Najki
|
3X mami ceeeestiiiiitke!!! Fantasticno za lahek porod, ime tudi, moj prvi je tudi Jan , upam da ste vsi super in je dojenje ze steklo, pa dakmalu preberem kaj vec podrobnosti! Jana js bi malcka dala v vozek, oblecenega v udobne cote primerne za spanje in peljala na koncert za ksno urco. Moj je bil pol leta nazaj in mu je bilo ful vsec na rock koncertu. Potem je pa zaspal v vozku in smo ga odpravili domov, pa samo fliknili v postlo. Sam da pac ni preblizu zvocnikov. Je pa ful plesal pa pel . Vsake tolk itak ostane dlje pokonci zaradi situacija ali preprosto ni zaspan. Tale brezkasetni kos ima frendica in meni se zdi obupen. Ne ves koliko je poln in potem naenkrat ne mores vec obrniti pokrova in ti se staro plenico vn povlece, potem ti pa dve ven gledata in usmrajata. Meni ful ni vsec. Mogoc je bols, ce ga ne pustis zabasat do fula. Umag je bil soncen, voda hladna prve dni, ma se je ze segrela za kopanje. Mivka, sonce, morje, rahel veter, super parcela. Edina katastrofa so bili tigrasti komarji, najbolj so me popikali po gleznjih in podplatih, da sem si cel dan mazala s kisom, sicer bi si kozo dol spraskala. Malcek jih je tudi ful fasal, se po glavi je bil buskast od pikov . Pa sem imela zanzi bimbi in raid za elektriko... Ma ti hudici pikajo cel dan in zunaj in notri, se na plazi so nas nasli... Za vikend sem imela vrocico v krizu celo noc, tisto za menstrualne krce, pa se malo cez dan, sem samo upala, da ne bo preslo v krce. Zgleda da jaz tako obcutim te zgodnje popadke, pa mi trebuha ne stisnejo zadosti, da bi cutila krce. V prvi jih nisem imela, niti CTG jih ni zaznaval. V Postojni ocka placa, ni pa nujno potrdilo iz materinske, mislim da placa 17 EUR, pa se kosilo dobi, ce je glih neka ura al dolg porod al kaj jaz vem kaj. On je po porodu dobil kosilo, jaz sem pa morala cakat do vecerje . Jutri imam pregled, moram vprasat, ce je mala se na glavi, se mi zdi, da se je malo obrnila. Bomo videli... Kdaj zacnejo s CTGji? Roberta cestitke za uvajanje . Kmalu te bo ze iz hise brcal, da morata laufat v vrtec! Vecinoma jim je tam tako lepo in druzabno, da se ti potem prav smilijo, ko so bolni in cepijo doma cel teden. Moram it nazaj na delo, prebrala sem vas pa sele eno stran.
|