Roberta69
|
Mi smo pa pobarvali stene v otroški sobi s pralnimi barvami, ampak mi je kar žal. Čeprav kao dihajo, vseeno manj kot navadne in če so nova okna, je že tko vse kot v polivinilasti vrečki. Če bi se še enkrat odločala, bi pobarvala z navadno, pa še dosti se ne bi sekirala, če bi čečkal... pri nas zaenkrat še ni bilo veliko takih "nesreč", imamo pa na eni steni štampiljko od firme (z belega kavča smo jo še pravi čas spravili dol), pa predvsem kakšne packe od hrane, pa na kakšnem kosu pohištva je kakšna pikica ("odgriznil" z zobmi), najhujša in najnovejša "pridobitev" je pa popraskana plazma (in to velika in ful draga ), ampak nama spoloh ni jasno s čem in kdaj jo je... Skratka, če bi mi še enkrat opremljali, bi dali noter res bolj poceni pohištvo (ala Ikea style - ki je tudi čist lično), ampak zdaj je kar je, se pa ne sekiramo preveč, niti se na mulčka zaradi tega ne jezimo... Najki, kje si pa to slišala glede širokega povijanja (da naj preventivno ne bi)? Saj v LJ, če so kolki kul, kao itak ni treba, ampak jaz sem tokrat kar nameravala, pa še spomnila sem se, da si je mama pred ene 25-imi leti (okrog 50. leta) zlomila kolk in od takrat šepa, čeprav ne vem, če ima to kaj veze... Izbira vozička: upoštevati je treba 1001 dejavnik, ličnost je pa nekje ta zadnja na seznamu oz. mi smo jo morali kar izpustiti (meni so kar vsi vozički po vrsti grdi, razen enega), ampak mi to ni bilo nikoli preveč pomembno... Fora je, da ponavadi ugotoviš, da kok bi bilo pa fino, če bi imel voziček še to ali tega ne bi imel, ampak idealne kombinacije, po moje, sploh ni...
|