|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
11.8.2010 17:35:45   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

NiNiBo ne morem verjet,da boš imela še zdaj dodatno letanje zaradi porodniške,pa če pomislim kaki so ti naši,ki se ukvarjajo s tem,pol se ne čudim.Ker so tudi mene pošiljali sem in tja,pa še vsak ti drugače pove.

Letanja sedaj ni vec in papirji so na CSD. Porodnisko nastopim 29.08. Bolj se mi zdi trapast zato, ker sem se ful trudla ze od februarja, da si bom ja vse zrihtala in sem zato, opravila ful klicov, iz Svice enkrat samo zato domov prisla, ter ljudi okol sebe obremenjevala in prosila za usluge, itd. Na koncu pa ni skoraj nic boljse, v bistvu je skoraj taka porodniska, kot da nikoli do sedaj sploh delala nebi, pa sem prakticno zaposlena 5 let (1.5 leta v Sloveniji in 3.5. leta v tujini).. enim pac ni jasno, da ce imas pogodbo za dokorat v tujini do 31-tega v enem mesecu je pac nemogoce, da bos imel sluzbo takoj 1-vega naslednji mesec v Sloveniji???? Sem jim lepo razlozila, da to pac ni izvedljivo, ker se moras preseliti, urediti ogromno stvari in rabis en vmesen cas, v katerem pa nisi zaposlen, ampak hja kdo se bo pa s tem ukvarjal, nobeden... pa sem lepo zvisela. 

khurde tako se govori, se bom skusala mal dobre energije iz tvojega posta nalest user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.8.2010 17:39:28   
Anonimen
to pa je lih tisto kar sma se menli tpmc user posted image
po uz-ju so ti datum postavli glede na rast plodu...
večina jih pravi, da jim po zm pdp bolj velja user posted image
glede na to da maš pa punčko, pa itak lahk pričakuješ, da boš mogoče šla kakih 14 dni pred rokom, al pa tudi ne user posted image
meni sploh niso napisali pdp po uz-ju, čeprav je tudi 14 dni prej... user posted image

tejči, hvala za odgovor user posted image
pa tak mimogrede, te že kaj matra?
ker jaz ko pridem v porodno na ptuj, jim kar povem, da morjo za tebe rezervirat še user posted image

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
11.8.2010 17:44:57   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

to pa je lih tisto kar sma se menli tpmc user posted image
po uz-ju so ti datum postavli glede na rast plodu...
večina jih pravi, da jim po zm pdp bolj velja user posted image
glede na to da maš pa punčko, pa itak lahk pričakuješ, da boš mogoče šla kakih 14 dni pred rokom, al pa tudi ne user posted image
meni sploh niso napisali pdp po uz-ju, čeprav je tudi 14 dni prej... user posted image

tejči, hvala za odgovor user posted image
pa tak mimogrede, te že kaj matra?
ker jaz ko pridem v porodno na ptuj, jim kar povem, da morjo za tebe rezervirat še user posted image

ja tukaj bi se pa jaz tudi strinjala jih poznam kar nekja, ki so jim prestavljali datum glede na rast na koncu je pa najbolj bil pravi datum tisti po zadnjiuser posted image .
No jaz tudi imam več rokov po zadnjiuser posted image 3.9, po nuhalni 6.9. po uz pa10.9 ampak jaz mislim da bo kar taprvi pri meni pravi, ker eni otročički prej bolj rastejo eni pa potem bolj, tako da jaz se bom kar prvega držala, za porodniško smo pa zadnjega upoštevlai da bom dlje časa doma.sedaj pa bi bilo fajn da bi prej rodila no tam nekje po 20 bi pa že šla na potuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.8.2010 18:02:41   
Klemcy
user posted image laliela - jaz sem se tut danes šla odjavit iz borze, ker danes začnem s porodniško, no torej bi se mogla že včeraj, ampak je naredla datum na včeraj. tudi jaz sem imela samoplačniško zdrav. zav. in ker si ga nisem odjavla, ko sem se prijavla na csd, ker sem mislila, da te podatke pridobijo sami, so mi še naprej pošiljali položnice za 14€! user posted image  Danes sem se torej šla odjavit, ko se dobila to preklemano položnico.

denar za user posted image  - joj jaz sem bla danes že čist prestrašena, ker denarja ni in ni bilo nakazanega. Pa sem šla zdaj s psom ven in šla še med potjo čist razočarana za hec pogledat na bankomat in JE KONČNO!!! user posted image  Prek te moje banke Sparkasse vedno dobim vse kasneje nakazano user posted image  Pa sem bla celo dopoldne v mestu, ko sem šla vse to urejat in bi komot lahko šla še mal zapravljat za user posted image , pa ni blo keša. user posted image  

Sva pa šla potem z mojim financ user posted image  kupit blago za posteljnino, ker imava kovterček iz Ikeje in seveda tukaj v Slo ni in ni za dobit take mere posteljnin, zato bova dala šivat moji sestrci, ki je šivilja. user posted image  Eno blago je v vijolični z medvedki, eno pa v zeleni, tut z medvedki user posted image  

modrčki za dojenje - ja v Mullerju jih imajo za samo 6,99€, ampak samo v beli barvi, v H&M pa dobiš 2 v kompletu (črn in bel) za 19,95€. Se splača oboje. Sam si bom kupla sam enga, ker kot pravijo, se ti po porodu, ko dobiš naval mleka, lahko povečajo še za 1-2 številki, tako da bom takrat dokupla dodatne.

koš za plenice - sem dobila danes podarjenega, novega. Bom kupila eno kaseto, pa potem vidla kako se obnese in če se splača, drugače ga bom pač uporabljala brez kaset.

Danes se počutim neverjetno dobro!!! Po čudežu me nič ne boli, tišči, nimam krčev.... pa sem že cel dan na nogah in v gibanju. Krasno se počutim, še s kolesom sem šla v trgovino user posted image

tpmc - po moje pdp po UZ. user posted image  Pri meni pa je razlike sam 2 dni.

Punce baje, da tiste, ki čutijo, da bodo šle prej v Rim in imajo že vse tipi topi pripravljeno za user posted image , grejo še celo čez rok, ker so tak neučakane user posted image . Po moje bodo tiste, ki mislijo, da imajo še fuuul časa, do konc septembra, glih prve letele user posted image user posted image user posted image  Meni je čist vseeno, se sploh ne obremenjujem... ko bo bo!

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.8.2010 18:07:48   
mala2001
tpmc

PDP po menstruaciji ginekologi računajo tako: prvi dan zadnje mestruacije + 7 dni - 3 mesece ... tako dobijo PDP

PDP po UZ izračuna program po nekih povprečjih glede na meritve....

PDP po menstruaciji je lahko nezanesljiv, ker ima vsaka ženska specifično ovulacijo (ni rečeno, da ciklus traja 28 dni in ovulira na 14)

PDP po UZ je zanesljiv toliko koliko dobro UZ obvlada G in pravilno nastavi parametre....

js bi na tvojem mestu računala nekje sredino oz. bolj po UZ.

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 11.8.2010 18:09:15 >

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.8.2010 18:13:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Katrinka: od kdaj naprej si pa uporabljala kengurujcka?

pol leta ziher - sem bila ze noseca v drugo...suzana je bla stara okol 9 mesecev,sej ce ne bi bila noseca bi najbrz se dalj k je bla ful rada notuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

meni je zjutraj spet malo kapljalo kolk je to čudn občutek- stojiš, tiščiš skupaj, pa te ne uboga
pa strela nam je v petek tv skurila in sem naročila novega, pa seveda zravn prosila, naj ga hitro pošlejo, da lahko uredim za obroke predno grem v P , pa so rekli, da bojo pohiteli

Katrinka imamo drva doma, samo še zložimo jih

mater ste pridni,pa da ne bos ti zlagala...moj gre pa v soboto v hosto - ma sosed ze vse pripravljen za nas samo dol morm zvlectuser posted image
ja hecn je k kaplja - tko je men leto nazaj...heheuser posted image

Katrinka imamo drva doma, samo še zložimo jih

a pol gres pa lahko rodit?

JAAAAAAAAAAAA

pol jih pa počas zlagajte

haha, ja bom z bičem stala zravn

ti pa mas idejeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

mene pa drugi hec zanima 
22. namreč nastopim v porodniško brez dopusta in ker sem prijavlena na borzi in ker imam samoplačniško obv. zdr. zavarovanje, moram to oboje še tik pred nastopom se razume, odjavit
in kaj če te vmes grem npr. rodit?
ne upam si zavarovanja kar tko prekinit, če pa je obvezno pikola... ker pa bo plačal stroške bolnice... pol lahko kar bajto prodamo
ima mogoče ktera podobno zadevo?

tekom porodniske si zavarovana preko csd - samo mors jim rect da te zavarujejo - tko sem tudi jazuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

no sedaj bi še pa jaz eno vprašanje postavila, katerega v mesecu se izplačuje porodniška, včasih je bila 15 ali to še drži

ne ni 15. v mesecu temvec je vsak mesec drugace - v tednu 10-15 v mesecu,tocn datum je pa vedno napisan na strani csd siskauser posted image

ninibo - ja to je pa zelo grdo od drzave oz. birokratov,ne morm vrjet kaj so ti naredili,da jih ni sram, pa res ni vec resitveuser posted image

kengorujcek
- jaz sem imela takega k je sicr od rojstva a je priporocljivo da otrok ze drzi sam glavco gor...pa se tko je - moja je bila bolj mala in je trajal da ji je bil prav - tam pri treh mesecih,ce je otrok visji ga loh prej das notuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.8.2010 18:19:22   
Anonimen
klemcy, če brez kakršnih koli znakov to trdijo, da bodo šle prej, pol res ja user posted image
mislim, se ponavadi tako obrne...
mene pa že tolk stvari mantra, da sploh več ne vem pri čem sem...
no bomo vidli, kaj jutri poreče ginekolog... še dobro da mam tako hitro spet pregled... user posted image
glede pripravljenosti, jaz še kar nimam torbe parajt... se mi tak grozno ne da, tak da upam, da nebo na koncu še moj mogo stvari skup spravit hehe user posted image

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
11.8.2010 20:19:08   
teodora75

dude: jaz sem kupila 2 Aventovi. Sta bili ravno v kompletu. Ampak ce bo mala po meni, potem bo imela prst user posted image user posted image mi je mami razlagala, da mi je dala kmalu dudko, pa bi se skor zadusila z njo. Sem jo pljunila ven in dala prst notri in problem je bil resen za xxxx let.

Hej archie, a mislis da ima 'najin' datum kaj pri tem? (imava r.d. na isti dan user posted image ), ker prav enako je bilo z mano. Nikoli v zivljenju imela dude, zato pa prst skoraj do sole user posted image

In jaz kar racunam, da je nase dete ne bo imelo. Zato nisem (in ne bom) nabavljala nic v tej smeri. Saj ce bo 'panika' se vedno lahko.

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.8.2010 20:23:49   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

dude: jaz sem kupila 2 Aventovi. Sta bili ravno v kompletu. Ampak ce bo mala po meni, potem bo imela prst user posted image user posted image mi je mami razlagala, da mi je dala kmalu dudko, pa bi se skor zadusila z njo. Sem jo pljunila ven in dala prst notri in problem je bil resen za xxxx let.

Hej archie, a mislis da ima 'najin' datum kaj pri tem? (imava r.d. na isti dan user posted image ), ker prav enako je bilo z mano. Nikoli v zivljenju imela dude, zato pa prst skoraj do sole user posted image

In jaz kar racunam, da je nase dete ne bo imelo. Zato nisem (in ne bom) nabavljala nic v tej smeri. Saj ce bo 'panika' se vedno lahko.

T.

Hm o katerem datumu se to govori? Jaz tud dude nism marala prst pa ja komi sem se odvadla do 2 razreda osnovne šole

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.8.2010 20:23:56   
malecka_mateja
dan!

pregled uspel vse ok Ctg j eok novi pregled 17.8 in potem 20.8 v bolnici. drugače sem še kr ok razen glivice sem zaradi antibiotikov sfasala in imam canesten vaginalete in kremouser posted image user posted image user posted image

mariborčanke na tezno je poleg mlečnega kafiča na teznu se odprla otroška trgovina nova ki ima poceni in lepe stvari. jaz sem danes tam kupila bombažno odejico za 8 evrov pa kompletek za iz P to pomeni bombažna trenerkica oziroma zgorjni del, hlačke z stoopalkami, rokavičke kapica in slinček vse v kompletu za 12 evrov kar je zastoj. imajo še majčke ki so na preklop isto kot bodiji in spodnji del s stopalkami za samo 5 evrov kopletek...res meni je kr nekaj stvari bilo všeč in je ugodnih. reče pa se jitrgovini bombažek.

ker vsaj jaz ko zdaj vem da rodim sredi avgusta ga v pliš definitivno ne morem oblečt in prav nikjer v mb nisem našla navadne bombažne trenerike tukaj pa sem jo.
bombažno odejico pa sem ful že pri tjaši uporabljala eno za v voziček za ležišče spodaj da ne švica in je bolj prijetno eno pa v takem vremenu za pokrit pa tudi na morju zvečer...v glavnem nam je ful prav prišla in sedaj imam dve eno od tjaše eno novo. pojdite pogledat če bo katera mimo šla tpmc ti maš blizu.user posted image

aja moje kg še vedno stojijo na plus 1,5 kg tako da sem pridna, sicer sem imela ketone danes v urinu ampak sem vedla ker po tem blesavem retaferu bruham vasko jutro ampak ok bomo jemali retafer po kosilu in večerji mogče bo bolje. pa itak sam 12 dni še in gremuser posted image komaj čakam. naš fant ima pa vse do zdaj kupljeno v zeleni ali bež barvi ker itak vem da mu bo vsak prinesel modre stvari in se jih izogibam pa zelena mi je zeloooo všečuser posted image

grem zdaj počivat me že tišči v trebuhu.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.8.2010 20:51:10   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy
Po moje bodo tiste, ki mislijo, da imajo še fuuul časa, do konc septembra, glih prve letele user posted image user posted image user posted image  Meni je čist vseeno, se sploh ne obremenjujem... ko bo bo!

Jaz upam, da to ni cist res, ker jaz sem cist nastelana, da bom oktobrka. Imam se ful planov za september user posted image user posted image user posted image . Ocitno mojemu dobro kaze za sluzbo (je imel danes sestanek) bo potrebno pocasi iskat stanovanje na obali.  

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
ninibo - ja to je pa zelo grdo od drzave oz. birokratov,ne morm vrjet kaj so ti naredili,da jih ni sram, pa res ni vec resitveuser posted image

Je rekla, da bo govorila se z eno sodelavko in bo videla kaj se da narediti. Obstaja majhna, majhna moznost, ampak za moje pojme je tako majhna da ne obstaja. V primeru potrditve slabe novice mi je rekla, da me poklice, tako da sedaj bolj kot ne cakam na ta telefonski klic. Se pa seveda na odlocitev lahko pritozim, ampak...kolk bom pa uspesna je pa vprasanje.

Iz moje slabe volje se je pa vsaj to izcimilo, da sem sedela za racunalnikom in delala. Sem mal utehe nasla, kdo bi si mislil. Moj je pa danes na obali je imel sestanek za sluzbo, potem se je sel pa se namocit. Zvecer se pa dobi z kolegi iz nizozemske, sem prav vesela zanj da ima lep dan.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.8.2010 20:54:07   
tannya
Benika: na tem linku imaš vse kar te zanimauser posted image
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.8.2010 21:16:04   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

tpmc

PDP po menstruaciji ginekologi računajo tako: prvi dan zadnje mestruacije + 7 dni - 3 mesece ... tako dobijo PDP

PDP po UZ izračuna program po nekih povprečjih glede na meritve....

PDP po menstruaciji je lahko nezanesljiv, ker ima vsaka ženska specifično ovulacijo (ni rečeno, da ciklus traja 28 dni in ovulira na 14)

PDP po UZ je zanesljiv toliko koliko dobro UZ obvlada G in pravilno nastavi parametre....

js bi na tvojem mestu računala nekje sredino oz. bolj po UZ.

ne saj oni ne računajo 28dni, mene osebno je vprašala. moj ciklus je ali 29 ali 30 dni in je zračunala po tem da je to 27avgust, ko pa sva naredili uz (in to prvi) pa smo določili 15september. potem pa ni blo več nič govora o premiku termina je rekla naj se s tem ne ukvarjam ker jih malo rodi na rok. na nuhalni je spet izračunala dosti prej ko 15sept pa tudi na morfo v bolnici so izračunali prej. je pa hecno ker me je na ns in morfo zdravnica vprašala po prvem dnevu zadnje menstruacije in dolžino ciklusa,torej sklepam da je podatek pomemben za pdp. pa v materinski mi piše pdp po uz in pdp po prvem dnevu zm. hmmm... 27avg bo kaj kmalu, 15sept pa ne. pa spet naj bi se pupe rodile prej. moja g ki pa je smotana (ne morem drugače rečt) pa samo odgovori: vse piše v materinski user posted image in tako ne vem nič..

malecka_mateja - hvala za info o trgovini, sem šla zadnjič mimo pa se nisem zavzela žal. pa žal tudi da nisem več teznčanka. ti si še?

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.8.2010 21:18:39   
tejči28
Pri Dominiku sem imela datum po ZM 9.9. po UZju pa 17.9., rodila pa sem 8.9. user posted image Tak da ne vem kaj je bolj točno pri meni,je pa res,da sem imela redne user posted image na 28 dni.

Zdaj pa mi oba datuma prideta na 31.8. oz.1.9.Bomo vidli kak bo pa zdaj.

Joj,malecka_mateja pri tebi bo pa to hitro. V torek pregled,v petek pa že tam ostaneš. Upam,da ti ne bo preveč hudo po Tjaši,pa saj bo lahko prišla na obisk,pa si že da kaj rečt ne.

jaz imam pestunjo in sem zadovoljna,pol pa tak vozek.

zdaj sem se najedla pudinga,njami je pasal.

Bo pa zanimivo videt kak bomo odhajale v rim.

laliela,mene mantra,boli in tišči me vse že dol.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.8.2010 21:20:50   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

12.8. archie,hanizali,corfu,laliela
16.8. amelie010
17.8. božička09 ,benika APN,malecka_mateja
18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
30.8. sanje2
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

12.8. archie
16.8. katrinka
17.8. benika
18.8. tpmc
20.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

12.8. archie,hanizali,katrinka
16.8. katrinka
17.8. tejči28,benika,malecka_mateja
18.8. tpmc,bambinca
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001
26.8. sanje2
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.8.2010 21:51:16   
lillchy123
čer user posted image
o bože mili, pa zadnji čas, da začnemo rojevat, ker  se vas sploh ne da več dohajat user posted image user posted image user posted image

meni ful comp nagaja in cel dan nisem mogla nič napisat user posted image

čestitam vsem za preglede in za umiritev stanja user posted image

slingi- in podobne zadeve- mi bi tud neki predvsem za iz avta do vrtca, če bom mogla kdaj sama Luka peljat. sem tud navdušena nad temi sleepiji, ampak se mi zdi, da kar traja, da ga namontiraš. mi je ful žal, da nisem šla na delavnico. a bi bla mogoče še ktera zainteresirana, ker če jih zberemo 10, pride baje tudi na dom?

jst sem pa dons tko skurjena, ko že dolgo ne user posted image sem bla popoldne sama s tamalim, ki ma itaq duracel baterije vklopljene in sem res čist koma. pa ful sem neki brez volje in zoprna, skratka sploh se ne poznam, da o tem, kok grem sama seb na živce sploh ne govorim...

naslednji UZ 23.8.

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.8.2010 21:53:31   
benika
Čist na hitrco...z bambinco se dogovarjava za jutrišnjo dopoldansko kavico...ke še katera zainteresirana za druženje?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.8.2010 22:17:50   
tpmc
poleg teh nejasnosti s pdp-ji bi prosila še eno če mi pove kje v mariboru se podpiše očetovstvo- v ue ali na csd?
hvala

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.8.2010 0:24:07   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

12.8. archie,hanizali,corfu,laliela
16.8. amelie010
17.8. božička09 ,benika APN,malecka_mateja
18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
30.8. sanje2
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

12.8. archie
16.8. katrinka
17.8. benika
18.8. tpmc
20.8. lenca78
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

12.8. archie,hanizali,katrinka
16.8. katrinka
17.8. tejči28,benika,malecka_mateja
18.8. tpmc,bambinca
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001
26.8. sanje2
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.8.2010 6:54:18   
katrinka
ninibo - ja super za mozka,upam da vam rata in se odselite na obalo...jaz bi se takojuser posted image pa drzim pesti da ti bo ratal kej s porodnisko,ce loh kej pomagamo - protest nosecnic,obleganje s pismi...kar povej - pa tole je malo za hec da te razvedrim malo pa tudi za resuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.8.2010 7:38:48   
tinkatonka
Dobro jutroooooooooooo....za mene že od 6h. Kr nisem in nisem mogla spat. Da ne govorim, da me je Anej že navsezgodaj razjezil. user posted image mali. Samo da mu povem, da mu ni treba v vrtec, se kr naenkrat prelevi v hiperaktivnega mulčka, ki ne ve kje bi še naredil kakšno neumnost. Danes, kot že rečeno, greva v njegov bivši vrtec na obisk, upam da bo oK in da se ga bodo otroci še spomnili, vsaj tako kot se on njih. Potem sem pa zmenjena z eno gospo, ker bom kupila sleeepya iz druge roke, potem po kosilo v vrtec in domov pojest in počivat. Za popoldne sem pa še brez planov, ampak si bomo že kaj izmislili. Sem nameravala sprva v Atlantis,pa glede na to, da sem na Canasten kremi, ne upam.

ninibo...držim pesti, da bo tisti kanček upanja,ki ga še imaš, da si urediš boljšo porodniško, dovolj in da se bo vse uredilo. Pa super za moževo službo user posted image user posted image

različni PDP-ji...jaz imam tud PDP po zadnji M na 27.8., ampak po NS in morfologiji pa 5.9. Če bo nekje vmes, bo ravno prav. user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.8.2010 7:45:25   
malecka_mateja
jutro!

tejči ja pri meni še naslednji tedn in fertik.sam verjetno bom ostala noter v ponedeljek 23 upam tako da upam da bom vikend še doma preživela z mojo pupiko ker je itak pol 8 dni nebom vidla in se mi bo zmešalo. prve 4 dni sploh ne pol pa bo vsaj lahko prišla. ampak zdaj morem na to gledat drugače ker pač pride še en član. minlo bo ko šus tako da se ne sekiram.

tpmc sem še teznčanka še kao leto ali malo več potem pa gremo v hiško.upam. no pa sej večkrat greš na tezno pa pejd kaj pogledat.

klemcy jaz pa sem te vidla včeraj v mestu sva z mojim pri city-ju na kavi sedela ti pa si mimo šibalauser posted image pa sem bla prepozna da se derem za tabouser posted image user posted image user posted image drugič bom za tabo priletelauser posted image

natalija a si že šla v mulera? če boš hodla kaj se lahk za kaki hitri kafe zmenimo. še drug tedn. če ti bo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.8.2010 8:02:33   
emibu
http://www.mojalbum.com/emibu/zenska-oblacila

Link z oblačili če vas zanima mi pišite na ZS v mapi so tudi nosečniške hlače Lavie!
Prodam pa tudi dva modrčka za dojilje znamke lisca doijilasem samo 14 dni tako da sta praktično nova izgledata pa tako http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si v modri in roza barvi
prilagam pa še link z otroškimi oblekicami 1 eur po komadu
http://www.mojalbum.com/emibu/oblekice-za-novorojencka

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.8.2010 8:05:33   
blanči
Dobro jutro čvekice,user posted image  saj vas ne utegnem brati.

V torek sem imela pregled vse ok, dobila sem tudi datum za carski rez in sicer 30.8., v porodnišnico pa sem sprejeta dan prej, če bomo počakali tako dolgo. Naslednji pregled imam v sredo 18.8. UZ. CTG moj gin. ne prakticira več, ker pravi da mu nič kaj ne pove razen potem ko si že v porodni sobi. Pridelala pa sem vsega skupaj  4kg.user posted image Moj G je zelo zadovoljen, saj mi je na začetku priporočal največ 7 kg plusa.

Od sobote 7.8. sem na porodniški, juhu. Za novega družinskega člana imamo že skoraj vse pripravljeno in ker še danes ne vemo spola je vse tako nevtralne barve od rumene, zelene, bež, bele in seveda ne sme manjkati oranžna, ki jo obožujem.

Vprašanje: Kako obleči novovrojenčka v tem času? Malo hecno vprašanje ampak vseeno mogoče bo še kateri v pomoč. Jaz sem prvo rodila marca 2007 in ko sva odhajali domov je full snežilo, zdaj bo pa verjetno vse drugače. Hvala za pomoč.

Nadka30: Ja mogoče pa se v porodnišnici srečava. Javi mi na mobi, ko boš v P.

Punce, spet se mi je nabrala gora perila pa nimam volje za likanje, samo prestavlam na jutri. Nič se mi ne da. Lenoba sem grozno, pa tako rada bi še kaj naredila preden grem rodit. Joj.

Ok, pridno čvekajte še naprej.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.8.2010 8:19:04   
tinkatonka

samo za Vaš opomnik

NE POZABITE NA JUTRIŠNJE SREČANJE! 

SREČANJE - KAVAL 13.8.2010 ob 19h

1. tinkatonka
2. tannya
3. mala
4. NiNiBo
5. bambinca
6. katrinka
7. Kajča
8. Benika
9. Archie
10. Jinx
11. Teodora75
12. sarcy21

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?