khurde
|
http://www.ribaracarak.si/rrr/nosilke/62-sleepy-wrap.html http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278 za ti dve strani pri nas vem, da imata sleepyja. pri lastnici od moj škratek ga lahko tudi osebno kupiš, v ljubljani. pa enkrat mesečno so srečanja oz. inštrukcije v stavbi knjižnice na fužinah, kjer lah vse živo povprašaš. za avgust je srečanja sicer mimo, pa ponavad je bolj inštruktaža, da že z otročkom prideš, če nisi zihr kako in kaj, tko da komot tut kasneje, po porodu. drugač pa še razni ebayi, amazoni, direkt pri proizvajalcih... nenka, meni je pa ravno do pakistana kaj si ljudje okrog mene mislijo. meni so vozički že od nekdaj antipatični. mislim, če ga drugi uporabljajo, nimam nič proti, samo meni pač niso. no, zame niso. in ko se je tamala rodila, tudi ona ni bila navdušena zdej sicer je, ampak da hodi zraven, ga vozi in da eno uro pred kosilom odspi not. kaj več pa že težko. in jaz pač delam tko kot paše meni in otroku. ker sem pol poslušala, da je pač nujno met voz in otroka not, pa naj jo navadim nanj tako, da bo tulila, dokler se ne bo sprijaznila z njim. japajade. če ji ni, ji ni. in s tem ji nič ne manjka. pa dude tut ni hotela na noben način sprejeti. pa kaj pol. še kak teden nazaj mi je tašča spet naprej vrgla, da ji nisem otroka pustila pri ne še dveh mesecih starosti voziti naokrog po obiskih. tako, da bi šla ona sama z njo. tamala je zimska, polno enih prehladov je bilo, pa še non stop se je dojila, tudi na 15 minut včasih. in se mi rešitev s sladkanim čajem v flaški, da bi "pozabila mami in dojenje" ni zdela primerna. pa naj mi očitajo in čudno gledajo, briga me. meni so všeč nosilke, pralne plenice, blizu mi je diaper free koncept, dude in flaške se mi ne zdijo nujne, če se da normalno brez njih živeti, voziček tudi ne. eni imajo pa kontra poglede. pa kaj pol, dokler jaz njim ne težim in oni ne meni, mi je v redu. če pa mi, pa itak kmalu ugotovijo, da nima smisla