|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
24.8.2010 12:55:49   
nenka7
bravo punce za vaše male bejbije user posted image  user posted image  user posted image

ja, deklice še vedno vodijo, čeprav pismo, smo jih pa že kar nekaj prepustile avgustu... naj še kaka počaka do septembra, no!! no, jaz imam resen namen user posted image

mi pa danes kar dol teče, tako je suparno... sem bila pa že pridkana, spekla pecivo, na pol že pripravila kosilo, zrihtala mini cotke, sedaj pa malo pavze, da se ne skurim, potem pa nadaljujem s pripravo kosila, dokler ne pride moj dragi domov...

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.8.2010 13:03:11   
Izabelina
dan!

pismo res je soparno!

user posted image user posted image user posted image user posted image za malečko matejo in malega fantka! pa user posted image user posted image za odhode domou!

js čakam, da greva z mojim u šoping po omaro! pol pa zlagat obleke not...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.8.2010 13:03:13   
tinkatonka
sarcy21.....welcome home! Kako je pa kaj bratec sprejel sestrico? Začetno navdušenje najbrž še ni minilo?

malecka_mateja...user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke ob rojstvu sinčka Tin-a, zdaj pa čimhitrejše okrevanje po CR!

lenca prosim prenesi pozdrave lalieli...da se ji kri čimprej popravi, še preden rodi seveda.

soncica....user posted image user posted image user posted image pameten dečko, da se je postavil na glavo!

Izabelina....fajn šopingiraj in seveda čestitke za selitev

Jaz sem pa čist ckrnjena po šopingu. Sem pa na štedilnik dala kuhat govejo župco, da jo bom spakirala v skrinjo. Mi bo pomojem, ko pridem iz P ful pasala jest.user posted image Pa da mal zaloge naredim.

Pozdravček,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.8.2010 13:05:31 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.8.2010 13:09:06   
tannya
Ojla,

vidim, da je malecka_mateja rodila sinčka, ČESTITAM, lepo se cartajte.

Pa Sarcy je že doma, lepo, lepo.

Mojih popadkov je pa manj...tako, da zgleda še ne bom rodila. Vse ob svojem času...mendauser posted image .

Pregled za cukr je bil ok, me niso več naročili. Se mi zdi, da sem za danes dobro opravila[sm=bravo.gif

Lepo bodite.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.8.2010 13:47:12   
Klemcy
user posted image user posted image malecka_mateja huuuuuraaaa user posted image user posted image user posted image  
Kar nislim si kako mora bit srečna!!!user posted image user posted image user posted image

soncica- vaav super tudi zate!! user posted image  

Upam da se je user posted image  obrnil tudi archie oz. vsem tistim katerim se še ni in boste rodile brez problema.

sarcy - pravo  cukerčko maš, ježešna kak je mala user posted image

Mene je včeraj na sprehodu s user posted image  tako zvilo, taki velik krč, da sem skor po štirih somov prišla. Imela sem občutek, da mi bo zdaj zdaj ven padla user posted image . To mi je itak bilo rečeno na akupunkturi, da bom imela močan pritisk navzdol user posted image  Jutri ko imam spet, ji bom rekla, da mi naj malo stimulira točko, da grem čimprej!!! Včeraj še nisem bila tako pogumna in sem zavrnila user posted image

Kak je fajn, ko malo dežuje, upam da bo bolj sveže zdaj. Sem že vse spucala, okna pomila, zlikala, zdaj pa kuham paradižnikovo juho za v skrinjo, ker imamo paradižnika tolko, da mi že pri ušesih ven gleda user posted image  Nekega kosila danes ne rabim kuhat, je moj user posted image  cel dan v Avstriji, je šel na cilj pozdravit kolesarskega kolega, ki kolesari okoli Avstrije že od petka. Smo ful ponosni nanj!

Tak zdaj pa čakat na še kake nove novičke, da vidimo katera bo naslednja user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   [Brisano sporočilo]
24.8.2010 13:53:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
24.8.2010 13:54:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.8.2010 14:00:33   
mala
user posted image user posted image user posted image Čestitke Malecka_mateja za fantkauser posted image user posted image , pa si le dočakala:)

Tudi tebi čestitam sončnica, da se je maliuser posted image  obrnil na glavo..user posted image

Zdaj pa držim še pesti za Archie pa Jinx, da se bosta oba otročka obrnilauser posted image user posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.8.2010 14:02:33   
benika
Mateja, ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

No, pa še moje novičke. Bila na pregledu, CTG je krasen, vse ok. V ponedeljek imam sprejem na oddelek, ponoči mi ukinejo inzulin, v torek naredijo še profilno sliko krvi in če bo vse ok, v sredo spoznamo našo deklicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.8.2010 14:16:22   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

archie: kaj pa tvoje dete, se je obrnilo ali ne, ko si zadnjič nekaj govorila, da se ti zdi da se obrača??

menda se ne. se je pa precej spustila (prej sem glavico cutila kar nekaj cm nad popkom, sedaj pa je v visini popka).

Soncica: super za obrat!! user posted image user posted image user posted image pa se ti ne bo treba nic odlocat in nikamor hodit user posted image

Benika: uuuuu, to pomeni samo se en teden in bos videla lepoticko!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.8.2010 14:24:43   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, pa še moje novičke. Bila na pregledu, CTG je krasen, vse ok. V ponedeljek imam sprejem na oddelek, ponoči mi ukinejo inzulin, v torek naredijo še profilno sliko krvi in če bo vse ok, v sredo spoznamo našo deklicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super!!!

sicer pa punce...jutri teden se pa tudi uradno odpre naša sezona septembrčkov user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.8.2010 14:27:59 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.8.2010 14:32:46   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Klemcy - kako pa skuhaš paradižnikovo juho in kakšen paradižnik uporabiš - jih imamo tudi celo tono viška pri tašči

Na olivnem olju prepražim čebulo, dodam paradižnik kar z olupki, pa kar na večje kose narezan, pa korenček not naribam, lahko daš notri tudi rdečo ali zeleno papriko in kuhaš, kuhaš, kuhaš.... dodaš še sesekljano baziliko, začiniš in ko je vse že fu razkuhano, še s paličnim mešalnikom tako dolgo mešaš, da je fajn tekoča.
Paradižnik je pa vseeno kakšnega imaš. Mi imamo prave velikane na vrtu.

benika - suuupeeer! 1. september. Pa to je že jutri teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.8.2010 14:34:16   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Klemcy - kako pa skuhaš paradižnikovo juho in kakšen paradižnik uporabiš - jih imamo tudi celo tono viška pri tašči

Na olivnem olju prepražim čebulo, dodam paradižnik kar z olupki, pa kar na večje kose narezan, pa korenček not naribam, lahko daš notri tudi rdečo ali zeleno papriko in kuhaš, kuhaš, kuhaš.... dodaš še sesekljano baziliko, začiniš in ko je vse že fu razkuhano, še s paličnim mešalnikom tako dolgo mešaš, da je fajn tekoča.
Paradižnik je pa vseeno kakšnega imaš. Mi imamo prave velikane na vrtu.

Aja pa z vodo še zaliješ, ker je drugače pregosta user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.8.2010 14:34:27   
mala
user posted image Super Benika - boš naredila otvoritev za Septemberčkeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.8.2010 14:37:36   
nenka7
jeeej, benika, bravo, tvoja pupika bo naš prvi septemberček torej!? mi je všeč, ZELO! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.8.2010 14:52:35   
corfu
Dan

Čestitke za male korenjake user posted image user posted image user posted image

Meni tudi včasih kar malo panika zagrabi user posted image , ampak bom že user posted image  kar se mora ni težko pravijo user posted image . Sem pa danes uradno nastopila porodniško.

< Sporočilo je popravil corfu -- 24.8.2010 14:53:28 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.8.2010 15:14:37   
tejči28
ooo benika super,na moj pdp boš rodila. user posted image user posted image user posted image

krema za torto:Imam eno x vprašanje: v soboto ima tašča roj.dan in ker sem do zdaj vsem spekla torto jo morem tudi njej.Pa me zanima,če je katera dela kremo mešanico pudinga s sladko smetano? Zanima me,če se puding ne bi utekočinil,če bi bil zmešan? Bi mogla v topli puding dat trdo smetano?Sem zakomplicirala zdaj.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 24.8.2010 15:15:24 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.8.2010 15:56:46   
TamaraJ
Iskrene čestitke in toplo dobrodošlico vsem ''tanovim'' dojenčkom ter njihovim mamicam in očkom! Sarcy, kako sladka je mala Naja user posted image

No, mi smo še v vrsti in gremo lepo počaaasi :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.8.2010 19:30:40   
Natalija28
user posted image

malecka_mateja vas vse lepo pozdravlja in vam/nam pošilja prvo slikco njihovega lepotca.user posted image  

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 24.8.2010 19:32:56 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.8.2010 19:47:04   
Klemcy
iiiiiiiiiiiiiiii pa to ni res! sami lepotci in lepotičke user posted image user posted image user posted image  kak lepo user posted image

jaz bi tuuuuudiiii user posted image

kaj je zdaj s polno luno? ob 19.uri je nastopila. user posted image   že katero kaj šravfa? ja kdaj se pa konča??

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.8.2010 19:51:15   
tejči28
jeeeej,pa imamo res same lepotce in lepotice. Na mene luna nič ne deluje.user posted image Špika katero kaj?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.8.2010 19:56:21   
mala2001
Pri meni ni nobenih znakov vpliva lune...

Mogoč bo ponoči nardila svoje in se bo jutri kaj na pregledu pokazalo.... Upam!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.8.2010 19:58:01   
tannya
Mene špika še od včerajuser posted image . Je pa res, da lažje diham in da imam še samo po dva popadka na urouser posted image .

Je pa tole včeraj precej pospešilo moj delovni ritem....sem danes toliko naredila kot prej v enem mesecu neuser posted image .

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.8.2010 20:06:26   
Inčy
Hej, hej babike!

Na mojo pupo polna luna očitno očitno obratno deluje ... brez sledi o njej ... že cel popoldan skoraj brez brce, zato sem šla direkt v P. Ponavadi je ful živahna - sem probala vse načine, malo jo premetala, se vlegla na hrbet, kar ji ponavadi na odgovarja, ona pa nič - pa sem malo panična postala, še posebaj glede na zgodbo ŽaneTajeuser posted image .
Pa sem šla ... so me priklopili na CTG, naredili Uz ... vse ok, jaz pa umirjena :-) Zdaj pa me vsake toliko sune po rebre user posted image user posted image user posted image Samo zgleda, da se res malo umirja in da bo čas počasi, da pride user posted image

Ob vseh teh lepotičkah in lepotcih, ki jih gledam zadnje dni tukaj, sem res že prav nestrpna, da spoznam svojo maličko ... ampak ok ja - vse ob svojem času user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.8.2010 20:12:36   
khurde
uau, čestitke za vse otročke user posted image user posted image user posted image

nisem velik za nazaj brala, ste ful pridne user posted image  sem sam to stran pregledala user posted image

tejči, jaz smetane ne bi dajala v vroč puding, ker bi smetana ratala tekoča. edino v mrzlega, samo ga verjetno tudi ne bi smela pregosto skuhati, ker bi lahko bile grudice oz. bi se ga težko lepo zmešalo (ugibam, še nisem probala).

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?