|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
25.8.2010 9:47:49   
kajča
dobro jutro user posted image

danes imam  spet več energije in sem že vse pospravila, posesala in pomila po tleh. Sedaj grem pa počasi v laboratorij dat vodo, ker imam popoldne pregled.

Polna luna name ni imela posebnega vpliva, tudi spala sem presenetljivo dobro. Sicer pa še ne bi šla rodit, ker se še nisem naveličala trebuha in brcik. Upam, da še nekaj časa traja.

Sem včeraj preko spleta naročila eno kremo za strije, hudičevo drago 35eurov, ker sem dobila par strij okrog popka, sicer ne globokih, no nakar dobim danes to kremo in piše, da izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matereuser posted image user posted image ,  matr sem jezna, ne vem, če ne bi kar nazaj poslala.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.8.2010 9:50:18   
tannya
Dobro jutro,
se javljam še pred pegledom. Še razmišljam s čim se bom zamotila med vsaj 3 urnim čakanjemuser posted image .

Moja noč je bila tudi katastrofa. Sem na balkonu sedela in se hladila na dežju. No, če bi vedela, da Tinka na RR, bi se še jaz priklopilauser posted image .

Tale dež prav paše, ker meni je bilo ta dva dni že prav neznosno, ne vem kdaj sem se nazadnje toliko potilauser posted image ..

Aja, popadkov pa danes nimam več...tako, da verjetno se bom tudi naspala lahko.

Se javim po pregledu.

Uživajte!

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.8.2010 9:54:48   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Sem včeraj preko spleta naročila eno kremo za strije, hudičevo drago 35eurov, ker sem dobila par strij okrog popka, sicer ne globokih, no nakar dobim danes to kremo in piše, da izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matereuser posted image user posted image ,  matr sem jezna, ne vem, če ne bi kar nazaj poslala.

jaz bi jo nazaj poslala. user posted image

Inčy, jaz dobim edino krc v mecih, ce si zjutraj pretegujem noge. in to sem prej vedno pocela. Sedaj pa vsacih napol v spanju pozabim, me pa useka. ravno danes me je spet user posted image

tista, ki ima namen iti rodit v kratkem, naj gre danes, ker mene jutri popoldne ni doma in za racunalnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa Tpmc je malo dolgcas v P. Njena punca ima namrec zlatenico in so jo zadrzali. Menda bo sla obiskat Matejo user posted image

No, sedaj pa dezuje tudi pri nas na gorenjskem.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.8.2010 9:58:07   
nenka7
jutro!!

jaz sem tudi bolj tko tko spala, zadnje čase se zbujam čisto premočena... grozno. mravljinci me pa nič ne dajejo, pa krči tud ne, samo vročina al kaj vem kaj user posted image

danes imam v planu malo pospraviti, da dragi ne bo tečen, pa kosilo da zrihtam, bodo kar palačinke s skutko v pečici zapečene, pa eno žehto mali cotik bom oprala, vmes itak počivanje ker res ne zmorem več kaj dosti, pa bo dan okrog...

tudi pri nas se še nič ne dogaja, razen to, da se možu sanja, danes se mu je sanjalo, da sva rodila 15 do 12h user posted image kakšni detajli!! hehehe user posted image je prou luštkan, ko me zjutraj stisne preden vstane in na hitro obnovo sanj pove... iiiii... user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.8.2010 9:59:19   
Anonimen
Dan čveke!

Eto še ena srečnica, ki je brez "trzljaja" prespala noč. Noro, je takooo pasalo user posted image

Ne vem pa kaj je z mano, imam neke bolečine v trebuhu kot da bi bile prebavne motnje ampak sem šla prej čisto normalno na wc, zdaj me pa tudi ne tišči. Otrok pa se tudi še premika, tako da dvomim, da bi bili popadki... edino če je to tisto, ko pravijo, da se velik odstotek porodov začne s "čiščenjem črevesja" in me še čaka nekaj obiskov v kratkem... Ampak čeprav bi po eni strani že "šla" pa jaz RES še kakšnih 14dni ne bi "šla" no...

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.8.2010 9:59:48   
archie
Nenka7: jaz sem pa sanjala, da sem iskala pediatrinjo za naso punco user posted image user posted image user posted image user posted image
moz je pa sanjal, da ga tiranozaver preganja user posted image user posted image

ja, vrocina zjutraj pa tudi mene matra ze nekaj dni user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
25.8.2010 10:24:01   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: archie

moz je pa sanjal, da ga tiranozaver preganja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
25.8.2010 10:28:57   
nenka7
kulske sanje, archie, sploh moževe user posted image  user posted image  user posted image

meni se pa skor nikol ne sanja od našega user posted image enkrat mislim da se mi je do sedaj, pa precej sanjam in velikokrat se spomnim sanj... kaj pa vem, kaj to pomeni user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
25.8.2010 10:45:50   
tinkatonka
Hej punce!

Joj se počutim, kot da me je povozil tovornjak. Sem komaj okrog 5h zaspala, HB vsaj Anej ni prišel k nama ponoči, da sem se imela prostor premetavat iz enega na drug bok. Sva pa danes s sinkom dogovorjena, da ga grem iskat že po kosilu, potem pa greva k mojim staršem, kjer mi bo mami naredila pedikuro. Drugače pa tudi od mene kr teče pot te dni. Tud zdele ko je deževno, je tok ene vlage na našem koncu, da komaj diham. Las si nisem oprala že 4 dni, ker je bilo prejšnje dni tako vroče, da niti pod razno nisem imela moči in želje po daljšem stanju pod fenom. No zdele sem ravno izpod tuša, z umitimi lasmi in mi prav paše, da mal hladi po glavi. No medtem ko ponoči nisem spala in se prestavljala iz spalnice v dnevno, pa okna na stežaj odpirala, pa potem v pisarno na računalnik, pa potem spet nazaj v spalnico, so šle tudi meni vse sorte po glavi. Predvsem sem pa tuhtala o trenutku, ko bo Anej prišel k meni na obisk v P in ko bo zagledal svojega bratca/sestrico. user posted image Pa o tem sem tuhtala kako se bo vse skupaj začelo - bi res rada da je spontano kot je bilo prvič. Pa da bom lahko doma še predihavala popadke, preden bom šla v P.

Dobro opravite na pregledih in se že veselim lepih novičk.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 10:48:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 10:51:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LoveLove)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 10:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 10:54:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 10:57:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
25.8.2010 11:09:12   
nenka7
punce, katera kaj ve, kaj je z našo bambinco??
laliela se nam je javila, o bambinci pa ni duha ne sluha... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 11:11:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1341
25.8.2010 11:43:41   
sanje2
hej tiste ki imate že dva ali več otrok: zanima me če so se vam pri vsaki user posted image  popadki začeli isto, skoraj isto ali čist nič podobno????

Neposredna povezava do sporočila: 1342
25.8.2010 11:50:00   
archie
jaz si las ne fenam ze u-la-la let. zvecer si jih umijem in do jutra se mi ravno posusijo (no, pozimi mogoce ne, ker imam ful goste in dolge). Drugace bi pa lahko stala pred fenom ene pol ure, pa se ne bi imela vseh suhih.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
25.8.2010 11:56:37   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.
Ne vem pa kaj je z mano, imam neke bolečine v trebuhu kot da bi bile prebavne motnje ampak sem šla prej čisto normalno na wc, zdaj me pa tudi ne tišči. Otrok pa se tudi še premika, tako da dvomim, da bi bili popadki... edino če je to tisto, ko pravijo, da se velik odstotek porodov začne s "čiščenjem črevesja" in me še čaka nekaj obiskov v kratkem... Ampak čeprav bi po eni strani že "šla" pa jaz RES še kakšnih 14dni ne bi "šla" no...

Točno tole jaz prenašam zdaj že 4 dni user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
25.8.2010 12:01:03   
Klemcy
Inči - to o mravljinčenju rok in nog so nam v MŠ nekaj razlagali. To nekaj pomeni, pa sem pozabila kaj. Mislim pa, da je rekla, da v tem primeru, takoj obiskat P!!! Ne bi ti raje takoj zavrtela tel.št. svojga G in mu povedala kaj se ti dogaja??? To se ni za hecat!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
25.8.2010 12:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Točno tole jaz prenašam zdaj že 4 dni user posted image user posted image user posted image

ojej :/

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
25.8.2010 12:23:36   
mala
sanje2 - pri meni je bilo vsakič drugače...prvič so mi itak sprožili porod, drugič me je samo nekaj zvijal in dol pritiskal..no in sem bila 3cm odprta..tretjič pa sem imela redne popadke na 10min par ur in sem bila 4cm odprta...bomo videli kako bo sedajuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
25.8.2010 12:23:53   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Inči - to o mravljinčenju rok in nog so nam v MŠ nekaj razlagali. To nekaj pomeni, pa sem pozabila kaj. Mislim pa, da je rekla, da v tem primeru, takoj obiskat P!!! Ne bi ti raje takoj zavrtela tel.št. svojga G in mu povedala kaj se ti dogaja??? To se ni za hecat!

A dej no. Otroček pritiska na kak živec, zato tudi mravljinčaste roke in noge. Pa sej ni treba za vsako stvar panike zganjat. Meni se to dogaja konstantno preko cele nosečnosti, enako je bilo v prejšnjih dveh. In vse to je čudežno izvenelo po porodu.

Pa še v nekaj bi se vtaknila. Sej vem, da nisi mislila nič slabega s tem, ampak moram vseeno komentirat...

Zapomnite si, da bo dojenček prišel, ko bo pripravljen. Največje darilo, ki mu ga lahko daste, je, da sam izbere svoj rojstni dan.

Žal nimamo vse sreče, da bi počakale, da se otroček odloči prit na svet. In taki komentarji, čeprav nič hudega mišljeni, znajo krepko usekat na psiho sploh prvorodkam. Meni je vseeno, ker vem, da se porod v vsakem primeru ne bo začel spontano. Ampak lahko pa v kateri izmed mamic sprožijo val slabe vesti in pretiranega razburjanja, češ da so slabe mame, ker se odločajo za sprožitev.

Enako že vnaprej opozarjam za dojenje in komentarje o tem. Potrebno se je zavedati, da smo si mamice različne. Ene imajo mleka za izvoz, druge se borijo za vsak ml, tretje mleka sploh nimajo. In ne glede na to, ali bo otrok zrastel na materinem ali umetnem mleku, vsaka mamica je za svojega otročka naredila tako, kot ve, da je prav.

Res upam, da mi katera ne bo zamerila teh mojih besed, ampak iz lastne izkušnje vam lahko povem, da je občutek krivde in nemoči, ki ti ga lahko sproži pranje možganov, neznosen. Po prvem porodu sem izgubila mleko po 14. dneh. In takrat me je neka RR uporabnica, ki je huda zagovornica dojenja, tako napsihirala s tem, da sem slaba mama, ker ne dojim, da sem padla v depresijo in...naprej raje ne povem, kaj mi je takrat švigalo po glaviuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

hej tiste ki imate že dva ali več otrok: zanima me če so se vam pri vsaki  popadki začeli isto, skoraj isto ali čist nič podobno????

Meni so ga 2x sprožili. Obakrat sem rodila izključno z umetnimi popadki, brez enega svojega. Je bil pa prvi porod dolgotrajen, medtem ko je bil drugi precej krajši in bolj intenziven.

Lumpa...user posted image user posted image user posted image te razumem. Jaz sem tud ene par dni že čist fertih. Kdaj maš jutri pregled? Ma sej veš, držim pesti. Če se da, drži noge še mal skupi pa pridi nazaj v ponedeljek, da bova cimriuser posted image

Sončica, kava...ja komot. Tannya, ti tudi, a ne? Še katera mogoče?

O bambinci ni duha ne sluha ne tu, ne na FB. Zdej ali ji je kaj crknilo ali pa leži v P.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
25.8.2010 12:59:51   
mala2001
Evo mene iz pregleda. CTG ok, zato me ni ginekološko nič pregledala, tudi Uz nisem danes prvič v tej user posted image imela. Izvidov brisa še ni. Sem pa dobila Ratafer tablete, ker mam hemoglobina 114, čeprav se mi ne zdi to tako malo, mogoče zaradi priprave na CR. Sem ji povedala kako me je strah, da bi kateri drug G forsiral naraven porod, pa me je pomirila, da ne bo... upam da res. Sicer je pa rekla, da psiha ful na začetek poroda v takih primerih vpliva in da ponavadi tiste ki želijo prav na napovedan dan na CR, počakajo in se jim nič ne dogaja, tiste, ki bi pa probale naravno pa prehiti. V glavnem drug teden imam spet pregled in takrat se bova zmenili za datum CR. Upam, da čim prej!

Torej za seznam NP in CTG: 1.9.2010

Zdej grem pa probat eno kitico predremat, ker sem ponoči hodila vsake pol ure na wc.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Sem se pozabla pohvalit, da sem danes kupila previjalno torbo s podlogo v Mercatorjevem hipermarketu za cca. 7€ user posted image

Se že pere!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej fotko, mene še vedno mika, pa kateri Hipermarket?

Mercator hipermarket Brežice. Fotke pa trenutno ne morem dat, lahko jo pa opišem.... previjalna podloga, veliko žepov, plastificirana odznotraj, mornarsko modre barve s svetlomodro zaplato in našitkom medvedka spredaj. Naramnice za na eno ramo. možnost "montaže" previjalne podloge zrolane ob zadrgi, če je v torbi gužva...

Neposredna povezava do sporočila: 1349
25.8.2010 13:23:00   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: kajča

jaz bi jo nazaj poslala. user posted image

Inčy, jaz dobim edino krc v mecih, ce si zjutraj pretegujem noge. in to sem prej vedno pocela. Sedaj pa vsacih napol v spanju pozabim, me pa useka. ravno danes me je spet user posted image

tista, ki ima namen iti rodit v kratkem, naj gre danes, ker mene jutri popoldne ni doma in za racunalnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa Tpmc je malo dolgcas v P. Njena punca ima namrec zlatenico in so jo zadrzali. Menda bo sla obiskat Matejo user posted image

No, sedaj pa dezuje tudi pri nas na gorenjskem.

Jaz sem imela tudi probleme s temi krči zjutraj pa je ena fizioterapevtka v porodnišnici rekla da ne smeš naresti s prsti š**** ampak k se preteguješ moraš imeti vedno prste tako nazaj da je ravni podplat kot bi stal pri meni je potem to delovalo.

Hm no jaz sem pa bila v shopingu dons, sm mogla it Naji kupt pajacke sem našla v Kiku 46 številko pa so ji ravno prav pa 2 majčki za spodi sem tako vesela ker sem dobila kar sem iskala :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?