|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
5.10.2010 20:27:06   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Danes je dobila bucke. Smo reskirali in ji kupili Superfitke- Gore Tex, tak, da nam res nebodo premočle, podložene in da "dihajo". Cena.. hm, no comment. Prevelika v vsakem primeru user posted image Ma,saj niso normalni kake imajo cene otoške obutve. user posted image Malo boljši čeveljčki od 50€ dalje. Za 50€ si jaz 1x na leto teniske kupim, ki jih ponosim do konca, ne pa čeveljčke za 3-4 mesece user posted image user posted image

Daj povej, da se psihično pripravim. user posted image Ker mu jih jaz tudi morem kupit. Oz. študiram ali mu naj kupim bucke ali pa malo bolj " bikaste"
čevlje.
O cenah pa res boljše da nebi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.10.2010 20:58:49   
tasa_m
Ly ... 57,90€ smo dali, pa ti bom rekla, da niso bli med dražjimi user posted image  user posted image  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.10.2010 21:02:52   
ly117
Ja no saj drugi pa tudi niso kaj bolj poceni. Sem ravno zadnjič gledala sicer ne bucke ampak zimske čevlje so od 45€ dalje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.10.2010 21:03:28   
ly117
In tasa kak si drugače?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.10.2010 21:05:49   
ly117
Ja nič, jaz se za danes poslavljam. Babike uživajte in mirno noč vam želim.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.10.2010 21:11:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

In tasa kak si drugače?
bo za silo.
Grem spat počasi, sem jutri zjutraj.

Lepo pančajte vsi. Nočko user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.10.2010 21:39:23   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.10.2010 21:41:15   
matcar
Jaz iz šihta.Danes blča spet norišnica,pa samo 4-i smo delale,pol še je robe ostalo,ker je enostavno nismo mogle naložit na polica.Jaz Pa Lila sma bla skozi na kasi,pa še druge 2 sma mogle noetr v blagajno klicat.Skratka,katastrofe.In to še baje ni nič,najhujše še pride.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.10.2010 21:43:48   
matcar
Tasa,glede kombinezionov,jaz sem imela oboje,pa sem najbolj bla zadovoljna z hlače+bunda.Maks sicer že ima bucke,oz.take prave zimske šuhe za sneg,Saš-u še pa moram nabavit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.10.2010 22:01:17   
arabela*

Daj povej, da se psihično pripravim. user posted image Ker mu jih jaz tudi morem kupit.

M še ima od lani...bom ji probala, mogoče je prerastla...je pa barva svetlo modra...za fantka in punčko..univerzalni...gorateks...pa muca notri...super so....ti jih lahko dam, če jih ne bo nosla več...al pa keri drugi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.10.2010 22:07:57   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Daj povej, da se psihično pripravim. user posted image Ker mu jih jaz tudi morem kupit.

M še ima od lani...bom ji probala, mogoče je prerastla...je pa barva svetlo modra...za fantka in punčko..univerzalni...gorateks...pa muca notri...super so....ti jih lahko dam, če jih ne bo nosla več...al pa keri drugi..user posted image
Če je št.25,se jaz priporočam.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.10.2010 22:23:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Dajte mi nekaj rečt, sploh botrca, Saraya, matcar oz. tiste katere imate starejše otroke že:
Kakšen kombinizon so imeli vaši otročki pri slabih 2.letih? Pajac v celem ali hlače+bundica?? Kateri je boljši? Vaše mnenje, please!

Moj je imel kombinezon v celem in menim, da je za tako malega tudi to bolj primerno kot hlače+bundica. Ne rabiš mu non-stop popravljat, sneg ne pride nikamor, bolj svobodno se giba. Letos sem mu mislila tudi kupit iz celega ampak mislim da ne bo potrebno, ker sem dobila od sestrinega starejšega sina in to bunda+hlače posebej.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.10.2010 22:33:39   
botrca
Pa kje kupujete čevlje, da naletite na take ceneuser posted image Jaz sem kupila Janu za zimo podložene gležnarje za 17€ v Deichmannu. Pa za jesen 20€. Pa tudi "dihajo" in so ful vredu. Pa ne dam (pa niti nimam) 60€ da jih bo nosil 2 meseca.

Aja, tasa_m za kombinezon sem lani dala 20€ v Leclercu.

To so jesenski:
http://www.deichmann.si/site/images/1018753_pp.jpg

to pa zimski:
http://www.deichmann.si/site/images/984446_pp.jpg

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.10.2010 22:34:04 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.10.2010 22:34:56   
botrca
Nič, grem ker sem ful zaspana. Lepe sanje...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.10.2010 22:39:53   
katy83
čer babike.

Danes je bil taki hecni dan. Sem večinoma po MB hodla, na faks sem šla nekaj za diplomo rihtat, pa nohte sem si šla delatuser posted image (Tasa hvala za priporočilo, Bina je superuser posted image ). Za diplomo sem dobila zeleno luč glede mojih planov, tak da zdaj pa se začne. Sem se odločla, da bom zvečer pisala, ene 3x na teden. Danes je dragi bil fraj pa je imel T, ampak je bil danes T neki tečkast. ne vem al je vreme krivo al pa ga zobki matrajo. je moj rekel, da je cel dan nekaj jamral, pa nič kaj mu ni pasalouser posted image .
aja, pa z Botrco sva se dobili, da mi je neke boksarce prineslauser posted image , škoda da ni blo cajta, bi šle še na pijačo. Pa drugič, ne? user posted image

Zdaj gledam Housauser posted image , pol pa spat počasi. Se jutri "slišimo".
Lahko noč

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
6.10.2010 6:52:54   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
6.10.2010 6:54:18   
matcar
Končno sem se malo naspala,pa še fraj sem danes!user posted image user posted image user posted image FB pa šteka,ga sploh ne odpre,če pa že,pa ga ven vrže,tak,da tiste,ki ste na FB,mirne živce.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
6.10.2010 8:37:29   
Sacherca
Jutro

Nam pa tako pocasi dela internet,da znoris.Se ima aktera te tezave in ima kabelski net oz telemach??user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
6.10.2010 8:54:15   
elevitka
Jutro!

Vreme je za nič! Vidim da se pogovarjate o čevljih za zimo in bundicah oz. pajacih. Mi smo našemu kupili tudi ene v leclercu take za jesen visoke gležnarje, ki so usnjeni, za zimo je tašča naletela v alpini na koroški ene super podložene gore-tex bucke znižane na 1o €, pa mu je vzela še ene , a so mu bili eni premali- sem šla menjat (ampak ker je vse v dveh dneh skopnelo sem menjala za copate) pa še ene geoxove teniske mu je kupila za 65 eurov (jaz tolko ne dam za zako kratko obdobje kot so mu prav) ker nič ni vprašala če rabimo al ne ima zdaj 4 teniske, ker sva mu midva kupila najkice, pa ene lonsdale teniske, ima pa še adidasove user posted image

Glede zimskih oblek.... od lani mi je ostal en pajac 74/80 št. upam da mu bo prav je bil kupljen v hoferju (tašča lani kupla prevelikega) imamo pa 3 bunde in 2 hlače (tašča kupuje cote na kile ne da bi vprašala če rabimo al ne ) pol se pa čudim da nimam več kam stvari zlagat.

Da ne rečem kolk je moj stari lego kock nakupo - mali se nebo smel z ničemer drugim igrat očitno - mislim da je to bolj njemu všeč kot za otroka. Res da je za različne starostne skupine, pa vendar (pokupil je ama baš vse lego komplete ki obstajajo v sparovi akciji) DEBIL!!!! tak da imam doma skladišče user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
6.10.2010 9:19:09   
matcar
Elevitka,imate pa pestro.Hb,jaz nimam takih težav,čeprav dobim ogromno stvari,samo kaj je premalo,kr Ly zlifram,da si malo placa naredim,pa še L je prav.Ker moja2 več kot polovico sploh ponosla nista.Zdaj pa še šparam za svakinjo,ker sem še nekaj premalih stvari našla.user posted image Edino pri Saš-u bom vidla,kak je z bundicami,hlače imama 2-jne,Maks je pa brez hlač,pa ima 2 bundici.user posted image Tak,da to še me čaka za nabavit,pa bucke za Saš-a.Ostalo mi še viška hodi.

Sacherca,meni je štekal net zjutraj,sploh FB,imam pa TUŠtelekom.Zdaj je sicer že ok,javlo pa je,da imajo neke tehnične težave,te pa ne vem.user posted image

Jaz pa perem na veliko,pa sama doma kraljujem,mi ni nikam za hodit.Sem tak jezna,kouser posted image ,ker dežuje,sem htela it po gobe,pa bom drekeca šla kam,v takem.user posted image user posted image Pa ko sem doma danes.Držite pesti,da bom svojo G dobila danes,ker se moram naročit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
6.10.2010 9:20:24   
sami0804

Jutro,punce user posted image !

A ni danes eno tako lepo jutrouser posted image ?!?
Preden me linčate,naj v svoj zagovor povem,da nas je včeraj dvakrat fajn namočil dež,preden nam je ob dvanajstih uspelo pobegnit domov...

Kar se tiče zimskih kombinezonov,jaz sem imela pri obeh najprej hlače+bundo iz zelo preprostega razloga-ker sem hlače dobilauser posted image ,pa se mi je zdelo brez veze kupovat potem še kombinezon v celem,pa imam precej dobre izkušnje s tem.
No,če ne bi bilo tako,bi pa za take male definitivno kupila kombinezon.

Grem še malo brat nazaj,da vas malo pokomentiramuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
6.10.2010 9:26:13   
sami0804

bravo Timotej... in Kathy83 ...vidiš, da je bila skrb brezvezna.

Podpisuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
6.10.2010 9:26:42   
matcar
Sami,jaz sem dobila 3 kombinezone,pa sem šla Maksa takrat kupit posebej bundico+hlače,pa mi ni žal.Skrbi me edino,če bo letos prav Saš-u,ker je že lani nosil,je pa št.86.Tako,da Ly,če želiš,ti dam,ker mislim,da našemu žabcu itak ne bo prav več.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
6.10.2010 9:27:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

bravo Timotej... in Kathy83 ...vidiš, da je bila skrb brezvezna.

Podpisuser posted image

Tu se še pa jaz podpišem,sem pozabla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
6.10.2010 9:31:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Da ne rečem kolk je moj stari lego kock nakupo - mali se nebo smel z ničemer drugim igrat očitno - mislim da je to bolj njemu všeč kot za otroka. Res da je za različne starostne skupine, pa vendar (pokupil je ama baš vse lego komplete ki obstajajo v sparovi akciji) DEBIL!!!! tak da imam doma skladišče user posted image

Mogoče pa se bo dejansko samo s kockami igraluser posted image -imam pri hiši enega takega lego frika,se mi zdi da zadnji dve leti še samo lego kocke kupujemouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?