ker tako ''vdiram''v vaš forum, čeprav nisem vaše. sem avgustovka, ampak bi vas vprašala za nasvet, ker imam en problem. Me zanima, ali ima katera oz. je imela v prejšnji nosečnosti težave s križem. Meni so se prvič pojavile pri enih dveh mesecih, kar se je kazalo predvsem zvečer, ko sem bila utrujena, da me je, če sem hotela vstat, tako pekoče bolelo, da sem rabila ene tri minute, da sem vstala in se zravnala. Osebna zdravnica je rekla, da je to zaradi hormonov (plod itak še ni velik in težak) in mi dala ene vaje za razmigavanje. In je sčasoma izginilo. Zdaj pa sem nekaj večerov spet čutila, danes pa šok, komaj sem vstala iz postelje in komaj hodim. Pa sem šele v 4 mesecu?! user posted image Kakšen nasvet?

Lep sončen dan žena vam želim.


Ja, s križem je križ user posted image
Poskusi vsak dan delati kake vaje za križ prav za nosečnice. Nekaj jih je tudi v prilogi v materinski knjižnici, drugače pa najdeš tega dosti na spletu (mislim, da tudi na RR).

Držim pesti, da se ti stanje izboljša. Pa srečno nosečnost user posted image

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 10:22:20   
Klaraklara30
vesna_b Meni se tudi zdi, da če si hočeš cel porod nekako "splanirat", si potem ful razočaran oz. nervozen in zato gre vse ravno v kontra smer.
Meni je bilo super, ker sem se prepustila babici in drugemu osebju. Super so bili! Lahko rečem, da je šlo po mojih željah, čeprav mojih želja ni nihče vedel. user posted image
Tudi jaz sem prvič dobila samo eno protibolečinsko inekcijo, ampak ko so me šivali, me je pa vseeno bolelo ko user posted image . Tisto špricanje mi ni kaj dosti pomagalo, ker je bilo malo več šivov (tudi strganinauser posted image ).

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 10:37:54   
najkica
Najprej en lep in prijeten dan žena!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

absolventka to je pa res mogel bit šok... Kar maži se z aloavero...ta krema/gel je res zakon! 

maškare:  mi našega 2.letnika ne bomo letos nič oblekli.... user posted image  Sem ga ful hotla našemit pa ni šanse! Se mi zdi. da še ne razume tega tako in ga potem nisem silila. Bo pa drugo leto....
Jst sem si pa danes zjutraj privoščila en krof! Mljask... Jih drugače sploh ne jem, ampak za pusta je pa treba, a ne! user posted image  

porod: jst sem se odločila za EA in upam, da mi jo uspe dobit. Sem bila pri prvem porodu ful za popolnoma naraven porod brez protibolečinskih substanc.....ja ja, ok.... že takoj, ko so se mi začeli ta hudi popadki sem kričala, da naj mi nekaj dajo.... Zakaj bi se mučila! 
Se pa tud jst bojim, da mi spet ne bodo prerezali presredka. Ampak raje to, kot da si raztrgan.... Borovnica, predlagam da se z babco probaš zmenit glede porodnega načrta. Je res odvisno kakšno babco dobiš....moja mi je sicer rekla, da je probala, da ne bi nič rezala, ampak ni šlo....če me ne bi ona, bi bila pa raztrgana, kar je veliko huje!
Jst sem u bistvu imela popadkov le 2 uri skupaj... Sem bila že 6cm odprta, ko sem prišla v porodnišnico in brez popadkov. Ko so mi predrli mehur so se pa začeli res močni popadki.... Najhuje pa mi je bil iztis. user posted image  Joj, me kar zmrazi ko se spomnim, da bom spet mogla skoz to....ampak nagrada je pa neprecenljiva! user posted image

jst sem si pa nabavila blazino za dojenje, ki jo uporabljam zdej za spanje. Mi res FUL pomaga in lažje spim!

Lep sončen dan vam želim!! Pa upam, da danes res ne bo tako pihalo....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 11:17:05   
bučkabb
lepo pozdravljene!!!

danes je res čudovit dan pust in dan žena, kar vse skupaj polepša še sončekkkkk
vsem ženskam user posted image user posted image user posted image user posted image in pustite se danes čim bolj razvajati, čiščenje in podobna opravila danes odmislite..user posted image

no drgače pa glede poroda, sem tudi jaz mnenja, da čim manj planiranja, ker potem si razočarana in slabe volje, ker ne gre tako kot si si zamislila in stvari lahko še poslabša, prepustite se toku dogajanj in upoštevajte navodila babic, ki so tam za to da vam pomagajo, jaz sem v prvo zelo na lahko rodila in upam da bo sedaj tudi takouser posted image

no naša pupika pa je bila maškora že v soboto in je bila zelo navdušena, danes pa bo spet veselo, je že v vrtec šla kot zajček in potem bomo še popoldan šli mal babice in dedije pogledat, tak da bo mal podoživljala to pustno rajanje, men se pa letos ne da nič maskirat, sem sicer z počutjem danes malo boljše, sam še nisem taprava in nimam glih nekaj odvečne energijeuser posted image user posted image

uživajte in preživite današnji dan čim lepše.....user posted image

(odgovor članu najkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 14:25:55   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Kako sem lahko pozabila...

Vseeeeeee najlepše za dan žena.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naredite danes nekaj zase :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Hvala Tudi tebi in Vsem Srečkam Nosečkam naj vam sonček crklja trebuščke

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 18:12:09   
borovnicica
najprej vsem veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnji dan in tudi kakšen krof je treba danes pojest user posted image

mrcinca za bolečine v hrbtu je najboljše zdravilo vaja in splošna aktivnost in to tudi v nosečnosti. mene tudi že ves čas spremlja bolečina v križu, je pa res, da imam težave že od prej. pomembno je samo, da sedaj delaš vaje, ki so primerne za nosečnice. mogoče bi bilo fajn, da se vključiš v kakšno organizirano vadbo za nosečke saj tam povejo veliko vaj in jih potem delaš še doma. najprej je lahko še slabše, potem pa bolečina čudežno poneha.

hvala vsem za odgovore. jutri imam pregled pri G in se bom malo pomenla z njo.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 18:15:38   
rockstar
IZVIRNO SPOROČILO: absolventka2


Drgač pa punce jaz ne vem kaj se to nam zadnje čase dogaja eno samo sruser posted image ..Danes sem mojga pelala dohtarju in je dubu antibijotike no čez eno uro smo pa že leteli nazaj saj sem mu kuhala čaj in natočim vrelo vodo v vrč potem pa da bom dvignila vrč je pa dno ostalo na šanku ker je počlo in celoten krop se je zlil direktno na moj trebuščekuser posted image ...Na urgenci so HB rekli da je le površinsko in da to user posted image nič ne škodi...Jaz pa že cel dan lepo razkazujem moj nagi trebušček in ga hladim z aloe vero...NORO je pri nas kot da bi nas eden začaraluser posted image ....


Aaaauč... Hvala bogu, da je sam površinsko in da user posted image ni nč škodlo. Mora bolet ko hudič, kajne? Upam, da se čim prej poceli in mine. Zdaj pa le fejst pazi nase in svoj zakladek.

user posted image   Lep preostanek dneva/večera punce user posted image

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 18:19:31   
Luskica
Ojla!
Jaz sem imela pa danes ultrazvok. Naša punca pridno raste, težka je že 1650g, in še vedno je lepo obrnjena z glavico navzdol in upam, da bo tako tudi ostala. Sem bila pa kar malo razočarana, ker ni nič 3D vklopila, sva pa dobila vseeno ful lepo slikco, da sem se kar stopilauser posted image
Glede poroda pa se mislim jaz poponoma prepustit in zaupat znanju babic. Glede EA vem, da je ne želim, moram pa se še mal pozanimat glede ultive in diantal gela.
Vsem želim lep praznik žena. Mene je mojuser posted image  je razveselil z rožico, zdaj mi pa kuha še večerjo, tko da se je res potrudu! 

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 21:03:47   
anchika
Pa je šel dan mimo. Mi smo imeli 3 praznike. Dan žena, pust pa sinko je imel roj. dan.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 21:53:03   
aniv
absolventka 2 Hitro okrevanje ti želim. Čuvaj sebe in svoj user posted image

anchika Vse najboljše tvojemu sinku. Koliko pa je star?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   RE: Majčice 2011
8.3.2011 22:45:10   
hillmagic
ABSOLVENTKA2 to pa je bila res smola no...ja shit...boga...joj sploh si ne predstavljam tega fleša a kar počilo jo...jojojo

Jaz sem danes tako tako z mojim čustvenim stanjem. Res mi je film počil. Mah sej bo. Mož me je rakuril pa pol itak da posledično te otroci ne ubogajo tako da sploh od ihte nisem šla na maškare..sta šla sama...pa sama sem šla v materinsko šolo...pa pošto sem dobila da moram otroški dodatek vračati ker ne vem kaj so mi zaračunali tk da kao 165 ga moram vrniti...kr neki....ni moj dan...čeprav karuna je bila luštkana maškara..samo mi je bilo vse tako žalostno da jo še slikala nisem...ah sem opica....še dobro da jo je babi slikala...
nič jutri nov dan pa na CSD moram nujno da vprašam kaj je to za en šmoren...
nočka


_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 6:56:46   
Klaraklara30
Dobro jutro,

ena super user posted image za vse...častim :))))

Jaz sem danes boljše spala. Sem našla boljši položaj, pri katerem me ne tako medenične kosti bolijo.
vesna_b če bo tudi tebi pomagalo....ali pa kateri drugi...ležiš na boku, spodnja noga skoraj stegnjena, zgornja pa pokrčena, koleno pa čim višje potegnjeno (proti trebuhu). Pod koleno sem si dala še en povšter, ki pa bi moral biti malo višji. Bom danes enega poiskala, ki bo bolj primeren.
Upam, da sem razumljivo napisala. Sej sem iskala kako sliko na netu, pa nisem našla.
Res sem boljše spala in tudi zjutraj me ni tako bolelo, skoraj nič. user posted image

Vsem želim en prečudovit dan, brez vseh sitnosti. Pa polno sončka. user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 8:59:59   
mrcinca
vesna_b, klaraklara30 in borovnicica hvala za odgovore. danes je za spoznanje boljše, sem pa včeraj res večrat na dan po nekaj minut vaje za raztezanje naredila. se mi pa dozdeva, da mojemu telesu manjka predvsem kakšen sprehod, po odločbi komisije moram bit namreč samo doma. čez dobrih 10 dni imam ginekologa, pa bom vprašala, če mi lahko svetuje vsaj sprehode, ali pa kakšno fizioterapijo.

lepo nosečnost vam želim še naprej,
lp

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 9:02:15   
kokapoka
dobro jutro čvekeuser posted image user posted image user posted image
dans mam pa pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam...gre možek tud z mano da vidva našo bebo:)))

bom pol poročala tud kle kako in kaj...

uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 9:21:35   
vesna_b
absolventka - na našem mailu imaš datume za materinsko...

ostalo berem kasneje user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 11:44:26   
vesna_b
evo, pa je pust za nami in naša bi bla še kar maškara.... user posted image  da bo danes tudi oblekico s sabo v vrtec nesla.

anchika - čestitke malemu za njegov RD user posted image

hillmagic - ja, to radi pol preverjajo. pa pismo, kaj moramo sploh mi oddajat vloge, če lahko sami dobijo vse zneske in bi lahk sam obračun izstavili??? ja, vem, če mi pozabimo, pol jim kak mesec ni treba dat...

klaraklara - ja, tudi jaz spim s povštrom med nogami, sam res pa je, da nimam noge pokrčene. bom probala danes. upam, da bo učinek...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 13:24:39   
kokapoka
evo me s pregledauser posted image user posted image user posted image
smo dubl še enkrat potrditev da je punčka ker smo res lepo vidl lulikouser posted image user posted image user posted image je pa bejba že navihana ker obrazka nam pa ni hotla pokazat...je mela roke, noge in še popkovino pred njim tko da...se je pa lega mal spremenila ker je na morfologiji bla že z glavco navzdol zdj pa nekak poševno leži...je pa g rekla da ma še polno časa da se obrne:))obseg glavce ma 26cm in težka je 1280g...je rekla g da če bo šlo tko naprej bo lažja kot tamaw k je mev 3720,tamala naj bi pa mela tm nek 3400,3500g...sem pa kr precej slabokrvna tko da morm želez jemat zutri in zvečer...se pa nism nč zredila oz. za 10dkg sem shujšalauser posted image user posted image user posted image pa ni nč rekla da bi kej blo narobe ker me je itak dost skpuser posted image user posted image user posted image tko...

Angel miss smo se vidle ane...vsaj pomoje si bla to ti za mano s črnimi lasmi in eno tako črno belo tuniko...???kako je blo pr teb na pregledu??

čist sem zadovolna da poteka vse kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 13:48:29   
Angel miss
no pa sem še jaz prišla s pregleda. Vse ok, user posted image   še kar sedi na riti, ocejena teža 1370g, za glavico je rekla, da ima kar veliko 268mm, pa dolge noge (itak po atiju). Itak je spet spal (na pregledu še vsakič), v glavnem vse brez posebnosti. Naslednji pregled 31.03.2011.
Če bo šlo tako naprej bo na rok težek tam okoli 3500g. Čisto povprečen otroček. Je pa rekla, da bom imela verjetno induciran porod zaradi sladkorne. Tudi prav oziroma še bolje (sem imela tudi v prvo samo umetne popadke, ker mojih ni bilo po odteku plodovnice).

Kokapoka - ja, sem imela tako belo tuniko z velikooo črnih pik, lase imam pa temno rjave (ena pred mano je imela črne, pa tudi črno belo majčko). A je tebi kaj rekla zaradi diabetesa, da te bo poslala na pregled v porodnišnico? S kilami pa sem jaz itak na istem skoz, no sedaj imam celo par dkg manj kot na prejšnjem pregledu. Se ne obremenjujem s tem, mi je pa vedno mučno na vago stopit. A brez tega se pa ne da, al kaj? 

trebuh - mi je g rekla, da je kar velik. Koliko imate ve razdaljo S/F vpisano v materinsko (če vam seveda trebuh zmerijo z metrom).

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
   RE: Majčice 2011
9.3.2011 14:14:27   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: Angel miss


trebuh - mi je g rekla, da je kar velik. Koliko imate ve razdaljo S/F vpisano v materinsko (če vam seveda trebuh zmerijo z metrom).


Jaz imam 25...a je to veliko ali malo? user posted image

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?