Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 9:44:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa kje kupujete čevlje, da naletite na take cene Jaz sem kupila Janu za zimo podložene gležnarje za 17€ v Deichmannu. Pa za jesen 20€. Pa tudi "dihajo" in so ful vredu. Pa ne dam (pa niti nimam) 60€ da jih bo nosil 2 meseca. Aja, tasa_m za kombinezon sem lani dala 20€ v Leclercu. To so jesenski: http://www.deichmann.si/site/images/1018753_pp.jpg to pa zimski: http://www.deichmann.si/site/images/984446_pp.jpg Tu se pa res podpišem! Ko me zagrabi slaba vest,se samo spomnim,koliko nepotrebnih stvari vsakodnevno pokupujemo našim otrokom,pa me hvala bogu,hitro mine... Rajše za tisti denar napolnim avto z bencinom,pa se kam odpeljemo,vidimo,doživimo...no,vsak po svoje,sem začela malo filozofirat zdaj
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 9:50:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 z Botrco sva se dobili, da mi je neke boksarce prinesla , škoda da ni blo cajta, bi šle še na pijačo. Pa drugič, ne? ja res škoda, ker sva bili obe "leteči"...drugič pa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 9:53:36
|
|
|
|
botrca
|
Vrem je , mrzlo. Trgatev odpade...bova verjetno šla v mesto kupit darilo za njegovega strica ki ima v soboto 70. let in imamo fešto. Kosilo imam kuhano . Ob 13.30 pa grem na borzo podpisat pogodbo za nemški tečaj II. stopnja.
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.10.2010 9:54:09 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 9:56:08
|
|
|
|
botrca
|
Glede interneta in tega...mi smo dobili obvestilo od telemacha, da bo moteno delovanje. Ampak mi vse normalno dela .
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 9:59:04
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 10:00:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa kje kupujete čevlje, da naletite na take cene Jaz sem kupila Janu za zimo podložene gležnarje za 17€ v Deichmannu. Pa za jesen 20€. Pa tudi "dihajo" in so ful vredu. Pa ne dam (pa niti nimam) 60€ da jih bo nosil 2 meseca. Aja, tasa_m za kombinezon sem lani dala 20€ v Leclercu. To so jesenski: http://www.deichmann.si/site/images/1018753_pp.jpg to pa zimski: http://www.deichmann.si/site/images/984446_pp.jpg ja samo to niso nepremočljivi...zato je cena primerna...So pa lepi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 10:01:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jutro Nam pa tako pocasi dela internet,da znoris.Se ima aktera te tezave in ima kabelski net oz telemach?? ja so bili javljeni izpadi...vse do konca meseca
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 10:03:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo Timotej... in Kathy83 ...vidiš, da je bila skrb brezvezna. Podpis Tu se še pa jaz podpišem,sem pozabla. pa še jaz
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 10:06:34
|
|
|
|
arabela*
|
Tak prebrala sem vas...včeraj se mi ni dalo prit na net zvečer, sva z mojim kramljala in čvekala do pol dvanajstih...potem pa tak spat Danes sem dala M v varstvo malo...tak da sem sama....bom malo na izi...al kaj..ne vem ..bila sem že na csd...pri svetovalki, sem ji še neko dokumentacijo nesla...., pa še na pošto moram it....da oddam oz. odpošljem vabilo na mediacijo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 10:29:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja samo to niso nepremočljivi...zato je cena primerna...So pa lepi je lani imel enake pa mu niso premočli
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 11:43:59
|
|
|
|
katy83
|
dan. preden spet pozabim, če rabi katera lego nalepke, jih imam menda enih 9. Sem jih jaz 40 dobila od znanke, pa bom te vseeno T šla kupit 2 paketa duplo, no 9 pa sem jih celo sama zbrala. Elevitka, ne se jezit, mogoče pa ti bodo prav prišle te kocke. Verjamem, pa da maš gužbo zdaj doma zaradi njih. Botrca, kaj tečaj nemščine boš obiskovala? aja, boksarce so mi sicer prav, ampak me v mojih bedračah tak tišijo, da joj. Ni panike jih bom dala kolegici, ki je nosečka pod smrekico pa čokolado zraven, pa je to to. jaz sem ravnokar polovico zajtrka pojedla (1 sendvič) pa se mi nekak zdi, da bi še enega. Kosila ne bom delala, ker bova z mojim ko pride domov pojedla veeeeeeliko skledo zeleno solate in mladi sir pečen zraven. No, saj to je kosilo, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 11:44:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo Timotej... in Kathy83 ...vidiš, da je bila skrb brezvezna. Podpis Tu se še pa jaz podpišem,sem pozabla. pa še jaz hvala vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 13:22:33
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se ta teden kr en štok nižje abonirala za kosilo. Se mi ne plača kuhat samo za mene,ker sem itak sama.Jedli pa smo juhico,pečen kropir in pečenko.Pa zeleno solato zraven.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 13:23:41
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj mi je na šihtu postalo tak slabo,kot da bi kamen pojedla,me je tiščalo.Ene dobri 2 uri,pol pa je minlo.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 16:11:31
|
|
|
|
arabela*
|
oni zimski bucki so številka 21
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 16:11:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se ta teden kr en štok nižje abonirala za kosilo. lepo tebi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 16:12:53
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa še kavico spijem in greva z malo počivat...potem pa tak po otroke... vreme je spet za ...sploh mi ni zunja nič za bit
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 17:44:47
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Midva z tečko sma sama, ata ima še zadnjo tekmo letos. HB. Me pa nekaj zanima. Danes sem opazla da sta L šla na enkrat 2 zobka ven ( verjetno je zato tudi malo vročični ), pa me zanima če bi bile lahko to petke. Ker je prevelika razlika med dvojkama in tema kaj sta mu lahko zdaj zrasla da bi bile lahko štirke. Ne vem no. Mi ni nič jasno. Mater sem zdaj to zaštrikala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 17:49:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,jaz sem dobila 3 kombinezone,pa sem šla Maksa takrat kupit posebej bundico+hlače,pa mi ni žal.Skrbi me edino,če bo letos prav Saš-u,ker je že lani nosil,je pa št.86.Tako,da Ly,če želiš,ti dam,ker mislim,da našemu žabcu itak ne bo prav več. Lahko ja, če ti viška hodi. Sicer eno bundico že mam, bi pa še ena prav prišla za rezervo.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 17:58:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 preden spet pozabim, če rabi katera lego nalepke, jih imam menda enih 9. Mene pa zanima če ima še kera 20 nalepk in jih še nima nalepljenih. Jih menjam z 20 nalepljenih.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 17:59:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya oni zimski bucki so številka 21 Če ti hodijo odveč, jih jaz vzamem. Bojo L ravno prav.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 18:06:03
|
|
|
|
ly117
|
Glih zdaj pogledala Lidlovo reklamo in vidim da bojo z 11.10 začeli prodajat žvečilke Čunga Lunga.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 20:36:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya oni zimski bucki so številka 21 Ne,pol pa naj kr ly vzame,mi imamo 25 št. nogice.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 20:39:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Midva z tečko sma sama, ata ima še zadnjo tekmo letos. HB. Me pa nekaj zanima. Danes sem opazla da sta L šla na enkrat 2 zobka ven ( verjetno je zato tudi malo vročični ), pa me zanima če bi bile lahko to petke. Ker je prevelika razlika med dvojkama in tema kaj sta mu lahko zdaj zrasla da bi bile lahko štirke. Ne vem no. Mi ni nič jasno. Mater sem zdaj to zaštrikala. Pol so najbrž 4-ice.Petke ful pozno pridejo,Maksu naprimer so pred kratkim.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 6.10.2010 20:40:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,jaz sem dobila 3 kombinezone,pa sem šla Maksa takrat kupit posebej bundico+hlače,pa mi ni žal.Skrbi me edino,če bo letos prav Saš-u,ker je že lani nosil,je pa št.86.Tako,da Ly,če želiš,ti dam,ker mislim,da našemu žabcu itak ne bo prav več. Lahko ja, če ti viška hodi. Sicer eno bundico že mam, bi pa še ena prav prišla za rezervo. Ok,mu bom probala,pa ti javim.Ker če je lani imel,bo mu letos ziker premalo,lani mu je bilo genau.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?