|
RE: Mariborčanke, 13. del 4.10.2010 17:51:04
|
|
|
|
katy83
|
pozdravček punce. Na začetku naj povem, da je naš fant zdraaaaaaaav. Je sploh kdo dvomil? Hvala vam za pesti, pikepoke in lepe besede. Glede glavice je tako, da je zdravnica rekla, da ja, ima veliko glavico, ampak je cel nabiti. Tak da sploh ni panike. in potem: Meni se cel dan že smeje. Dala ga je na mizo, pa tako veliko ogledalo je tam in Timotej je dobesedno raztural. Plazo se je tak do tistega ogledala, da sem mislila, da bo poletel. Še zdravnica ni mogla verjet, se mi zdi, da je še ona skakala od navdušenja. In pol se je naš fant postavil še na vse 4. To je blo prvič in ni bilo za dolgo, ampak pokazal je vse kaj zna. Mamin sinko. Skratka zdravnica naju je potem vprašala zakaj sploh hodiva k njej na razvojno, pa sva rekla, da je nedonošen, pa ona nama nazaj: Torej on pri 5.5 mesecih (korigirano) že tak plazi. Pa on je razvojno in vizualno na stopnji 8-mesečnega otroka. No, pa imam spet malo večjo rit , pa slabo vest, ker sem spet poslušala onega na moji levi rami in ne onega na moji desni. Je rekla, da nam ni treba več hodit, ampak da naj vseeno pridemo, ko bo Timotej shodo. Pa se je moj dragi hecal, pa rekel, torej se vidimo čez 3 mesece, pa je rekla, ja tu nekje. Aja, pa pohvaljena sem bla, ker pravilno handling izvajam. se zvečer še kaj oglasim je pasala danes pijačka z vami
|
|
|