jana84
|
hej, hej! Ja, jaz pač nisem med jutranjimi ljudmi...Sem spala do 8.15...Budilko imam naštimano za 7.30, pol pa sklapljam dremež in ga podaljšujem dokler je voljan...Pa mi ni hudo zaspat nazaj za 5minut! Sej itak pol rabim pol dopoldneva da pridem k sebi, pa kaj! Sej itak nimam kaj dost bolj pametnega za počet Tako, pr nas ni več dežka, ampak piha burjica...Super truper...Ker ta dež je bil pa že skor mal siten, čeprav je prišel še kako prav... caroline1 ti kar lepo še malo počakaj, se ti prav nikamor ne mudi! Dejte no punce da bomo šle lohk pol skupaj na forum čvekamo o naših otrokih in bomo vse pr otobrčkih, ne pa ene pr septembrčkih, druge pa celo pri novembrčkih (aja, tem sem pa jaz najbližje!) No, naš pobič je včeraj dobil mal vročine zvečer...Čez noč se je nekako poštimalo in zjutraj je ni imel in je šel v vrtec...Sumim, da je vse skupaj zarad zobkov...Še 5ke mu morajo ven pripahat! Mene je večraj prav mičkeno poboleval trebuh - no kako me pa ne bi, ko pa cel dan sedim, popoldan pa smo šli krompir prebirat in sem dve uri stala...Ampak mi je bolj pasalo kot pa sedet... danes me pa čaka pester dan...Tam nekje ob 12h grem v center našega kraja, kjer naše turistično društvo pripravlja 3dnevno prireditev Vipavska trgatev in grem pogledat če je kakšno rokico za dat...Magar za kakšen plakat kam prlept... pol pa moram kosilo skuhat...Bom kaj po skrinji pobrskala...POpoldan pa obvezno v trgovino, ker imamo izropan hladilnik! Pa še soseda ima jutrui 30.let in nas vabi na praznovanje, tako da ji moram še nekaj za darilo kupit (sem si mislila, da bi ji kupla kar eno kafetjero - če veste kaj to je, pa en pak kave in verjetno če bom dobila še tisto mini mašinco za kapučin delat - ker velikokrat zidem tja na kavico )...No, pol zvečer pa gre moj možiček za redarja na to našo vipavsko trgatev, jaz pa sinkota spravt spančkat... V soboto upam, da ne bo kakšnih nepredvidenih delovnih akcij, ker sem že tolk na koncu z živci glede tega stanja in čudnih odnosov našega očeta, da nas vsakič s kljuke sname, ko je kaj za delat pr bajti, da ni za verjet...No, popoldan pa rojstni dan...Zvečer bo sicer v centru rock koncert, sam ne bomo šli, ker kaj hočeš, z 2letnim sinom tam dela, ko se pa vse začne šele po 21h... V nedeljo pa bo bolj popoldanska prireditev, se začne že ob 15hi n bolj "Ljudska" muzika, takjo da bo naš sine užival sto na uro, ko bo plesal na harmoniko! hja pester vikend, ne samo petek!!!