nenka7
|
dudke sem jaz kupila 2 od aventa, za vsak slučaj, upam pa da jih ne bomo rabili... te sem kupila, ker so bile v akciji, drugače nimam pojma kaj pa kako, malo poskusiš, pa je... sem vam kar mal fouš, jest bi tudi imela sling za bejbija, pa po pravici povedan, si sploh ne upam predlagat, da bi ga kupila!! me že sedaj vsi postrani gledajo, ker sem se odločila za pralne pleničke, da bi moj otrok ne imel pleničk čim prej, ni šans, sem se z možem zadnjič skor skregala, ker je prepričan, da mora frocek biti v plenicah do 2 leta, ker prej še ne govori... a da je lačen pove mogoče!?!?!? jezna ko se mi zdi včasih, da živim v tako zabetoniranem svetu mišljenj in da če le malo želiš da je drugače, si totalen čudak, pa čeprav je čisto naravno in normalno, da daš otroka čim prej iz pleničk. saj ti nimaš dela, njemu ni treba bit polulan in pokakan, kaj tukaj ljudje vidijo, da je narobej!?!? ne razumem, res ne! razen to, da je zakoreninjeno mišljenje, da MORA otrok imeti voziček in MORA imeti plastične pleničke in MORA lulati v pleničke vsaj do 2. leta in MORA imeti dudo... ja, nekateri morajo, definitivno, jaz sem še pri 4 letih v posteljo lulala, ker nisem držala vode, ampak a to mora potem vsak!?!? mah... sploh ne komentirat... ker sem se morala samo malo potožit...
|