|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 12:26:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
11.8.2010 12:35:43   
nadka30
jaz bi tudi recepte, prosim, prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
katrinka ja verjetno je to tudi odvisno ali imajo svoj labaratorij, bom videla v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.8.2010 12:46:02   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa?

V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni.

ja verjetno gre za različne teste ali pa je to spet samo ena finta zdravnikov da opravičijo ceno svojih testov, ker sem že več kje brala da eni čakajo po cel teden na rezultate, eni jih dobijo takoj, drugi čez par dni tako da v bistvu nikoli ne veš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, meni je bilo rečeno, da v primeru da je pozitiven rezultat traja dlje, ker potem delajo še ne vem kaj. Vem samo to, da je ginekologinja izpolnila obrazec in da ga je potem sestra nesla na Oddelek (ali Center) za mikrobiologijo v celjsko bolnico - ne vem točno. Tam potem čarajo dalje :)

< Sporočilo je popravil limonita -- 11.8.2010 12:54:02 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.8.2010 13:08:21   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

TPMC- kupila sem ji od 3-6 mesecev...itak pa tok hitr rastejo da ji bo hitr prav..pa še Zara nima ne vem kolk velikih stvari....imajo pa res fulll poceni...ma smešne cene no

jaz sem v zaro želela po kompletek iz P pa kot pravim za novorojenčke ni neke izbire, vsaj v mb ne user posted image za kasneje pa imajo, tudi super izbiro, bom kupovala kaj tam, samo zdaj se mi še ni mudilo s tem :) sem pa se zaljubila v vse plaščeke, joj kako so lepiii

lp, taja

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.8.2010 13:12:22   
nadka30
limoniti lahko pa da sem jo jaz narobe zastopla bom videla v ponedeljek no upam samo da mi ne bo ta vzela samo bris pol bom pa to mogla sama nosit v labaratorij in še tam enkrat plačevatuser posted image user posted image user posted image user posted image .Bom sedaj počakala do ponedeljka in bom videla na čem sem.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.8.2010 13:21:49   
corfu
Dober dan

Uspešno vložila frutke in sokove user posted image

Počutje ok, jutri pregled, testiranje za streptokok, voda, kri...

Sling, Tinkatonka a imaš kakšne slike tega sleepya?

Kdaj ga boste uporabljale?

Uživaj življenje...

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.8.2010 13:23:25   
ŽanaTaja
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

jaz sem v zaro želela po kompletek iz P pa kot pravim za novorojenčke ni neke izbire, vsaj v mb ne user posted image za kasneje pa imajo, tudi super izbiro, bom kupovala kaj tam, samo zdaj se mi še ni mudilo s tem :) sem pa se zaljubila v vse plaščeke, joj kako so lepiii

lp, taja

Joj ja tisti plaščki so pa res čist hudi...sem gledala učer enga roza, k sm ji tako žametno oblekco uzela...ma čudoviti so...
A za domov iz P..tole imam jaz že vse...tko da lahko gledam še sam cunje za šminkerijouser posted image

Danes sem za našo piko poko zlikala posteljnino in oblekla postlco...jjjoooojjjj kok je lepoo.. sam še ta baldehin zlikam in ga dam gor, pol pa vam pripopam eno slikcouser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.8.2010 13:31:20   
benika
Tannya in tiste, ki boste naročale sleepy wrap...a to ga boste naročale preko spletne strani al kako? Ker jaz ga bom tudi naročila. samo se ne morem odločit kje in kakšnegauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.8.2010 13:34:44   
limonita

limoniti lahko pa da sem jo jaz narobe zastopla bom videla v ponedeljek no upam samo da mi ne bo ta vzela samo bris pol bom pa to mogla sama nosit v labaratorij in še tam enkrat plačevatuser posted image user posted image user posted image user posted image .Bom sedaj počakala do ponedeljka in bom videla na čem sem.

To pa zagotovo ne bo potrebno :) Najbrž ima samo drugačne sorte test - zagotovo obstajajo kakšni hitri testi. Aja, moram pa povedati, da mi je bil odvzem brisa kar zoprn, je proti koncu nosečnosti očitno res tam spodaj vse bolj občutljivo.

Tako, jaz sem se po dooooooolgem premišljevanju in premlevanju odločila da grem na akupunkturo k dr. Ocvirkovi v Terme Dobrna. Upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.8.2010 13:37:33   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tannya in tiste, ki boste naročale sleepy wrap...a to ga boste naročale preko spletne strani al kako? Ker jaz ga bom tudi naročila. samo se ne morem odločit kje in kakšnegauser posted image

jaz sem v prve preko spleta naročila, potem pa vedno kar mejl poslala ali jo poklicala, pa se zmenila in osebno kupila, pa še za popust vedno barantam, ker sem zihr ene 200, 250 evrov že pri njej pustila user posted image  tko da jo bom zdaj enkrat poklicala in malo povprašala, kdaj se lahko oglasim. ima na fužinah v kleti od stanovanja "skladišče". sej če bi prej videla, da so se punce z njo menile, bi šla zraven. ker rada bi pa hot sling vzela, pa sling za tamalo in njenega "dojenčka" user posted image  pa mogoče še kaj... sem mal obsedena z nosilkami, no, pa prišparam pri vozičkih user posted image  tolažba, ja, čist nič drugega user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 11.8.2010 13:39:31 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.8.2010 13:38:18   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

To pa zagotovo ne bo potrebno :) Najbrž ima samo drugačne sorte test - zagotovo obstajajo kakšni hitri testi. Aja, moram pa povedati, da mi je bil odvzem brisa kar zoprn, je proti koncu nosečnosti očitno res tam spodaj vse bolj občutljivo.

Tako, jaz sem se po dooooooolgem premišljevanju in premlevanju odločila da grem na akupunkturo k dr. Ocvirkovi v Terme Dobrna. Upam, da bo kaj pomagalo.

pa si dobila termin, ker če se ne motim je Ocvirkova sedajle na dopustuuser posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.8.2010 13:48:34   
Anonimen
hej punce user posted image

spet jaz... user posted image
evo nabavla še zadnje stvari, zdaj pa še samo prištimamo torbo in smo v pripravljenosti na štart user posted image

zdaj pa grem kar pančkat, ker mi bo glava na tipkovnico padla user posted image
se beremo zvečer user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
11.8.2010 13:49:22   
limonita
nadka, imaš ZS user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.8.2010 13:59:21   
nenka7
dudke sem jaz kupila 2 od aventa, za vsak slučaj, upam pa da jih ne bomo rabili... te sem kupila, ker so bile v akciji, drugače nimam pojma kaj pa kako, malo poskusiš, pa je...

sem vam kar mal fouš, jest bi tudi imela sling za bejbija, pa po pravici povedan, si sploh ne upam predlagat, da bi ga kupila!! me že sedaj vsi postrani gledajo, ker sem se odločila za pralne pleničke, da bi moj otrok ne imel pleničk čim prej, ni šans, sem se z možem zadnjič skor skregala, ker je prepričan, da mora frocek biti v plenicah do 2 leta, ker prej še ne govori... a da je lačen pove mogoče!?!?!? jezna ko user posted image se mi zdi včasih, da živim v tako zabetoniranem svetu mišljenj in da če le malo želiš da je drugače, si totalen čudak, pa čeprav je čisto naravno in normalno, da daš otroka čim prej iz pleničk. saj ti nimaš dela, njemu ni treba bit polulan in pokakan, kaj tukaj ljudje vidijo, da je narobej!?!? ne razumem, res ne! razen to, da je zakoreninjeno mišljenje, da MORA otrok imeti voziček in MORA imeti plastične pleničke in MORA lulati v pleničke vsaj do 2. leta in MORA imeti dudo... ja, nekateri morajo, definitivno, jaz sem še pri 4 letih v posteljo lulala, ker nisem držala vode, ampak a to mora potem vsak!?!? mah... sploh ne komentirat... ker sem se morala samo malo potožit... user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.8.2010 14:00:01   
nadka30
sem ti odgovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.8.2010 14:06:00   
archie
nenka7, saj bo user posted image . mogoce bo pa scasoma spremenil svoje mnenje. glede plenick, glede vozicka, glede vsega.
Jaz sem se tudi izbrala kengerujcka, ker se mi zdi, da mi bo lazje na sprehodih s psom (ali dvema). Mojemu je vozicek bolj vsec. Prav. bova pa vsak po svoje (ko bo on sam bo z vozickom, ko bom jaz sama bom imela pa kengurujcka). mene to niti ne moti.
mogoce bo kasneje tudi sam spoznal, da gre otrok lahko prej iz plenick, ne sele pri 2 letih.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.8.2010 14:10:30   
tinkatonka
Hej!

Želodček poln, zdaj pa napišem še en post in nato dat noge gor za pol ure, preden grem po Aneja.

Danes sem imela pregled.... CTG je OK, pri teži sem zdaj na + 7kg, pritisk nizek. Vzela mi je bris za streptokok B - zelo neprijetno - obriše namreč spodnji del nožnice in vzame vzorec tudi iz anusa. Oboje mora biti negativno, če ne prejmem antibiotike pred porodom. Plačala sem 40€. Glede včerajšnjega "suma na odtek plodovnice" je rekla, da nič ne vidi kakšne tekočine - HB user posted image - malo več izcedka imam v nožnici (na vložku pa nobenegauser posted image ) in sem dobila canasten kremo, da si jo 3 večere zapored vstavim v nožnico. Me je pa tud vaginalno pregledala in rekla, da se je z glavico že "naslonil", tako da glavica je že nizko. Pa ko je merila trebušček je rekla,da je pa kr konrketno zrastel in če je kaj večji trebušček kot v prvi user posted image - sem rekla, da ne, ker prvič sem šla gor 18kg, zdaj pa samo 7kg in je še enkrat ponovila, da je res kr ornk zrastel user posted image . To je to! Naslednji pregled (za seznam) imam v petek 20.8. ko me čaka tudi CTG.

sling oz. nosilka....vzela bom tega (edino barva bo zelena).

nenka...pa predlagaj, da naj ti sling kupijo za darilo. Zihr te bodo spraševali kaj rabiš, to je dobra ideja. Pa se par prijateljev skupaj zbere (ker slingi niso ravno poceni) pa ti kupijo.

jinx in archie...lepa avatarja! user posted image

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 11.8.2010 14:22:11 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.8.2010 14:18:00   
nenka7
tinkatonka, fino, da je vse ok, pa da ni še nobene panike. a to te pa ni pogledala, če si kaj odprta slučajno? sicer menda se izogibajo vaginalnem pregledu, ampak če ti je že bris jemala, bi lahko še to pogledala... ne vem, no. sicer potem si rečeš, še dobro, da nisem včeraj panike delala, ker bi hodila v P za brez veze, ampak če si imela filing, da ti voda že odteka, potem bi bilo po moje vseen primerno, da pogleda... se mi zdi, da se jim včasih kar ne ljubi vsega pogledat...

denar iz CSD: jaz bom isto kot archie - naslednji mesec se bom hvalila, da so mi napolnili račun, he he he

sicer sem se pa tudi jaz lepo napapcala in sedaj že boljše volje... to je tko, ko je človek skos sam doma, potem pa samo razmišlja... user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.8.2010 14:26:32   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie
Jaz sem se tudi izbrala kengerujcka, ker se mi zdi, da mi bo lazje na sprehodih s psom (ali dvema). Mojemu je vozicek bolj vsec. Prav. bova pa vsak po svoje (ko bo on sam bo z vozickom, ko bom jaz sama bom imela pa kengurujcka). mene to niti ne moti.

a slingi ti pa ne "potegnejo"? Smo včeraj na delavnici videle par "živih modelov", ki so jih mamice imele s seboj, da so probale nosilke in so tko lepo počivali notri, sploh ta sleepy wrap je tud za mamico zelo udoben, mali dojenčki (en je bil samo 24 dni star...kok je bil majhen user posted image ) so pa tko pridno počivali pri mamicah, ko so jih zavile notri.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.8.2010 14:29:01   
nenka7
tinka, imaš kak link od teh slingov? samo za pršnofat, da vidim kaj obstaja...

Neposredna povezava do sporočila: 245
11.8.2010 14:30:32   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

če klikneš na mojem prejšnjem  postu na besedo tega te direktno poveže s stranjo. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.8.2010 14:35:24   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

a slingi ti pa ne "potegnejo"? Smo včeraj na delavnici videle par "živih modelov", ki so jih mamice imele s seboj, da so probale nosilke in so tko lepo počivali notri, sploh ta sleepy wrap je tud za mamico zelo udoben, mali dojenčki (en je bil samo 24 dni star...kok je bil majhen user posted image ) so pa tko pridno počivali pri mamicah, ko so jih zavile notri.

nekako sem se za kengurujcka odlocila, ker se mi zdi, da je lazja nastavitev. Je pa ta moj izbrani res samo do 12 kg (slingi so pa do 16 kg). bom pa videla, kako se bo to vse skupaj izkazalo v praksi. porocam cez 2 meseca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
11.8.2010 14:43:52   
nenka7

če klikneš na mojem prejšnjem  postu na besedo tega te direktno poveže s stranjo. user posted image

mhm našla, hvala!!

Neposredna povezava do sporočila: 248
11.8.2010 14:46:23   
nenka7

nekako sem se za kengurujcka odlocila, ker se mi zdi, da je lazja nastavitev. Je pa ta moj izbrani res samo do 12 kg (slingi so pa do 16 kg). bom pa videla, kako se bo to vse skupaj izkazalo v praksi. porocam cez 2 meseca user posted image

sam a niso kengurujčki kokr slabi za hrbteničko, pri teh slingih je pa ravno to plus, da je kot bi bil v maternici in so otroci res ful pridkani v njih?? nekaj sem brala pa mislim, da sem si to edino zapomnila, ker ravno zato sem se tud jaz nekak bolj navdušila nad slingi kot nad kengurujčkom...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.8.2010 14:52:00   
archie

sam a niso kengurujčki kokr slabi za hrbteničko, pri teh slingih je pa ravno to plus, da je kot bi bil v maternici in so otroci res ful pridkani v njih?? nekaj sem brala pa mislim, da sem si to edino zapomnila, ker ravno zato sem se tud jaz nekak bolj navdušila nad slingi kot nad kengurujčkom...

ne vem. kolegica je imela oba otroka v kengurj. (od 14 dneva naprej), ker nista hotela biti v vozicku. imam pa obcutek, da je s tem podobno kot z lupinico, kjer tudi ni tocno doloceno, koliko ur na dan je otrok lahko notri. Eni zagovarjajo samo 1h, zasledila sem pa tudi podatek 3h in celo 6h na dan. sem si pa jaz izbrala tak model, da je za otroka od 3,5 kg naprej.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?