Klemcy
|
laliela - jaz sem se tut danes šla odjavit iz borze, ker danes začnem s porodniško, no torej bi se mogla že včeraj, ampak je naredla datum na včeraj. tudi jaz sem imela samoplačniško zdrav. zav. in ker si ga nisem odjavla, ko sem se prijavla na csd, ker sem mislila, da te podatke pridobijo sami, so mi še naprej pošiljali položnice za 14€! Danes sem se torej šla odjavit, ko se dobila to preklemano položnico. denar za - joj jaz sem bla danes že čist prestrašena, ker denarja ni in ni bilo nakazanega. Pa sem šla zdaj s psom ven in šla še med potjo čist razočarana za hec pogledat na bankomat in JE KONČNO!!! Prek te moje banke Sparkasse vedno dobim vse kasneje nakazano Pa sem bla celo dopoldne v mestu, ko sem šla vse to urejat in bi komot lahko šla še mal zapravljat za , pa ni blo keša. Sva pa šla potem z mojim financ kupit blago za posteljnino, ker imava kovterček iz Ikeje in seveda tukaj v Slo ni in ni za dobit take mere posteljnin, zato bova dala šivat moji sestrci, ki je šivilja. Eno blago je v vijolični z medvedki, eno pa v zeleni, tut z medvedki modrčki za dojenje - ja v Mullerju jih imajo za samo 6,99€, ampak samo v beli barvi, v H&M pa dobiš 2 v kompletu (črn in bel) za 19,95€. Se splača oboje. Sam si bom kupla sam enga, ker kot pravijo, se ti po porodu, ko dobiš naval mleka, lahko povečajo še za 1-2 številki, tako da bom takrat dokupla dodatne. koš za plenice - sem dobila danes podarjenega, novega. Bom kupila eno kaseto, pa potem vidla kako se obnese in če se splača, drugače ga bom pač uporabljala brez kaset. Danes se počutim neverjetno dobro!!! Po čudežu me nič ne boli, tišči, nimam krčev.... pa sem že cel dan na nogah in v gibanju. Krasno se počutim, še s kolesom sem šla v trgovino tpmc - po moje pdp po UZ. Pri meni pa je razlike sam 2 dni. Punce baje, da tiste, ki čutijo, da bodo šle prej v Rim in imajo že vse tipi topi pripravljeno za , grejo še celo čez rok, ker so tak neučakane . Po moje bodo tiste, ki mislijo, da imajo še fuuul časa, do konc septembra, glih prve letele Meni je čist vseeno, se sploh ne obremenjujem... ko bo bo!
|