mamamajča
|
Dobro jutro! polmaja- hvala za nasvet, veš, tudi naš je Miki v originalu, pa ga je sin preimenoval v Stuart. Smo ga ujeli, ponoči, kot sem predvidevala, ko se je pritihotapil mimo nas. Sestrična, ki nam ga je dala, je povedala, da izredno rad hodi tja, kjer so ljudje in se je izkazalo, da res. Si pa hudiček nekako z zobki dvigne strehico, čeprav je pripeta, in se komajda zvleče skozi. Nor je na toaletni papir pa smo mu ga dali v kletko. Strgal ga je na milijone koščkov, zdaj se pa skriva v njem Tak lepi je, prav zanimiv za gledat! Moj otrok je pozabil doma povedat, kaj mora prinest v vrtec, tak da sma lepo šla braz vsega Sem šla zdaj na hitro nekaj nakupit, nekaj še pri tašči zaplenimo, tak da bomo jutri lahko poljščine nesli tudi mi.... In toliko enih stvari, ki jih morajo prinest- palerina, škorenjčki, sami stroški popadki- drage moje, tako sem že naveličana. če so, naj bodo zares, da se že rešim tega, ker mi je prav mučno vsak dan jamrat. Včeraj sem sredi trgovine prav začutla, ko se je prestavil niže in me je hudo zabolelo. Potem cel dan križ, zdaj je pa spet ok. In res že komaj čakam, da pride dan d, al se pa naj te bolečine vsaj malo nehajo..... Zdaj si pa grem po eno veliko . Izvolite, vam jo z veseljem ponudim :)
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 15.9.2010 9:12:35 >
|