BeliMedo
|
Hojla! Spomin: ful mi je kriza z imeni, v službi pa precej operiram s tem in je res moteče... Ko me kdo sprašuje, če je ta in ta to naredil, se mi sploh ne sanja, da sem obravnavala kako zadevo od tega in tega Katastrofa.... Očetovstvo: midva v času rojstva hčerke nisva bila poročena in sva pred porodom očetovstvo urejala na CSD-ju, po porodu pa se to menda uredi na UE... Bla pa je res fora, prideva tja, jaz trebuh do zob, on pa vpraša, če se je otrok že rodil Mislim, pa ful težko mu je blo vse narediti... Slaba izkušnja v glavnem. Pa tista izjava sploh mi je smešna... Tokrat ne bo teh težav vesna_b, jaz si v tem primeru pomagam z bombažnimi pralnimi blazinicami za dojenje, ki sem si jih tudi vzela pri da-da; je super, se sploh ne opazijo, so fajn tanke... Drugače pa tudi mene antene motijo Moj ko me vidi tako takoj pristavi tisto Radio Tokio Sneguljcica, če ti povem po pravici, je kar težko študirati in imeti otroka... Sicer vsekakor drži, da če je volja, vse gre, ampak zelo težko in moraš biti ful discipliniran. Sama sicer nisem študentka, sem pa v času prve nosečnosti bila v 2. letniku mag. študija... Še tri izpite do konca sem imela in izdelavo mag naloge. Ampak ti povem, da sem šele pri hčerini starosti treh let uspela zadevo zaključiti. Prej mi enostavno poleg službe in malega otroka ni zneslo. Zvečer, ko je mala šla spat, sem tudi jaz bila kot izžeta cunja, pa mi mož res ogromno pomaga oz. vse postoriva skupaj... Upam, da bo tebi zneslo oz. ti polagam na srce, da čimveč naredi do poroda in potem ko je otrok res še majhen in bolj kot ne spi, ker potem je vedno manj časa za to... ovnica7, ojoj, groza Ampak se popolnoma strinjam s teboj, dokler je otroček živahen in srček bije, moraš verjeti, da je vse ok!!! RAKICA2007, drži se, teden bo hitro okoli in boste kmalu spet vsi skupaj... Pa jao mene kakšne sanje.... Ma ponoči domišljija dela svoje in meni včasih sploh ni jasno, kakšne sanje uspem skup spravit... pika21, mislim, da se glede intenzivnosti brcik ne rabiš obremenjavti... Glavno, da otroka čutiš, pa pri teh tednih to niti ni nujno potrebno vsak dan... Anonimen, za branje so fajn - po moje - MOdrost rojevanja, Povezovalno starševstvo, MAterinstvo in dojenje iz srca (ali nekaj takega) Alkohol: meni v nosečnosti ama sploh ne gre po grlu, kot da bi imela neko zavoro.... LP
|