Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 8:54:45
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tannya IZVIRNO SPOROČILO: benika Benika: Na kolk inzulina si ti? Me je tvoj post kar prestrašil...14 dni prej v P ? Jaz imam jutri pregled. 24-24-10-18 Uh Benika, tole je pa kar doza. Jaz imam zaenkrat trikrat na dan po 8 enot. A so tebi višali dozo postopoma, ali si že začela z večjimi odmerki? Kolk ti pa kaj sladkor čez skače? Pri meni se je začelo takole 8-4-4-8, potem pa sem postopoma zviševala. Bolj ko so minevali dnevi, večja je bila potreba po inzulinu. Ampak pri tebi ne bo panike, ker nimaš dolgo delujočega inzulina (nočnega). Problem je le-ta (menda zaradi poroda) in ravno zato moram prej v P, da mi ga nadomestijo s kratko delujočim. Sladkor imam načeloma pod mejo, edino sedaj se mi je naredilo 4x, da je šel pri kosilu čez mejo. Ampak sem že toliko proti koncu, da se ne mislim sedaj sekirat zaradi tega. Včeraj sem si celo privoščila kebab in hruškov sok. Temu primeren je bil tudi sladkor (8,5), ampak kaj čem, če mi je pa zapasal
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 9:21:14
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie dude: jaz sem kupila 2 Aventovi. Sta bili ravno v kompletu. Ampak ce bo mala po meni, potem bo imela prst mi je mami razlagala, da mi je dala kmalu dudko, pa bi se skor zadusila z njo. Sem jo pljunila ven in dala prst notri in problem je bil resen za xxxx let. ahahahaa jaz tudi!!! Moja sestra je bla obsedena z dudami in je imela kr verižico iz dud, jaz pa moj prst, ki je bil že cel grbast in pocuzan. Še v 1. razredu OŠ sem med poukom, ko mi je zapasal, rekla učiteljici, da grem na wc, sam da sem lahko potem tisti 2 minutki prst cuzala In ne boš verjela, ima moja na eni slikci iz UZ tut prst v ustit, tako da bomo vidli, če se bo po meni vrgla. Dudik itak nisem kupovala, sem dobila 3 podarjene, še zapakirane.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 9:33:47
|
|
|
|
katrinka
|
samo toliko v vednost - denar za novorojencka je ze nakazan na trr
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 9:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
res je, kar pravi katrinka jaz sem že ob 8:15 uri dvignila denar nič, zdaj pa držite pestke, da še zadnje stvari poštimam pol pa pričnemo počasi pripravljat torbo za p glede lune frdamane... res je črna luna, ker sem mela take temačne sanje da groza
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 10:14:36
|
|
|
|
nadka30
|
limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 10:30:36
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka samo toliko v vednost - denar za novorojencka je ze nakazan na trr Jaaaaaa ... sem se že bala, da sem napačen TRR napisala
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 10:31:06
|
|
|
|
mala2001
|
Z mojga računa so dinarčki že porableni.... Ampak imamo že nekaj časa vse potrebno za !
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:03:06
|
|
|
|
limonita
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa? V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:31:30
|
|
|
|
katrinka
|
jaz sem pa jezna - sem pri recinku se zadnje stvari narocila pa se zdaj nobenega odgovora kdaj bo dostava, prej sem pa vedno ze drugi dan dobila dostavo,mail pa skor takoj....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:41:03
|
|
|
|
mala2001
|
Katarinka... ja dopusti so, kam se ti pa mudi?.... Mam napovedane goste v soboto (sestro in njenega fanta na kosilu) in v nedeljo (poročne priče). Bom pripravljala divjačino za v soboto, bi pa spekla muffine za soboto in nedeljo... a ima katera kak dober recept za muffine ali divjačino? Bomo pa v nedeljo pekli koruzo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:46:02
|
|
|
|
tejči28
|
sem šla zdaj tako gledat na banka@net za denar,pa je res gor. Ponoči sem pa tudi jaz slabo spala.Trebuh tišči za znoret,slabo mi je.Tokrat komaj čakam,da se rešim,medtem ko prvič nisem imela težav in mi je bilo vseeno kdaj grem rodit. Zdaj pa grem malega spat spravit,ker je že utrujen in ne ve kaj bi sam s sabo in nagaja.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:46:11
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 a ima katera kak dober recept za muffine Jaz jih imam ogromno Samo povej, kaj bi rada imela notri
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:47:03
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 sem šla zdaj tako gledat na banka@net za denar,pa je res gor. Jaaaa, pri meni tudi
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:49:26
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 a ima katera kak dober recept za muffine Jaz jih imam ogromno Samo povej, kaj bi rada imela notri Imam sezonsko domače sadje: slive, jabolka in hruške.... Pa obvezno čokoladne - te bodo za mene!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:49:45
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 sem šla zdaj tako gledat na banka@net za denar,pa je res gor. Jaaaa, pri meni tudi jaz se bom pa cez 1 mesec hvalila s tem
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:55:47
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 a ima katera kak dober recept za muffine Jaz jih imam ogromno Samo povej, kaj bi rada imela notri Imam sezonsko domače sadje: slive, jabolka in hruške.... Pa obvezno čokoladne - te bodo za mene! Ti pošljem mail
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 11:56:31
|
|
|
|
sanje2
|
hay! jaz pa ne grem gledat na račun, ker pol vedno nekaj dvignem in za brezveze zapravim, haha bom raje počakala,... se pa morem pohvalit, da tudi mi napredujemo z pripravami, moram še samo neke malenkosti za nakupit, zlikat cotike in to je to,... sem pridna,... in zaspana,... moja mala je danes ponoči norela, tak da je moj lavfav iz spalnice v otroško gledat kaj ji je. je pa vsake pol ure jokala, zgleda da je imela neke nore sanje. je pa smešna, če si nežen z njo jo sanje kar naprej mučijo, če pa jo mal nadereš, da je pa zaj dovolj se pa pol umiri,.. tak je bilo danes.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:01:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonita IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa? V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni. ja verjetno gre za različne teste ali pa je to spet samo ena finta zdravnikov da opravičijo ceno svojih testov, ker sem že več kje brala da eni čakajo po cel teden na rezultate, eni jih dobijo takoj, drugi čez par dni tako da v bistvu nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:06:39
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 a ima katera kak dober recept za muffine Jaz jih imam ogromno Samo povej, kaj bi rada imela notri Imam sezonsko domače sadje: slive, jabolka in hruške.... Pa obvezno čokoladne - te bodo za mene! Ti pošljem mail Hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:10:29
|
|
|
|
tejči28
|
archie ima novo slikico,lepo ,lepo. mmmm mafini,jih že dolgo nisem jedla.meni so najboljši čokoladni.Jih bom mogla v kratkem spečt. Naš je tudi tak,da če ga malo skregaš dalje normalno spi,če pa ga božam in cartam,se pa pol skozi zbuja.Hecni so.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:12:07
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 archie ima novo slikico,lepo ,lepo. ocitno tu ne more biti nic skrito enkrat sem ze sprasevala, kako na tem forumu vstavljas slikice??
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:13:54
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Katarinka... ja dopusti so, kam se ti pa mudi?.... mudi hiti...meni,mah ne bi pa napisal da so na dopustu - a kr cela firma al kaj...mal cudn je to IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: limonita IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa? V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni. ja verjetno gre za različne teste ali pa je to spet samo ena finta zdravnikov da opravičijo ceno svojih testov, ker sem že več kje brala da eni čakajo po cel teden na rezultate, eni jih dobijo takoj, drugi čez par dni tako da v bistvu nikoli ne veš. meni je lansko leto rekla da dobim rezultate v eni uri
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:22:23
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 a ima katera kak dober recept za muffine Jaz jih imam ogromno Samo povej, kaj bi rada imela notri Imam sezonsko domače sadje: slive, jabolka in hruške.... Pa obvezno čokoladne - te bodo za mene! Ti pošljem mail A lahko tudi meni kak recept za mafine pošlješ? Sem do zdaj skoz že pripravljeno maso za mafine kupovala in kako sadje dodala, zaj bi pa te enkrat naredila mafine kot se spodobi.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:23:05
|
|
|
|
Lenca78
|
Katrinka sm danes sama klicala na Recinko in ta gospod, ki ima čez internetno prodajo pride nazaj jutri. Drugi pa se s tem ne ukvarjajo bo treba do jutr pocakat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 11.8.2010 12:25:42
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 A lahko tudi meni kak recept za mafine pošlješ? Sem do zdaj skoz že pripravljeno maso za mafine kupovala in kako sadje dodala, zaj bi pa te enkrat naredila mafine kot se spodobi. Poslano Aja, archie, tebi tudi, in hvala za idejo glede avatarja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?