vaney
|
O, pa imam spet kaj za brat, lepo:) Pa da malo napišem...kosilo se ravno peče (puranje roladice v jurčkovi omaki...njaaami ), pa imam malo časa. Daša po dolgem času spet spi Ponoči (od 18.30 do 6h) je bila budna samo pol ure, Anže je po nekem čudežu prespal celo noč in sem kot rožica Sicer sem pa imela včeraj kar pestro; imeli smo trgatev, zjutraj zrihtala oba otroka, peljala v vrtec (v Črnomelj, 18km), v nabavo, domov, Dašo peljala na sprehod do kolegice na kavo, domov napol skuhat kosilo za trgače, peljala staro mamo k zdravniku na kontrolo (spet v Črnomelj), domov dokončat kosilo, postrečt, vmes je prišla tašča, otroke "podturila" njej, se zrihtala, moža odpeljala prešat, letela na roditeljski sestanek (spet v Črnomelj), šla nazaj po moža, letela domov, otroka z brzino spravila spat, pospravila stanovanje in ob 19.30 dobesedno padla na kavč Sem vam rekla, da mi ni bilo dolgčas Ja, no, vsaj dnevi se mi ne vlečejo, ne Aha, Daša se tujcev ne boji, ampak mora biti nekdo od znanih, domačih obrazov nekje blizu (midva z možem, ena od babi, dedi, prababice, sosede...). Avtosedeži...Anžetu sem naročila Recaroca, grem jutri po njega, tako da bo Daša dobila Anžetovega Romerja 9-18kg. V njega bo šla, ko bo čas za bundo in bo v lupinici preveč gužva. Ima nekaj čez 8kg in čisto stabilno sedi, če je treba tudi 1 uro (no, toliko časa je niti približno ne pustim, ampak sedi čisto samostojno), tako da to ni problem. Če bi pa še 1x kupovala, bi pa že v osnovi kupila sedež Recaro 9-36kg, se mi zdi fenomenalen, res...