Klaraklara30
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Tole je bil pa super podaljšan vikend. Mi smo izkoristli lepo vreme do maksimuma. Super smo se imeli, pa še malo sem se spočila. No, zdej pa tri dni delam, potem je pa spet vikend. Moje počutje je dobro, bolečine v križu so se umirile, le tale pritisk navzdol me še malo bega. Sej imam kmalu pregled in bom vprašala, če se da kako pomagat. Aja, zgaga me je začela pečt . A katera ve, kako dobivajo robo v H&M? Ta vikend sem namreč videla en ful lep kompletek v nevtralni barvi, ampak niso imeli številke. Pa me zanima, če dobijo kasneje še kaj nove robe ali je to za celo pomlad in poletje? Sem bila kar žalosna, ker SPET nisem mogla nič kupit za novega člana. spanje Morem rečt, da zdaj kar dobro spim. Včeraj sem še popoldne malo zadremala in je takoooo pasalo. Moj dragi možek pa je prevzel varstvo za tamalega in sta me pustila pri miru. Redkost, ki si jo velja zapomnit . matične celice Jaz jih bom tudi darovala v javno banko. Sem tudi prvič tako naredila. Zasebne si, žal, ne morem privoščit. za vse bolne Da bo čimprej bolje in da ne boste rabile preveč tablet in drugega sr**** pojest. Se pa strinjam, da je bolje vzeti kakšen lekadol ali kaj podobnega (dovoljenega), kot pa da nas kuha vročina. Je lahko bolj škodljivo in nevarno. fluf Le poslušaj svojo G!!! Vem, da je težko biti na miru, ko so pa tako lepi dnevi in bi človek kar naokrog vandral, ampak vseeno... pazi nase in na svojo pikico. pliško Dobrodošla! luskica http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp Tako, to bo vse za danes. Pišite kaj. Lep dan!
|