2ursae
|
pa babnce, kaj je to, po tri strani naklofate v hipu , še brat ne morem več. Jaz sem še v službi, imam G drug teden, pa mu mislim mal pojamrat, da mi da za zadnjih 14 dni mal bolniške (glede na to, da je to moja 3. nosečnost v relativno kratkem času, ne pričakujem problemov v tej smeri - upam), ker res že težko sedim, dol me vse tišči, zaradi Fe tablet me čez dan zagrabi slabost .. nič hujšega, ampak so neprijetnosti ravno take, da me motijo pri kvaliteti življenja, sploh popoldne, ko se mi vse malenkosti nakopičijo in mi zmanjka energije za moja2 škratka. HB se znata lepo igrat tudi sama, a si res želim zdaj čim več časa preživet z njima, dokler še ni Lučke, ki me bo bolj potrebovala in bom morala večino časa posvetit njej. V službi sem že več ali manj porihtala, tko da me tud ne bodo preveč pogrešali. kpmk, krasne slikice IKEA: tudi mi2 načrtujeva izlet v Celovec, na začetku septembra nekje. Par stvari za sobico za tamala2, pa seveda kaj za Lučko , komaj čakam, obožujem to trgovino. skrbi: itak da me za nego Lučke ne skrbi, to bom še znala , mene strašno skrbijo bolezni. Bor (zdaj mali, bodoči srednji otrok ) v vrtcu kar rad pobere vse sorte viroze in se bojim, da bomo več kot ne bolni. Ko sem rodila Bora, sem imela Anžeta, ki je bil takrat star 2 leti, kar doma ves čas porodniške in teh skrbi nisem imela. Bomo videli, kako bo, itak je najbrž popolnoma brez veze, da me vnaprej skrbi za take stvari, Kakor bo, bom že zmogla. položaj spanja: oba moja sta spala na boku oz. na bok sem ju polagala v posteljico, pol se pa itak, ko je otroček že večji, sam naštima. papirji, priprave, cunjice & co: a je še kakšne junakinja tle, ki nima NIČ od tega še poštimano? NIČ, ampak res NIČ ... se bom s tem ukvarjala, ko neham delat - čez dan služba, popoldne mulčka, zvečer pa le še kavč. Auč, no, res imam PDP konec oktobra, tko da imam v načelu še 2 meseca časa.