|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
11.8.2010 14:54:15   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Katrinka sm danes sama klicala na Recinko in ta gospod, ki ima čez internetno prodajo pride nazaj jutri. Drugi pa se s tem ne ukvarjajo bo treba do jutr pocakat.

o hvala za info,bom pocakala torej - najbrz kak ponedeljek torek potem dobim k pri nas cez vikend ne nosijo,hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tannya in tiste, ki boste naročale sleepy wrap...a to ga boste naročale preko spletne strani al kako? Ker jaz ga bom tudi naročila. samo se ne morem odločit kje in kakšnega

to tud mene zanimauser posted image user posted image user posted image

jaz sem imela kengorujcka pri hcerki,ful zadovoljna,bi sedaj tudi samo ker bom najbrz mogla sama kdaj z obema rabm kaj kar bo takoj po rojstvu uporabnouser posted image

tinka - super za pregleduser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.8.2010 14:55:11   
archie
Katrinka: od kdaj naprej si pa uporabljala kengurujcka?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.8.2010 15:08:24   
NiNiBo
archie in jinx oooo nov avatar, super lustna!!

cestitam za dinarcke, pridno kuhanje frutkov, in dobre novicke s pregledov suupppppppppppppppeeeerrrrrrrrrrr

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

.. da MORA otrok imeti voziček in MORA imeti plastične pleničke in MORA lulati v pleničke vsaj do 2. leta in MORA imeti dudo... ja, nekateri morajo, definitivno, jaz sem še pri 4 letih v posteljo lulala, ker nisem držala vode, ampak a to mora potem vsak!?!? mah... sploh ne komentirat... ker sem se morala samo malo potožit... user posted image

Meni je to vedno zanimivo, kolk je enih MORA. Jaz ponavadi ze poslusam, naredim pa bolj po lastni presoji in se prevec ne obremenjujem kaj bi MORALA.

Jaz sem pa zelo slabe volje. In sicer moja porodniska ljub temu, da sem naredila vse da ne bi bila slaba bo slaba. user posted image user posted image user posted image  Sem se kar tam razjokala, oz. tud govorit nisem mogla vec. Od februarja ko sem bila sigurna, da sem noseca sem se trudila urediti vse papirje tako, da bom imela OK porodnisko. Zbirala dokumentacijo v Svici, tu vse postimala, prisla maja domov zato, da sem preverila ce vse stima. Mah.. vcasih pa res ne vem vec, bolj se trudis, bolj skrbis, da imam vse poslihtan, slabse je... solit naj se gre vse skupaj nekam..

..si grem sedaj en kofi skuhat, da se mal k sebi spravim.  

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.8.2010 15:12:34   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Jaz sem pa zelo slabe volje. In sicer moja porodniska ljub temu, da sem naredila vse da ne bi bila slaba bo slaba. user posted image user posted image user posted image  Sem se kar tam razjokala, oz. tud govorit nisem mogla vec. Od februarja ko sem bila sigurna, da sem noseca sem se trudila urediti vse papirje tako, da bom imela OK porodnisko. Zbirala dokumentacijo v Svici, tu vse postimala, prisla maja domov zato, da sem preverila ce vse stima. Mah.. vcasih pa res ne vem vec, bolj se trudis, bolj skrbis, da imam vse poslihtan, slabse je... solit naj se gre vse skupaj nekam..

kaj pa je narobe? Ce imas placanih toliko in toliko prispevkov, potem je to to, a ne?!
Na CSD Siska je obrazec o izracunu visine porodniske. Jaz upam, da bom dobila tisto, kar mi izracuna ta program. Drugace bom tudi jaz v petek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.8.2010 15:13:10   
bambinca
meni je zjutraj spet malo kapljalouser posted image kolk je to čudn občutek- stojiš, tiščiš skupaj, pa te ne ubogauser posted image
pa strela nam je v petek tv skurila in sem naročila novega, pa seveda zravn prosila, naj ga hitro pošlejo, da lahko uredim za obroke predno grem v Puser posted image , pa so rekli, da bojo pohiteliuser posted image

Katrinka imamo drva doma, samo še zložimo jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 11.8.2010 15:14:29 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.8.2010 15:15:33   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Katrinka imamo drva doma, samo še zložimo jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pol gres pa lahko rodit? user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.8.2010 15:19:30   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: archie

JAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.8.2010 15:20:14   
archie

JAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol jih pa počas zlagajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.8.2010 15:21:56   
bambinca

pol jih pa počas zlagajte user posted image user posted image user posted image

haha, ja bom z bičem stala zravnuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.8.2010 15:24:22   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

jaz sem v zaro želela po kompletek iz P pa kot pravim za novorojenčke ni neke izbire, vsaj v mb ne user posted image za kasneje pa imajo, tudi super izbiro, bom kupovala kaj tam, samo zdaj se mi še ni mudilo s tem :) sem pa se zaljubila v vse plaščeke, joj kako so lepiii

lp, taja

Joj ja tisti plaščki so pa res čist hudi...sem gledala učer enga roza, k sm ji tako žametno oblekco uzela...ma čudoviti so...
A za domov iz P..tole imam jaz že vse...tko da lahko gledam še sam cunje za šminkerijo

saj jaz sem potem nabavla v h&m in sem tudi zadovoljna :) ma pa tudi žametno roza za iz p :)

čeveljčki ali zoknčki iz P?? pa kolko imajo ti novorojenci št?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.8.2010 15:28:43   
tannya
Samo en dopoldan me ni in vas komaj preberem za nazaj...spet bom kaj pozabila komentiratuser posted image .

Skratka, Tinka super za pregled in stanje 2v 1, sem se večkrat spomnila nate, ker nas je včeraj tudi luna fajn matrala. Ajda je govorila v spanju, meni je cukr ponoči padu na 3,6 , pa še trebuh mi je otrdeval na sumljivih 5 minut...no, ampak je minilouser posted image .

Benika: jaz bom šla po sling kar tukaj na Fužinah, prej bom poklicala. Je čisto blizu mojega doma. Danes sem na kontroli cukra tudi jaz dobila nočni oz. dolgodelujoči inzulin, 4 E za začetek. Pa še moje edukatorice ni bilo in je bila ena tečka tečna, ki me je čisto v slabo voljo spravila. A si ti že kdaj imela težave s hipo?

Mufini: včeraj sem ravno dala recept Jinx in Tinki, pa vam ga podarjam še tukaj. Je pa tak zdrav, da ga lahko tudi tiste s cukrom jesteuser posted image
- 10 dag moke (po želji)
- 10 dag ovsenih kosmičev (lahko tudi kakšnih drugih)
- 1 žlica fruktoze
- 1dcl olja (lahko tudi olivno)
- 2 jajci
-10 dag suhih marelic
- 5 dcl navadnega jogurta
- 1 velika žlica cimeta
- 1 mala žlička pecilnega praška

Najprej namočiš ovesene kosmiče v jogurt. Potem zmešaš moko in pecilni prašek, dodaš cimet, marelice..in vse ostale sestavine. Na koncu dodaš še kosmiče. Vse na rahlo premešaš, da se moka navlaži. Mešaj z žlico in ne predolgo.
Pripravi modelčke in peci na 180 - 200 stopinj, cca 20 minut.

Pa dober tek:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.8.2010 15:30:03   
NiNiBo

kaj pa je narobe? Ce imas placanih toliko in toliko prispevkov, potem je to to, a ne?!
Na CSD Siska je obrazec o izracunu visine porodniske. Jaz upam, da bom dobila tisto, kar mi izracuna ta program. Drugace bom tudi jaz v petek user posted image user posted image user posted image

Ja je tako, samo da je pri meni malo drugace, ker sem bila zaposlena v tujini...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.8.2010 15:32:18   
mala2001

Ja je tako, samo da je pri meni malo drugace, ker sem bila zaposlena v tujini...

Kaj pa v tujini ti ne dajo porodniške?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.8.2010 15:37:50   
tpmc
tudi mene zanima od kdaj naprej lahko uporabljaš kengorujčka:)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.8.2010 15:46:14   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Kaj pa v tujini ti ne dajo porodniške?

Ne, ker ne zivim vec tam. V Svici je tako ali tako porodniske samo mislim da tam 3-4 mesece in bi bila od nje opravicena, ce bi bila tam se vedno zaposlena, kar pa seveda nisem.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.8.2010 15:46:19   
tinkatonka
kengurujček...jaz sem ga imela pri Aneju...kupila rabljenega ko je bil star cca 4 mesece....prodala takoj naprej, ker mali ni zdržal notri niti sekunde. Je pa res da tud meni ni odgovarjal. Upam, da bo s slingom drugače. 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.8.2010 16:06:40   
Klemcy

Sam porodniško dobimo nakazano komaj naslednji mesec kajne? Baje se nakazuje za en mesec nazaj, torej meni začne veljat točno danes 11.8. in bom dobila prvo nakazilo 13.9.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.8.2010 16:51:13   
benika
Sam porodniško dobimo nakazano komaj naslednji mesec kajne? Baje se nakazuje za en mesec nazaj, torej meni začne veljat točno danes 11.8. in bom dobila prvo nakazilo 13.9.

Tako je. Prvo porodniško boste dobile nakazano v septembru.

Tannya, probleme s hipo sem imela le 2x, ampak veš, ko se ti bliža. Začneš se trest, s težavo govoriš, vrti se ti..nič kej luštno.
A to je kakšna trgovinica, kjer lahko kupiš sleepya al imajo kakšno spletno stran? Kakšna je pa cena? Ja vem, firbčna semuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.8.2010 16:57:13   
Anonimen
mene pa drugi hec zanima user posted image
22. namreč nastopim v porodniško brez dopusta in ker sem prijavlena na borzi in ker imam samoplačniško obv. zdr. zavarovanje, moram to oboje še tik pred nastopom se razume, odjavit
in kaj če te vmes grem npr. rodit?
ne upam si zavarovanja kar tko prekinit, če pa je obvezno pikola... ker pa bo plačal stroške bolnice... pol lahko kar bajto prodamo user posted image
ima mogoče ktera podobno zadevo?

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
11.8.2010 17:00:27   
nadka30
no sedaj bi še pa jaz eno vprašanje postavila, katerega v mesecu se izplačuje porodniška, včasih je bila 15 ali to še držiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.8.2010 17:08:03   
tejči28
laliela,jaz imam podobno situacijo kot ti.Zavarovanje sem mogla odjavit isti dan,ko sem nastopla porodniško in je potem naredila za en dan nazaj,je pa možno da gre tudi kdo drug v tvojem imenu,če slučajno prej rodiš. Na borzi pa se tudi nisem mogla kompletno odjavit,šele takrat ko rodim morem poklicat in povedat datum kdaj sem rodila in to je to.Mi pa zdaj zavarovanje že plačuje CSD.

jinx ful lepa slika.Kdo te je to naslikal? Zelo lepo.

nadka ja nazadnje je bilo še 15.

archie tudi jaz ne vem kak se naloži slika na forum user posted image

jaz bi denar od porodniške že ta mesec prosim user posted image

NiNiBo ne morem verjet,da boš imela še zdaj dodatno letanje zaradi porodniške,pa če pomislim kaki so ti naši,ki se ukvarjajo s tem,pol se ne čudim.Ker so tudi mene pošiljali sem in tja,pa še vsak ti drugače pove.

Tinkatonka dobro,da se ti stanje umirilo,da še ne rabiš it v P.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 11.8.2010 17:14:47 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.8.2010 17:13:00   
khurde
http://www.ribaracarak.si/rrr/nosilke/62-sleepy-wrap.html
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278

za ti dve strani pri nas vem, da imata sleepyja. pri lastnici od moj škratek ga lahko tudi osebno kupiš, v ljubljani. pa enkrat mesečno so srečanja oz. inštrukcije v stavbi knjižnice na fužinah, kjer lah vse živo povprašaš. za avgust je srečanja sicer mimo, pa ponavad je bolj inštruktaža, da že z otročkom prideš, če nisi zihr kako in kaj, tko da komot tut kasneje, po porodu. drugač pa še razni ebayi, amazoni, direkt pri proizvajalcih...

nenka, meni je pa ravno do pakistana kaj si ljudje okrog mene mislijo. meni so vozički že od nekdaj antipatični. mislim, če ga drugi uporabljajo, nimam nič proti, samo meni pač niso. no, zame niso. in ko se je tamala rodila, tudi ona ni bila navdušena user posted image  zdej sicer je, ampak da hodi zraven, ga vozi in da eno uro pred kosilom odspi not. kaj več pa že težko. in jaz pač delam tko kot paše meni in otroku. ker sem pol poslušala, da je pač nujno met voz in otroka not, pa naj jo navadim nanj tako, da bo tulila, dokler se ne bo sprijaznila z njim. japajade. če ji ni, ji ni. in s tem ji nič ne manjka. pa dude tut ni hotela na noben način sprejeti. pa kaj pol. še kak teden nazaj mi je tašča spet naprej vrgla, da ji nisem otroka pustila pri ne še dveh mesecih starosti voziti naokrog po obiskih. tako, da bi šla ona sama z njo. tamala je zimska, polno enih prehladov je bilo, pa še non stop se je dojila, tudi na 15 minut včasih. in se mi rešitev s sladkanim čajem v flaški, da bi "pozabila mami in dojenje" ni zdela primerna. pa naj mi očitajo in čudno gledajo, briga me. meni so všeč nosilke, pralne plenice, blizu mi je diaper free koncept, dude in flaške se mi ne zdijo nujne, če se da normalno brez njih živeti, voziček tudi ne. eni imajo pa kontra poglede. pa kaj pol, dokler jaz njim ne težim in oni ne meni, mi je v redu. če pa mi, pa itak kmalu ugotovijo, da nima smisla user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.8.2010 17:14:55   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

12.8. archie,hanizali,corfu,laliela
16.8. amelie010
17.8. božička09 ,benika APN
18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
30.8. sanje2
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

12.8. archie
16.8. katrinka
17.8. benika
18.8. tpmc
20.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

12.8. archie,hanizali,katrinka
16.8. katrinka
17.8. tejči28,benika
18.8. tpmc,bambinca
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
         tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001
26.8. sanje2
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 11.8.2010 17:16:33 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.8.2010 17:24:04   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

jinx ful lepa slika.Kdo te je to naslikal? Zelo lepo.

Striček Photoshop user posted image Pa hvala za pohvale user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.8.2010 17:31:53   
tpmc
kaka je razlika z pdp po uz in pdp po menstruaciji? pri meni se namreč razlikujeta za 19 dni. Kateri je bolj točen?

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?