Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae punce, blagor vam, ki ste že rodile ... ahhhh, mene res ne mika kaj preveč Joj, a veš, da ko sem šla zdajle tele slikce gledat, sem dobila kar cmok v grlu... tele dni se že hecam, da bo kmalu in to, ampak nisem se še čist poglobila v to... ko sem pa gledala tele slikce, se pa prov spomnim "vzdušja" poroda in mi je kar mal . IZVIRNO SPOROČILO: anju Roberta69 kako zadovoljno bitje je bil tvoj dojenček in kak luškan blondko je ratal! ja, nostalgija, ne več dolgo samo nostalgija, kmalu dobimo vsaka svojega Ja, res je bil en tak zelo zadovoljen dojenček. V porodnišnici, ne vem, če je enkrat zajokal (pustimo tisti šok takoj po porodu), samo spal je, še dojil se ni... doma se je potem začel dojiti kot nor , je pa ostal zadovoljen (in še vedno veliko spal ), so bili vsi takega menja, ker res ni bilo nikoli nobenih težav, zato tudi velikokrat rečem, da je za dojenčka skrbet mala malica in se ta pravo začne šele, ko tele štručke zrastejo v parletne , ampak meni so otročki vseeno kar bolj všeč kot dojenčki... se bom pa tokrat najbrž bolj s srcem posvetila dojenčku, ker se ne bom dala toliko motiti z raznimi "raziskavami" o dobrem in zlem za otroka. Aja, pa copatki so ful kjut (meni drugače pletenine in kvačkanje večkrat kot ne izpade prekičasto, tvoji so pa prov luštni, še posebej mi je všeč, da so malo višji, kot "škorenjci"). So pa to vedno vsekakor "umetnine" pa naj bo eno oko bolj drugo pa manj za te reči!
|