dskubin -> RE: Februarčki 2010-2. del (24.9.2010 11:30:30)
|
alea_si - dobrodošla. Sva rodili na isti dan, bodoče olimpionike ;) avtosedež - gotovo bo 9-18kg, se mi zdijo bolj varni, naša tavelikadva imata pa 9-36, ker se mi spet zdijo varnejši od jahašev. Naša tasrednja, ki je ravnokar dopolnila 3,5 doma še vedno lahko sedi v roemerju 9-18, ima pa dobrih 14 kg, tu pa ima Evolvo 123 (9-36 kg), tako da je še vedno pripeta s 5točkovnim pasom. Naš tamali je verjetno že blizu 9 kg, ampak nikakor ne bo šel v 9-36, se mi zdi vseeno, da je premalo stranske opore in je vseeno namenjen večjim otrokom. pitje - jaz sem tudi pristaš vode in tavečja še zdej imata skor najrajši vodo. Tamal je včasih popil malo vode, al pa kompota, sem doma poskusla tudi čaj, pa mu ni šel po grlu. Pa sem zdej tu kupila Twinningsov sweet fennel (se mi zdi, da je to komarček), tak v rumeni škatli, pa ga scuza tut po 4+ deci na dan [sm=zmeden.gif]. Se podoji, pol pa še sigurno pol deci čaja spije na vrh, tudi ponoči [sm=zmeden.gif] Jemo tako tako, bolj počasi nam gre, sadje je dobro, zelenjava ne tolk, kašico sem končno našla eno tu, ki mu odgovarja (a ja btw - očitno tle otrokom ne dajejo kašic iz škatel ampak samo kozarčke, ker v škatli je 125mg, glih za 2x al pa 3x [sm=smiley19.gif]), drugač se je kar kremžil, ker so čisto drugega okusa, kot pri nas, ampak ne morem mu pa cel dan dajat sadja pa skutk [sm=smiley19.gif] V glavnem, cela štala s to hrano tule. Komaj čakam, da bo začel jest z nami, ampak je pa vseno boljš, kot tasrednja, ki se je 10m samo dojila. Me pa neki zanima - a ve daste jest otrokom kolkor pojejo, al se prej ustavite. Mislim, sej kdaj mu je 120 preveč, pa vsilit itak ne moreš, ampak včasih mu pripravim 160, pa še 80 dodatka, pa še 40, pa kr še odpira usta. Pol pa ne vem, a bi vi še napravle dodatka, al kako. Pa ziher še med pol in deci čaja zraven spije. Ker glih stran se mi pa ne meče teh kašic, že tko so majhne pakunge, pa drage kot žafran [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|