|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
25.8.2010 14:18:28   
tejči28
Jaz sem imela danes zadnji CTG,od zdaj naprej pa še samo čakamo,če ne bo do srede nič,pa se kar naročim v P. Luna je danes delovala na mene tak,da nisem spala nič,sem se samo premetavala.
Tak da zdaj mi druga ne preostane kot čakat,pripravljeno tak že mam vse.Dogaja pa se tak nič,CTG tak ni pokazal nič,pa to tak lahko pride takoj.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.8.2010 14:18:57   
tejči28
user posted image     Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja,bambinca,maca29
        kajča
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
          inčy
27.8. cresisy,lenca78
30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

27.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

25.8. lillchy123,mala2001,tejči28,
          bambinca,maca29,kajča
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
       klemcy
27.8. lenca78
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. SOncIca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 14:25:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.8.2010 14:32:08   
Inčy
No, benika ... saj Klemcy ni mislila nič slabega s temi besedami ... jaz sem si razlagala to kot tako, češ da naj ne prehitevamo in si ne želimo, da prej pokuka ven, če to ni potrebno ... če gre za sprožitev poroda oziroma popadkov je tako že prav - tudi za bebija ... ker kar tako za brezveze pa ti tudi nena sprožijo poroda ... če ni kaj narobe oziroma če je otrok donošen, to pomeni, da je tudi pripravljen, al ne?

Glede mravljincev in bolečin bom tako povprašala ginekologa jutra, ampak koliko sem prebirala je to kar normalno no ... pa no, saj sem samo vprašala, če se kateri to dogaja, ker mene so roke danes zjutraj res bolele za umret ... baje pa da to komaj po porodu izgine, tak da še bom pač malo potrpela pa bo ...

Glede krčev v mišicah, pa se jim jaz tudi tako izognem, da pri ne naredim s prsti š**** - mislim, da je ena pred kratkim že dala tak nasvet in od takrat se ga "strogo" držim  ... ampak hudič pa je, ko pa vseeno pozabim user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.8.2010 14:58:15   
tannya
Hej punce, evo mene s pregledauser posted image . Naredila mi je UZ, mala je obrnjena na glavo in lulček ji še ni zrasteluser posted image . Težka pa je že 3600, zato sem dobila napotnico za dr. Steblovnik (ambulanta za patološko nosečnost), ki bo povedala kaj je za narediti. Do konca imam še dobre tri tedne, kar pomeni, da bi otrok imel krepko čez 4 kileuser posted image . Benika, mogoče pa se vidiva drug tedenv Puser posted image .

Porod: meni so prvič sprožili, ker sem bila 10 dni čez rok. Popadkov se skoraj ne spomnim večuser posted image , je pa trajalo od 7 ure zjutraj do 23 zvečer. Upam, da bo tokrat prej.

Benika: se strinjam glede komentarjev na RR. Jaz sem bila po prvem porodu tako občutljiva, da me je vsaka taka opazka čisto sesula.

Kava: jaz sem vedno za, samo povejte kdaj in kje.

Tinka: kaj si že rekla, da bo Anej dobil za darilo, ko bo postal velik bratec?

Uživajte v prijetni osvežitviuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.8.2010 14:59:05   
nenka7
jaz se pa kar strinjam z beniko, me je tudi zmotil post, pa nisem komentirala, ker sem prepričana, da klemcy ni mislila popolnoma nič slabega. je pa res, kot pravi benika, se mi zdi, da moramo vse malo paziti kaj pišemo, ker smo res fuuuuuul občutljive in če je kaj takega, VEDNO pomislimo na najslabše. sej smo smotane, ampak imamo tako obdobje po mojem... tukaj bi lahko tud beniko napadle, kaj se je pa pustila, da ji nekdo govori, da mora dojiti itd. itd. ampak ravno fora je v tem, da je bila pač občutljiva in to mislim, da smo vse (najbol seveda zase vem, ker sem prava jokica, kaj šele bo!! user posted image )

je pa res, da se moramo veseliti naših sončkov in imeti v glavah, da smo VSE ampak res VSE ne glede na to kar drugi pravijo NAJBOLJŠE MAME NA SVETU!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.8.2010 15:09:47   
tejči28
Porod: jaz sem prvič sicer imela svoje popadke,ampak se nisem dovolj odpirala,zato so mi dali še umetne,ker je že predolgo trajalo vse skupaj,ko sem dobila umetne sem rojevala še 6 ur.user posted image Upam,da bo zdaj v drugo hitreje.Se mi je pa čep odluščil,voda pa mi je odtekla v P.

Glede komentrarjev dojenja in tega: jaz se bom vzdržala.Ne bom komentirala sploh,jaz vem,da sem imela prvič srečo,da sem imela ogromno mleka in sem lahko dojila 18m,imam pa ogromno prijateljic,ki niso imele kvalitetnega mleka,da se user posted image ni rodil,pa zato niso bile nič slabše mame.Na to se pač ne da vplivat.Tudi zdaj v drugo ne vem kak bo z dojenjem,želim si,bomo pa videli.Vplivat na to tak ne moreš. 

darilo za velikega otroka: jaz še morem tudi nekaj nabavti dominku.Kaki avto?

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 25.8.2010 15:13:29 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:14:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.8.2010 15:27:19   
eva2010
Dober dan user posted image !

Darilo za bratca/sestrico - moram povedat, da mi je bila Tinkina ideje glede darila ful všeč in smo se tudi mi odločili zanj. Eva je bila zelo žalostna, ker smo vse njene stvari od vozička, do oblekc, postelje, kovtrčka... pripravili za user posted image . Pol pa, ko sem prebrala Tinkin post sem Evi povedala, da ko postane velika sestrica dobi svoj nov kovter in povšter za velike. In zdaj je tako navdušena, da vsem razlaga okoli kaj bo dobila user posted image  Pa še zmenla sem se z mojim fotrom, da bodo oni to kupili, ker za user posted image  res NIČ ne rabim user posted image user posted image user posted image

Začetek poroda - tudi jaz se iz dneva v dan sprašujem kako in kdaj se bo porod začel. Prvič se mi je v 36 tednu, s hudim pritiskom navzdol, 24-urnimi rahlimi popadki, nepremikanjem user posted image  in povišanim pritiskom. Zdaj sem že v 37 tednu, popadke imam že en mesec, user posted image  čez dan slabše čutim user posted image , pritisk imam pa precej nizek, tako, da čakam na kaj bolj konkretnega, samo še ne vem kaj točno user posted image  No močnejše popadke sigurno in mogoče, da mi plodovnica odteče.

Krči v mečih -  tudi jaz sem imela in ko sem enkrat tukaj prebrala, da moraš narediti š****, podobno kot balerina, od takrat jih nimam več.

Mravljinci v nogah - bolj konkretno v podplatih sem jaz mela v prvi nosečnosti, še posebej, ko sem bila dalj časa v ležečem položaju, Včasih sem komaj do WCja prišla in se spomnim, da me je to spremljalo še več mesecev po porodu. Zdaj pa tega nimam user posted image

Spanje - tudi jaz ponoči ne spim že kaka 2 tedna, čez dan pa obvezno min. 2 uri. Sem sprejela to kot pripravo na nov "delovni" ritem user posted image . Ravno zdaj sem se zbudila in pijem user posted image , kot  da bi bilo juto.

Uživajte PA-PA...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:31:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.8.2010 15:43:05   
Inčy
... oh, joj ... in potem se jaz mislila, da sem občutljiva ... dajte no punce, pa saj tak hudo pa res ne mora bit user posted image Pa ne morete zarad enega takšnega neškodljivega komentarja tako zganjat?! Ali pač? Govora o dojenju pa itak sploh ni blo, bila je le primerjava ... Drugač pa se na forumu pač različna mnenja prebirajo, tako pač je ... se pa strinjam z almero, ki pravi, da je važno , da so le-ta spoštljiva do ostalih in ne žaljiva ter ponižujoča ...

... treba pa je res vedet, da bomo svojemu otroku itak najboljše mame, nobena ne bo tako lepo skrbela zanj in vsaka odločitev, ki jo bomo me sprejele zanj, bo sigurno najboljša in zanj prava! user posted image

EX Inčika

Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:49:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.8.2010 15:49:19   
tinkatonka
fenanje....jaz če se ne sfenam nisem za v javnost, ker mi gre vsak las posebej.

mravljinčenje...sem imela težave s tem v prvi tretjini user posted image , minilo je samo od sebe, je pa res neprijetno. Predvsem pa to zahteva več vnosa tekočine v telo, baje pomaga. Drugače pa če ne prej, bo minilo po porodu.

krči...še vedno sem pa tja kakšen me zbudi iz spanca. Takrat stegnem stopala, kot da bi stala in je OK. Š**** pri meni deluje ravno obratno - podaljšuje krč.

almera.... user posted image user posted image user posted image za začetek porodniške

tannya in Jinx.... user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede, predvsem glede sladkorne in da se do poroda ne rabita več obremenjevat s tem in hodit na redne kontrole k njim.

Pismu sem zdele jezna kot user posted image user posted image user posted image user posted image . karte za Fotra v petek so razprodane. user posted image Sem rekla, da počakam še to luno, če me res zvabi v P, pa da bom dane skupila karte in glej ga zlomka vse razprodano. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (sej jezna sem nase da ne bo pomote). Me vedno tako pojezi, ko mi plani padejo v vodo.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.8.2010 16:00:39 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.8.2010 15:51:23   
Inčy
user posted image user posted image user posted image user posted image ... almera ... tudi mene so zadnjič klicali, da naslednji teden izvajajo v našem kraju učenje osnov računalništva in kdaj lahko pridejo?! Jaz sem kar hitro končala z njimi ... user posted image user posted image user posted image user posted image

EX Inčika

Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.8.2010 15:56:53   
Klemcy
user posted image user posted image user posted image  Se res fuuuul opravičujem, če sem v katerikoli vzbudila slab občutek ob kakšnem komentarju. Tist komentarček o datumu rojstva, mi je bil všeč, ko sem včeraj brala o tednih nosečnosti in je spodaj bil pripisan. No lep se mi je zdel, zato sem ga prilimala. user posted image  Je pa seveda namenjen izključno nam, ki smo tako zelo neučakane in bi šle rade čimprej rodit.
Oprosti benika, če te je prizadelo.user posted image

O Inčynem mravljinčenju pa jaz itak nimam pojma kaj bi to bilo, sem samo napisala kar sem slišala v MŠ. No če je normalno, potem itak super... ne bi vedla.

Inčy ti pa le vprašaj jutri, mene tudi zanima.

Jaz bom pa mogoče komaj po porodu najbolj občutljiva, ker zdaj sploh nisem. Nič me ne gane kaj preveč, vseeno mi je kar kdo misli in govori o meni. Še moj user posted image  pravi, da sem nekje izgubila čustva user posted image  On je pa ravno postal ful čustven, se je zadnjič ful jokal, ko je gledal eno dramo, pa prej ni bil tak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.8.2010 16:10:02   
tinkatonka
darilo za starejšega otroka....midva sva mu kupila eno različico tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194391. Nisem hotla kakšnega avta, ker jih imamo že milijon doma, on bi pa zihr spet kakšnega hotel. To se mi zdi vsaj malo poučno, ker so na njem igrice s spominom, matematiko, logiko, ipd (nobenga streljanja). Pa tako fejst tipkovnico ima in miško, da mu bo sigurno zelo zanimivo!

kavica...v petek se še jaz pridružim, če se boste dobile. A spet v Zvezdi??? Če bo slabo vreme smo notri, če ne pa zunaj na zraku. Kdaj pa?

Se kr n emorem pomirit, ker sem tok razočarana glede tega, da ne greva v petek na predstavo. Zdaj si moram pa kak drug plan najdt user posted image . Eh....

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.8.2010 16:12:45 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.8.2010 16:31:48   
Jinx
Jaz sem tudi za kavico user posted image user posted image user posted image Imamo itak še 10 eur v dobrem od zadnjič user posted image

< Sporočilo je popravil Jinx -- 25.8.2010 16:32:22 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 16:41:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.8.2010 16:43:42   
benika
Se res fuuuul opravičujem, če sem v katerikoli vzbudila slab občutek ob kakšnem komentarju. Tist komentarček o datumu rojstva, mi je bil všeč, ko sem včeraj brala o tednih nosečnosti in je spodaj bil pripisan. No lep se mi je zdel, zato sem ga prilimala. user posted image Je pa seveda namenjen izključno nam, ki smo tako zelo neučakane in bi šle rade čimprej rodit.
Oprosti benika, če te je prizadelo.

Joj, sej sem vedela, kaj bouser posted image Nisi me prizadela, sploh ne. Želela sem le povedat, da je včasih potrebno kakšno stvar premlet, kako se bo slišalo, preden se napiše. Mene je pri vsej stvari zmotil le stavek, da je največje darilo otroku, da si sam izbere rojstni dan. Nič drugega. In se strinjam tudi z Almero...vsak komentar je dobrodošel, dokler ni žaljiv.

Glede dojenja pa sem opozorila le zaradi tega, ker vem, kaj so besede RR-jevke naredile pri meni. Grozno je bilo in tega ne privoščim nobeni mamiciuser posted image

Tako da Klemcy, res nobenih zamer, želela sem le opozoriti na to, da se napisane besede lahko berejo v več pomenih in lahko pride do kakšnih neprijetnih občutkov pri nekaterihuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.8.2010 16:51:19   
benika
Darilo za starejše otroke- Benjamin bo dobil brisačo in plavalna očala, Jakob pa Nodija in knjigico o pujsi Pepi. Kaj bosta pa sestrici prinesla, pa se bodo odločili, ko rodim, tako da bo to presenečenje tudi za mamicouser posted image

Kavica-petek je zame OK.

Oglasila se je tudi bambinca. Lepo vas vse skupaj pozdravlja. Je pa izmučena do konca. Voda ji še vedno po malem odteka, ima popadke, vidne tudi na ctg-ju, bruha...skratka grozno. Počiva naj do ponedeljka, potem se bodo pa odločili kako naprej. Ampak jaz ji močno želim, da ponedeljka ne dočaka več 2v1user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.8.2010 16:55:32   
Natalija28
benika- po moje si si narobe razlagala izjavo, ki jo je Klemcy napisala! Saj vem, da smo sedaj polne hormonov in občutljive, ampak rač. je za to, da imaš čas nekaj več časa za razmislek kaj rečeš. Jaz sem to vzela kot dobro namerno oz. sem razumela, da naj ne bomo tako neučakane in bi že vse mele dojenčke avgusta v rokah, če so pa SEPTEMBERČKI.user posted image user posted image  Tiste, ki pa nimajo oz. niso imele izbire in so primorane rodit na vnaprej določen datum, zaradi teh in drugih stvari (težav) so pa bile zagotovo iz tega konteksta izvzete. Sem prepričana.user posted image   
No, meni so tudi nekatere očitale, ker želim rodit s pomočjo EA. A bom zaradi tega manj vredna, če me bo morda manj bolelo kot druge?user posted image  Nima smisla o tem debatirat. Skratka...

Veselite se dneva, ko boste v objemu s svojim dojenčkom. Na besede okolice pa se ne ozirajte!!!user posted image  Itak so zaj vsi pametni o tem in onem.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.8.2010 16:58:57   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

želela sem le opozoriti na to, da se napisane besede lahko berejo v več pomenih in lahko pride do kakšnih neprijetnih občutkov pri nekaterihuser posted image

To pa popolnoma drži. Mi2 z mojim dragim sva na začetku veze veliko uporabljala MSN in sva se VEDNO skregala in tako sva se odločila, da ga ne bova več uporabljala. In je bolje.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.8.2010 16:59:15   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Potem pa kar rečimo za petek za kavico! A rečemo ob 10:00 v Zvezdi, BTC

Jaz sem za! Sploh, ker sem odkrila tisti njihov sladoleduser posted image

Tinka: tole darilo je super. Jaz bi tudi kaj v smislu takih iger zbrala. Aja, pa škoda za predstavo...ampak mogoče bi se pa ti že lahko počasi malo umirilauser posted image user posted image . pazi, da se kje ne srečašuser posted image .

Mravljinci: jaz jih imam ful, tudi prvič je bilo tako. Še nekaj časa po porodu. Njahujši so bili tisti v glaviuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 17:02:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?