Tinca Malinca -> RE: Februarčki 2010-2. del (14.9.2010 17:28:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Tinca Malinca, škoda za plavanje in mi je žal, da nisem še tebe kontaktirala. Če povem po pravici, nisem vedla, da se to tako hitro zapolni in če ne bi tale moja marčevka08 klicala, tudi jaz ne bi dobila mesta[sm=smiley13.gif] . Imamo pa mi plavanje skoraj do novega leta, tako da ne bom mogla še v atlantis hodit. Februarja pa že v službo, ajoj... Še eno vprašanje: a vaši navihančki jejo surovo sadje? Matej ga ne mara preveč, se kar joče, če mu ga hočem vsilit. Oz. se dere! [sm=smiley13.gif] Sem najbrž zafrknila al kaj in sem ga predolgo kuhala? Ima nasplošno raje zelenjavo oz. kosilo kot pa sadje. Pa riž je brez da ga pretlačim, tako da tudi s koščki nima težav. Sem mu pa včeraj dala med krompir, špinačo in rumenjak še 1 žlico kisle smetane. Pa je danes imel malo bolj tekoči drekec. Kako se pozna alerkija na KM? Ok, zdaj pa po Julijo šibam v vrtec... ma gre hitro dan okoli. Se še komu to zdi? Eh, ni panike ... bomo začeli novembra. Pa itak hodimo vsaj enkrat na 14 dni plavat kam v bazen - v Snovik, Atlantis ... zdaj novembra gremo še v Čateške toplice. Imamo kar dovolj plavanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Hvala vseeno. Naša je SAMO surovo sadje! Karkoli ji daš, vse zmaže - v kosu, sok, zmiksano ... jabolka, hruške, breskve, marelice, slive, maline, banane, ribez, borovnice ... Vse pač, razen citrusov, kivija in jagod. Ostalo pa ne gre in ne gre ...
|
|
|
|