bambika
|
Danes ste pa že bolj zgovorne,se vidi da je vreme slabo. Jaz sem danes malo šopingirala, v hoferju so meli bodije poceni, pa sem za tamalo kupla štiri, pa za štiri. Sem pa skoraj celo koroško preletala,da sem dobila bodije na dolg rokav od št.98 na prej,tamala je vse prerasla pa še 2 leti ni stara pa ji je 92 vse pemalo . Pa še omar nismo dobili,tako da vse cunje kupčkam v kotu,ker nimam kam dajat. Pranje cunjic nič ne bom koplicirala tud prvič nisem ,kakšna 2 meseca sem posebej prala potem pa skupaj,mehčalca pa sploh ne uporablajm,ker jaz po vsakem dobim fleke. Kompletki se meni zdijo iz pliša pretopli za mesec maj,res pa je da je odvisno od vremena,jaz ne bom kupovala kaj iz pliša, od tamale so pa itak vsi roza,tako da ne pridejo v upoštev. Dinatal gel ga ne bom kupovala,prvič sem bila rezana, pa sem bila drug dan takšna kot da ne bi rodila,hodla sedela nič me ni bolelo,še cimram sem pomagala ,ker so jih šivi tako matrali. Voziček viper lux če ga ima katera,me zanima tisti športni del,ko se namontira gor, a ga je treba potem ko se v avto zloži dol dobit,al ga lahko kar zložiš skupaj,upam da me razumete kaj mislim. A že razmišljate kaj o dopustu, kam kaj greste to poletje, midva se kar ne morema odločiti,pa sma že pregledala ogromno apartmaje.
|