Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 12:55:49
|
|
|
|
nenka7
|
bravo punce za vaše male bejbije ja, deklice še vedno vodijo, čeprav pismo, smo jih pa že kar nekaj prepustile avgustu... naj še kaka počaka do septembra, no!! no, jaz imam resen namen mi pa danes kar dol teče, tako je suparno... sem bila pa že pridkana, spekla pecivo, na pol že pripravila kosilo, zrihtala mini cotke, sedaj pa malo pavze, da se ne skurim, potem pa nadaljujem s pripravo kosila, dokler ne pride moj dragi domov...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 13:03:11
|
|
|
|
Izabelina
|
dan! pismo res je soparno! za malečko matejo in malega fantka! pa za odhode domou! js čakam, da greva z mojim u šoping po omaro! pol pa zlagat obleke not...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 13:03:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
sarcy21.....welcome home! Kako je pa kaj bratec sprejel sestrico? Začetno navdušenje najbrž še ni minilo? malecka_mateja... Čestitke ob rojstvu sinčka Tin-a, zdaj pa čimhitrejše okrevanje po CR! lenca prosim prenesi pozdrave lalieli...da se ji kri čimprej popravi, še preden rodi seveda. soncica.... pameten dečko, da se je postavil na glavo! Izabelina....fajn šopingiraj in seveda čestitke za selitev Jaz sem pa čist ckrnjena po šopingu. Sem pa na štedilnik dala kuhat govejo župco, da jo bom spakirala v skrinjo. Mi bo pomojem, ko pridem iz P ful pasala jest. Pa da mal zaloge naredim. Pozdravček, Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.8.2010 13:05:31 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 13:09:06
|
|
|
|
tannya
|
Ojla, vidim, da je malecka_mateja rodila sinčka, ČESTITAM, lepo se cartajte. Pa Sarcy je že doma, lepo, lepo. Mojih popadkov je pa manj...tako, da zgleda še ne bom rodila. Vse ob svojem času...menda . Pregled za cukr je bil ok, me niso več naročili. Se mi zdi, da sem za danes dobro opravila[sm=bravo.gif Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 13:47:12
|
|
|
|
Klemcy
|
malecka_mateja huuuuuraaaa Kar nislim si kako mora bit srečna!!! soncica- vaav super tudi zate!! Upam da se je obrnil tudi archie oz. vsem tistim katerim se še ni in boste rodile brez problema. sarcy - pravo cukerčko maš, ježešna kak je mala Mene je včeraj na sprehodu s tako zvilo, taki velik krč, da sem skor po štirih somov prišla. Imela sem občutek, da mi bo zdaj zdaj ven padla . To mi je itak bilo rečeno na akupunkturi, da bom imela močan pritisk navzdol Jutri ko imam spet, ji bom rekla, da mi naj malo stimulira točko, da grem čimprej!!! Včeraj še nisem bila tako pogumna in sem zavrnila Kak je fajn, ko malo dežuje, upam da bo bolj sveže zdaj. Sem že vse spucala, okna pomila, zlikala, zdaj pa kuham paradižnikovo juho za v skrinjo, ker imamo paradižnika tolko, da mi že pri ušesih ven gleda Nekega kosila danes ne rabim kuhat, je moj cel dan v Avstriji, je šel na cilj pozdravit kolesarskega kolega, ki kolesari okoli Avstrije že od petka. Smo ful ponosni nanj! Tak zdaj pa čakat na še kake nove novičke, da vidimo katera bo naslednja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 13:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 13:54:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:00:33
|
|
|
|
mala
|
Čestitke Malecka_mateja za fantka , pa si le dočakala:) Tudi tebi čestitam sončnica, da se je mali obrnil na glavo.. Zdaj pa držim še pesti za Archie pa Jinx, da se bosta oba otročka obrnila
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:02:33
|
|
|
|
benika
|
No, pa še moje novičke. Bila na pregledu, CTG je krasen, vse ok. V ponedeljek imam sprejem na oddelek, ponoči mi ukinejo inzulin, v torek naredijo še profilno sliko krvi in če bo vse ok, v sredo spoznamo našo deklico
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:16:22
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 archie: kaj pa tvoje dete, se je obrnilo ali ne, ko si zadnjič nekaj govorila, da se ti zdi da se obrača?? menda se ne. se je pa precej spustila (prej sem glavico cutila kar nekaj cm nad popkom, sedaj pa je v visini popka). Soncica: super za obrat!! pa se ti ne bo treba nic odlocat in nikamor hodit Benika: uuuuu, to pomeni samo se en teden in bos videla lepoticko!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:24:43
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika No, pa še moje novičke. Bila na pregledu, CTG je krasen, vse ok. V ponedeljek imam sprejem na oddelek, ponoči mi ukinejo inzulin, v torek naredijo še profilno sliko krvi in če bo vse ok, v sredo spoznamo našo deklico Super!!! sicer pa punce...jutri teden se pa tudi uradno odpre naša sezona septembrčkov
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.8.2010 14:27:59 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:32:46
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Klemcy - kako pa skuhaš paradižnikovo juho in kakšen paradižnik uporabiš - jih imamo tudi celo tono viška pri tašči Na olivnem olju prepražim čebulo, dodam paradižnik kar z olupki, pa kar na večje kose narezan, pa korenček not naribam, lahko daš notri tudi rdečo ali zeleno papriko in kuhaš, kuhaš, kuhaš.... dodaš še sesekljano baziliko, začiniš in ko je vse že fu razkuhano, še s paličnim mešalnikom tako dolgo mešaš, da je fajn tekoča. Paradižnik je pa vseeno kakšnega imaš. Mi imamo prave velikane na vrtu. benika - suuupeeer! 1. september. Pa to je že jutri teden
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:34:16
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy IZVIRNO SPOROČILO: Almera Klemcy - kako pa skuhaš paradižnikovo juho in kakšen paradižnik uporabiš - jih imamo tudi celo tono viška pri tašči Na olivnem olju prepražim čebulo, dodam paradižnik kar z olupki, pa kar na večje kose narezan, pa korenček not naribam, lahko daš notri tudi rdečo ali zeleno papriko in kuhaš, kuhaš, kuhaš.... dodaš še sesekljano baziliko, začiniš in ko je vse že fu razkuhano, še s paličnim mešalnikom tako dolgo mešaš, da je fajn tekoča. Paradižnik je pa vseeno kakšnega imaš. Mi imamo prave velikane na vrtu. Aja pa z vodo še zaliješ, ker je drugače pregosta
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:34:27
|
|
|
|
mala
|
Super Benika - boš naredila otvoritev za Septemberčke
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:37:36
|
|
|
|
nenka7
|
jeeej, benika, bravo, tvoja pupika bo naš prvi septemberček torej!? mi je všeč, ZELO!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 14:52:35
|
|
|
|
corfu
|
Dan Čestitke za male korenjake Meni tudi včasih kar malo panika zagrabi , ampak bom že kar se mora ni težko pravijo . Sem pa danes uradno nastopila porodniško.
< Sporočilo je popravil corfu -- 24.8.2010 14:53:28 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 15:14:37
|
|
|
|
tejči28
|
ooo benika super,na moj pdp boš rodila. krema za torto:Imam eno x vprašanje: v soboto ima tašča roj.dan in ker sem do zdaj vsem spekla torto jo morem tudi njej.Pa me zanima,če je katera dela kremo mešanico pudinga s sladko smetano? Zanima me,če se puding ne bi utekočinil,če bi bil zmešan? Bi mogla v topli puding dat trdo smetano?Sem zakomplicirala zdaj.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 24.8.2010 15:15:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 15:56:46
|
|
|
|
TamaraJ
|
Iskrene čestitke in toplo dobrodošlico vsem ''tanovim'' dojenčkom ter njihovim mamicam in očkom! Sarcy, kako sladka je mala Naja No, mi smo še v vrsti in gremo lepo počaaasi :)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 19:30:40
|
|
|
|
Natalija28
|
malecka_mateja vas vse lepo pozdravlja in vam/nam pošilja prvo slikco njihovega lepotca.
< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 24.8.2010 19:32:56 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 19:47:04
|
|
|
|
Klemcy
|
iiiiiiiiiiiiiiii pa to ni res! sami lepotci in lepotičke kak lepo jaz bi tuuuuudiiii kaj je zdaj s polno luno? ob 19.uri je nastopila. že katero kaj šravfa? ja kdaj se pa konča??
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 19:51:15
|
|
|
|
tejči28
|
jeeeej,pa imamo res same lepotce in lepotice. Na mene luna nič ne deluje. Špika katero kaj?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 19:56:21
|
|
|
|
mala2001
|
Pri meni ni nobenih znakov vpliva lune... Mogoč bo ponoči nardila svoje in se bo jutri kaj na pregledu pokazalo.... Upam!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 19:58:01
|
|
|
|
tannya
|
Mene špika še od včeraj . Je pa res, da lažje diham in da imam še samo po dva popadka na uro . Je pa tole včeraj precej pospešilo moj delovni ritem....sem danes toliko naredila kot prej v enem mesecu ne .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 20:06:26
|
|
|
|
Inčy
|
Hej, hej babike! Na mojo pupo polna luna očitno očitno obratno deluje ... brez sledi o njej ... že cel popoldan skoraj brez brce, zato sem šla direkt v P. Ponavadi je ful živahna - sem probala vse načine, malo jo premetala, se vlegla na hrbet, kar ji ponavadi na odgovarja, ona pa nič - pa sem malo panična postala, še posebaj glede na zgodbo ŽaneTaje . Pa sem šla ... so me priklopili na CTG, naredili Uz ... vse ok, jaz pa umirjena :-) Zdaj pa me vsake toliko sune po rebre Samo zgleda, da se res malo umirja in da bo čas počasi, da pride Ob vseh teh lepotičkah in lepotcih, ki jih gledam zadnje dni tukaj, sem res že prav nestrpna, da spoznam svojo maličko ... ampak ok ja - vse ob svojem času
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 24.8.2010 20:12:36
|
|
|
|
khurde
|
uau, čestitke za vse otročke nisem velik za nazaj brala, ste ful pridne sem sam to stran pregledala tejči, jaz smetane ne bi dajala v vroč puding, ker bi smetana ratala tekoča. edino v mrzlega, samo ga verjetno tudi ne bi smela pregosto skuhati, ker bi lahko bile grudice oz. bi se ga težko lepo zmešalo (ugibam, še nisem probala).
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?