vesna_b
|
ojla, čveke ja, danes je sonček!!! jaz pa tolk dela. še dobr, da je prišel moj brat s punco in sta odpeljala tamalo mal ven. jaz moram pa posesat po tleh, ker je... no, s tamalo smo kuhale - panirale meso in je full vsega po tleh... uf, absolventka. tistcukrda je dobr? ne vem, če se je okus kaj spremenil v treh letih tako da bo men še kar bleeeek no, od namišljenih bolnikov ne bi izgubljala besed. ampak eni znajo ljudi okol sebe prepričat. in absolutno zagovarjam, da grejo na bolniško tiste , ki imajo fizično delo. sam ponavadi take vztrajajo, ene frajle se jim pa smejejo, ko so na bolniški in HODIJO NA VODNO AEROBIKO, kjer jih vsak vidi... ja, imam tak primer v okolici in me pogreje... je pa pri komisiji tud tako, da je veliko odvisno od tega, kaj ti zdravnik napiše na "vlogo"... tud oni že vejo. no, moja G vaginalnih UZ med nosečnostjo ne dela rada, ampak večkrat pa pogleda, če je kako vnetje al pa kaj, tako da sem nekje vsak drugi pregled na tistem stolu. joj, kako zoprno mi je gor lezt. hillmagic - jaz mislim, da se ne bom šla, razen če mi ga G ne bo priporočala. prvič nisem šla luskica - oddaš lahko 60 dni pred PDP, lahko pa vsaj par dni pred nastopom, sam raje vidijo, da je kak dan prej. jaz bom kar odnesla nekje 60 dni prej oz odnesla bom v začetku aprila in kakor jaz vem, so sedaj zastonj uradno le 2 UZ ja, ko sem bila pa prejšnjič noseča, pa so bili trije. grrrr ampak bom vidla, mogoče mi ga bo naredila, če ne bom pa tud sama plačala ga. evo, sedaj pa veselo na delo čauči bejbe
|