punsha -> RE: Februarčki 2010-2. del (18.9.2010 21:46:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bili83 IZVIRNO SPOROČILO: punsha IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13 Zdej pa mene že počas mal skrbi tale prehrana. 20.9. bo star 7 mesecev pa ne poje skoraj nič, le par žlič na dan, recimo 3 max...pišuka Bomo še kakšen teden počakali, če bo kej boljše. Je pa zadnje časa fulll zatišje tuki...včasih je blo po 3 strani na dan...zdej pa... Pri nas je bilo do 8. meseca tako. Skoraj nič, samo pri meni. No sedaj je pa naenkrat začel tako fino jesti.Meni je bilo rečeno, da je do 1 leta uvajanje, tako da te nima kaj skrbeti. joj, res upam, da se bo tudi našemu odprlo glede hrane.... star je 7,5 meseca in tudi ne poje ravno veliko gh.... me pa je zdaj toliko bolj začelo skrbet, ker je pred štirinajstimi dnevi imel 9900 g, zdaj pa jih ima 9800[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tudi tole o kg mi je poznano. Pri nas je bilo že 8 kg, po 3tednih (mislim da 3, se ne spomnim več točno) pa 400g manj - 7600g. No sedaj smo nazaj na dobrih 8kg. Jaz sem se nehala ubadati s kg, samo gledala sem, da je dobre volje, da je jedel, pil (pa vsaj pri meni, če mu že GH ni šla) in pač "na uč" dobro izgledal. Jaz mislim, če otrok vredu izgleda, potem je vse ok. Se tudi veliko počasneje redijo sedaj. Naš se je v slabih 3 mesecih približno 800g. Ja po razpredelnici bi bilo premalo, ampak meni izgleda prav vredu fant, tak da...
|
|
|
|