|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
4.10.2010 22:08:03   
botrca
Sem brala na nedonošenčih...eh saj ostaneš brez besed...kaj pomeni ko imaš zdravega otroka...to kar se pa Rubin dogaja pa ne privoščim nobenemu. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.10.2010 22:09:58   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sem brala na nedonošenčih...eh saj ostaneš brez besed...kaj pomeni ko imaš zdravega otroka...to kar se pa Rubin dogaja pa ne privoščim nobenemu. user posted image
To pa se popolnoma strinjam s stabo!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.10.2010 22:15:06   
botrca
Matcar kak sta se pa Maks in Saš navadila na vrtec?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.10.2010 22:18:42   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar kak sta se pa Maks in Saš navadila na vrtec?
nobenih problemov ni blo,niti na začetku.Saš je edino pogruntal,zakaj pride v vrtec zjutraj,tak da malo pojoka,ampak ni panike,pa še to ni vsako jutro.Zelo rada hodita,sploh Maks je celi nori da hodi v malo šolo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.10.2010 22:27:46   
matcar
Nič,se poslavljam za danes!

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.10.2010 22:39:42   
botrca
Jaz tudi grem. Nočko user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.10.2010 6:58:57   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.10.2010 7:00:14   
matcar
Auf že od pol 6-h.Nisem mogla več spat.Zdaj otroke porihtam,pa jih v vrtec in šolo spravim.Moj pa je kreno na teren in ga do nedelje ne bo,smo sami!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.10.2010 9:15:09   
Sacherca
Jutro!

Auf od 7.40 user posted image Krompir kuhan,meso tudi,musaka bo za kosilo. Pa slane rogljicke z cesnovim,sirovim,mesnim nadevom.Za vsak okus user posted image

Je pa dala profesorca ven roke za mojo nesojeno matematiko,tako,da bom morala trdno pljunt v roke in tole naredit novembra.Tako,da Crossove knjige gredo nazaj v knjiznico pa manj na RR bit oz na netu pa Bilobil si grem tud nabavt user posted image Matcar, saj ni tako drag,sem gledala po netu,skatlica okol 7eur. Da vidim,ce se mi bo spomin kaj popraviluser posted image .

Glede zdravja,nam se res zdi samoumevno dokler se nekaj ne zgodi. In lahko smo resnicno hvalezni,da so nasi otroci zdravi,da ni nekih hudih zdravstvenih problemov.Bolje,da nam vcasih kravzljajo zivcke s nagajivostjo kot pa z zdrav.problemi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.10.2010 9:40:58   
Lenči_
Dobro jutro!

Mi pančali danes do 8 .. juhejuser posted image . Mogoče bi še dlje, če naše psičke ne bi tiščalo na wc user posted image . Zajtrkovali vsi. Ded v službi, M. v stajici, jaz na rač. Noč je bila taka, kot zadnji mesec, zbujanje.. No, bomo že preživeli.

Katy83 - user posted image user posted image user posted image za čudovite novice! Valda, ni nič narobe z njim!!! user posted image

Bluebery - speči mami torto user posted image Drugače, mi ji damo kr bon za europarka, pa je najbolj srečna. Si kupi pol, kaj ji paše pa je to to! Lahko pa jo enostavno vprašaš kaj si želi!? Ali pa bon za kako masažo?? user posted image

user posted image uboga Gaja in njena družina! Te teme se izogibam in je ne berem, ker se vedno razjočem. Res žalostno, kaj se dogaja nekaterim in res smo lahko srečni, da imamo zdrave otročičke!

Včeraj sem gledala supermodel. No, razočarana, da je zmagala Anela. Sem navijala za Ajdo. user posted image

ČAoočiii babe user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.10.2010 9:46:43   
arabela*
morninguser posted image

Ob kavici...zajtrk že tudi čaka....
jutro bilo pestro, smo že bili v gasilski akciji, se je v sosednji bajti, ki je zapuščena nekaj vžgalo..in sem malo raziskovala in ugotovila kje gori....pol pa panika,iskala ljudi skupaj, sosedje so pogasili, upam, da bo sedaj mir...ma groza od groze, no,kaj vse se dogaja...pol pa naj grem še mirno spat zvečeruser posted image

M gleda Tom in Jerija.....potem pa tak malo počivatuser posted image

delala pa bom špinačo danes, pa pire in hrenovkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.10.2010 9:48:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Auf že od pol 6-h.Nisem mogla več spat.Zdaj otroke porihtam,pa jih v vrtec in šolo spravim.Moj pa je kreno na teren in ga do nedelje ne bo,smo sami!

jaz sme tud med vikendom verjetno sama....i soboto i nedeljouser posted image
gre moj v austrijo na dirko(zadnjo letos)...pa vem, da se mi spet ne bo dalo it zravenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.10.2010 9:54:58   
matcar
Evo mene,sem še skočla na kafe z Amalijo!user posted image Zaj pa nekaj pucam,pa mi tak ni najbolj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.10.2010 10:17:03   
botrca
Dobro jutro,

eno kavo sem že spila, zdaj si kuham še eno in čakam da pride ena kolegica k meni. Pol pa kuham segedin za jutri, ker imam trgatev. Jan v vrtcu, Marjan je malo prej šel delat in sem zopet sama celi dan.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.10.2010 10:52:17   
koala
Dan!

Saraya maš pa pestro, ti ni dolg cajt.

matcar ti si pa zgodnja, no saj jaz sem se pa zbudila 10 minut za tabo,samo sem še poležavala do 6-ih ko je moj sine naznail da se je zbudil.

katy sem ti rekla da bo vse OK.

bluberry čim manj stresa na predavanjih želim, vem kako ti je.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.10.2010 13:00:36   
matcar
Babike,lepo se mejte danes.Se zvečer tipkamo,če bo katera tu.Pičim na šiht.

Pa-pa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.10.2010 13:57:15   
marta82
Punce malo vas zanemarjam, ker sem ful v gužvi. Bom spet bolj pridna čez kakšnih 14 dni.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.10.2010 19:11:07   
tasa_m
Večer.
O, kaka tišina je tu gor user posted image se vidi da matcar dela user posted image

Dajte mi nekaj rečt, sploh botrca, Saraya, matcar oz. tiste katere imate starejše otroke že:
Kakšen kombinizon so imeli vaši otročki pri slabih 2.letih? Pajac v celem ali hlače+bundica?? Kateri je boljši? Vaše mnenje, please!

Danes je dobila bucke. Smo reskirali in ji kupili Superfitke- Gore Tex, tak, da nam res nebodo premočle, podložene in da "dihajo". Cena.. hm, no comment. Prevelika v vsakem primeru user posted image Ma,saj niso normalni kake imajo cene otoške obutve. user posted image Malo boljši čeveljčki od 50€ dalje. Za 50€ si jaz 1x na leto teniske kupim, ki jih ponosim do konca, ne pa čeveljčke za 3-4 mesece user posted image user posted image
Sem pa si nagledala ene ful lepe čevlje zame-Superfit amopak imajo samo do 38 številko. Jaz imam pa 40 user posted image Saj cena je kar lepa -75€, ampak bi si jih za roj. dan kupila - no, tašča je rekla, da bi mi jih, če bi imeli številko, tak da bo mi zdaj, teniske kupla user posted image user posted image bravo moja tašča! user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.10.2010 19:28:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dajte mi nekaj rečt, sploh botrca, Saraya, matcar oz. tiste katere imate starejše otroke že:
Kakšen kombinizon so imeli vaši otročki pri slabih 2.letih? Pajac v celem ali hlače+bundica?? Kateri je boljši? Vaše mnenje, please!

zdaj odvisno..koliko ste pozimi na snegu...Mi odkritorečeno nismo zelo veliko na snegu..oz sankanje, smučanje zelo malo....nas bolj zebeuser posted image
tako da nismo niti kaj kombinezona uporabljali.....je pa res, da če je v vrtcu, je fajn da ji ga nabaviš, če bojo zunajuser posted image ..
A je vedno imela hlače, pa potem gorateksove škornje za sneg, zgoraj pa tak bunda.Kombinezon sicer ima..ampak samo za tu in tam(npr...ko gre z namenom se v sneg metat)...
user posted image
Zdaj če ga boste dosti uporabljali se mi vsekakor zdi boljši v celemuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.10.2010 19:30:40   
arabela*

da "dihajo".

težko,da kateri bucki dihajo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.10.2010 19:32:07   
arabela*
teniske kupla user posted image user posted image bravo moja tašča! user posted image user posted image

imaš fajn taščouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.10.2010 19:33:26   
arabela*
Mi pa smo se zdaj sladoleda nažrli....user posted image .........user posted image ..zdaj pa gremo počasi frklje umivat in spokat spat...

Aja še v ono bajto moram it preverit, če se spet kje kaj smodi.........da bom lahko normalno spalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.10.2010 19:43:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

da "dihajo".

težko,da kateri bucki dihajo...user posted image
Superfitovi baje dihajo. Tak mi je prodajalka rekla, pa tudi Elephantovi imajo napisano, da dihajo. Te pa ne vem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.10.2010 19:46:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa smo se zdaj sladoleda nažrli....user posted image .........user posted image ..zdaj pa gremo počasi frklje umivat in spokat spat...

Aja še v ono bajto moram it preverit, če se spet kje kaj smodi.........da bom lahko normalno spalauser posted image
Lija pa spi danes že od 18,35. Ni spala nič popoldan in je bla čist konec že user posted image

Uh, ti boš prava gasilka še ratala user posted image Ti pa nič ne zavidam dane situacije user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.10.2010 20:23:14   
ly117
Čer! user posted image

Se malo prej vstala ker nisem mogla več spat. Me danes toto vreme ubija. Počutje je na - 0. Bo treba kako tabletko pojest zgleda.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?