mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ IZVIRNO SPOROČILO: Zofy MAtejka, hvala za info glede paradižnika. Mi ga imamo poln hladilnik... Bom ga danes zvečer olupila, skuhala in dala zmrznit. Tinca Malinca, škoda za plavanje in mi je žal, da nisem še tebe kontaktirala. Če povem po pravici, nisem vedla, da se to tako hitro zapolni in če ne bi tale moja marčevka08 klicala, tudi jaz ne bi dobila mesta . Imamo pa mi plavanje skoraj do novega leta, tako da ne bom mogla še v atlantis hodit. Februarja pa že v službo, ajoj... Še eno vprašanje: a vaši navihančki jejo surovo sadje? Matej ga ne mara preveč, se kar joče, če mu ga hočem vsilit. Oz. se dere! Sem najbrž zafrknila al kaj in sem ga predolgo kuhala? Ima nasplošno raje zelenjavo oz. kosilo kot pa sadje. Pa riž je brez da ga pretlačim, tako da tudi s koščki nima težav. Sem mu pa včeraj dala med krompir, špinačo in rumenjak še 1 žlico kisle smetane. Pa je danes imel malo bolj tekoči drekec. Kako se pozna alerkija na KM? Ok, zdaj pa po Julijo šibam v vrtec... ma gre hitro dan okoli. Se še komu to zdi? ne skrbi za surovo sadje - ta starejša mi ga ni hotela do 9m ali nekaj takega jest - takrat sem ji ga začela mešat s skuto, pol pa je šlo. banane pa ni hotela do 1. leta jest - ji sploh ni bla všeč. je pa kuhano bolj fajn za tiste, ki imajo še občutljivo prebavo - je namreč lažje prebavljivo. jaz sem našemu včeraj dala pri dop. malici poleg kuhanih jabolk še 1 žlico kuhane hruške, pa je ne bom več dala. celo noč ni spal, pa danes zjutraj ga je tudi še napenjalo, da je blo joj. alergija na Km - bruhanje, drsika, zeleno blato s prozorno sluzjo, fleki po telesu ali vsaj obrazu. če pa ni bruhanja, so pa ostali znaki, pa je lahko samo netoleranca laktoze. tudi pri nas banana ne gre najbolj v promet...no rada jo je jedla, zdej pa več ne... drugače pa dajem kar kuhano sadje...kr surovo jo ful napenja