|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
11.8.2010 8:54:45   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika: Na kolk inzulina si ti? Me je tvoj post kar prestrašil...14 dni prej v P ? Jaz imam jutri pregled.

24-24-10-18

Uh Benika, tole je pa kar doza. Jaz imam zaenkrat trikrat na dan po 8 enot. A so tebi višali dozo postopoma, ali si že začela z večjimi odmerki? Kolk ti pa kaj sladkor čez skače?

Pri meni se je začelo takole 8-4-4-8, potem pa sem postopoma zviševala. Bolj ko so minevali dnevi, večja je bila potreba po inzulinu. Ampak pri tebi ne bo panike, ker nimaš dolgo delujočega inzulina (nočnega). Problem je le-ta (menda zaradi poroda) in ravno zato moram prej v P, da mi ga nadomestijo s kratko delujočim.

Sladkor imam načeloma pod mejo, edino sedaj se mi je naredilo 4x, da je šel pri kosilu čez mejo. Ampak sem že toliko proti koncu, da se ne mislim sedaj sekirat zaradi tega. Včeraj sem si celo privoščila kebab in hruškov sok. Temu primeren je bil tudi sladkor (8,5), ampak kaj čem, če mi je pa zapasaluser posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.8.2010 9:21:14   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: archie

dude: jaz sem kupila 2 Aventovi. Sta bili ravno v kompletu. Ampak ce bo mala po meni, potem bo imela prst user posted image user posted image mi je mami razlagala, da mi je dala kmalu dudko, pa bi se skor zadusila z njo. Sem jo pljunila ven in dala prst notri in problem je bil resen za xxxx let.

ahahahaa user posted image  jaz tudi!!! Moja sestra je bla obsedena z dudami in je imela kr verižico iz dud, jaz pa moj prst, ki je bil že cel grbast in pocuzan. Še v 1. razredu OŠ sem med poukom, ko mi je zapasal, rekla učiteljici, da grem na wc, sam da sem lahko potem tisti 2 minutki prst cuzala user posted image user posted image user posted image  In ne boš verjela, ima moja user posted image  na eni slikci iz UZ tut prst v ustit, tako da bomo vidli, če se bo po meni vrgla.user posted image Dudik itak nisem kupovala, sem dobila 3 podarjene, še zapakirane.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 202
11.8.2010 9:33:47   
katrinka
samo toliko v vednost - denar za novorojencka je ze nakazan na trruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.8.2010 9:49:07   
Anonimen
res je, kar pravi katrinka user posted image
jaz sem že ob 8:15 uri dvignila denar user posted image

nič, zdaj pa držite pestke, da še zadnje stvari poštimam user posted image
pol pa pričnemo počasi pripravljat torbo za p user posted image

glede lune frdamane... res je črna luna, ker sem mela take temačne sanje da groza user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
11.8.2010 10:14:36   
nadka30
limoniti v kolikšnem času pa boš dobila rezultat glede brisa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.8.2010 10:30:36   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

samo toliko v vednost - denar za novorojencka je ze nakazan na trruser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaa ... sem se že bala, da sem napačen TRR napisala user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
11.8.2010 10:31:06   
mala2001
Z mojga računa so dinarčki že porableni....user posted image

Ampak imamo že nekaj časa vse potrebno za user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.8.2010 11:03:06   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.8.2010 11:31:30   
katrinka
jaz sem pa jezna - sem pri recinku se zadnje stvari narocila pa se zdaj nobenega odgovora kdaj bo dostava, prej sem pa vedno ze drugi dan dobila dostavo,mail pa skor takoj....user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 209
11.8.2010 11:41:03   
mala2001
Katarinka... ja dopusti so, kam se ti pa mudi?....user posted image

Mam napovedane goste v soboto (sestro in njenega fanta na kosilu) in v nedeljo (poročne priče).
Bom pripravljala divjačino za v soboto, bi pa spekla muffine za soboto in nedeljo... a ima katera kak dober recept za muffine ali divjačino?

Bomo pa v nedeljo pekli koruzo...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.8.2010 11:46:02   
tejči28
sem šla zdaj tako gledat na banka@net za denar,pa je res gor.user posted image user posted image user posted image

Ponoči sem pa tudi jaz slabo spala.Trebuh tišči za znoret,slabo mi je.Tokrat komaj čakam,da se rešim,medtem ko prvič nisem imela težav in mi je bilo vseeno kdaj grem rodit.

Zdaj pa grem malega spat spravit,ker je že utrujen in ne ve kaj bi sam s sabo in nagaja.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.8.2010 11:46:11   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001
a ima katera kak dober recept za muffine

Jaz jih imam ogromno user posted image Samo povej, kaj bi rada imela notri user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.8.2010 11:47:03   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

sem šla zdaj tako gledat na banka@net za denar,pa je res gor.user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, pri meni tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.8.2010 11:49:26   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Jaz jih imam ogromno user posted image Samo povej, kaj bi rada imela notri user posted image

Imam sezonsko domače sadje: slive, jabolka in hruške....
Pa obvezno čokoladne - te bodo za mene!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 214
11.8.2010 11:49:45   
archie

Jaaaa, pri meni tudi user posted image user posted image user posted image

jaz se bom pa cez 1 mesec hvalila s tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 215
11.8.2010 11:55:47   
Jinx

Ti pošljem mail user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 216
11.8.2010 11:56:31   
sanje2
hay!

jaz pa ne grem gledat na račun, ker pol vedno nekaj dvignem in za brezveze zapravim, haha bom raje počakala,...

se pa morem pohvalit, da tudi mi napredujemo z pripravami, moram še samo neke malenkosti za user posted image  nakupit, zlikat cotike in to je to,... sem pridna,... in zaspana,...

moja mala je danes ponoči norela, tak da je moj user posted image lavfav iz spalnice v otroško gledat kaj ji je. je pa vsake pol ure jokala, zgleda da je imela neke nore sanje. je pa smešna, če si nežen z njo jo sanje kar naprej mučijo, če pa jo mal nadereš, da je pa zaj dovolj se pa pol umiri,.. tak je bilo danes.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 217
11.8.2010 12:01:14   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

V dveh dneh bo - menda mora "stati" 48 ur in potem šele po 48 urah odčitajo rezultat, tako da mi je malo čudno, da ga boš ti imela še isti dan. Najbrž gre za različne vrste testov in verjetno je tudi zaradi tega taka razlika v ceni.

ja verjetno gre za različne teste ali pa je to spet samo ena finta zdravnikov da opravičijo ceno svojih testov, ker sem že več kje brala da eni čakajo po cel teden na rezultate, eni jih dobijo takoj, drugi čez par dni tako da v bistvu nikoli ne veš.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 218
11.8.2010 12:06:39   
mala2001

Hvala!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 219
11.8.2010 12:10:29   
tejči28
archie ima novo slikico,lepo ,lepo.user posted image

mmmm mafini,jih že dolgo nisem jedla.meni so najboljši čokoladni.Jih bom mogla v kratkem spečt.

Naš je tudi tak,da če ga malo skregaš dalje normalno spi,če pa ga božam in cartam,se pa pol skozi zbuja.Hecni so.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 220
11.8.2010 12:12:07   
archie

archie ima novo slikico,lepo ,lepo.user posted image

ocitno tu ne more biti nic skrito user posted image user posted image user posted image user posted image

enkrat sem ze sprasevala, kako na tem forumu vstavljas slikice??

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.8.2010 12:13:54   
katrinka

Katarinka... ja dopusti so, kam se ti pa mudi?....user posted image

mudi hiti...meni,mah neuser posted image user posted image user posted image
bi pa napisal da so na dopustu - a kr cela firma al kaj...mal cudn je touser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

ja verjetno gre za različne teste ali pa je to spet samo ena finta zdravnikov da opravičijo ceno svojih testov, ker sem že več kje brala da eni čakajo po cel teden na rezultate, eni jih dobijo takoj, drugi čez par dni tako da v bistvu nikoli ne veš.

meni je lansko leto rekla da dobim rezultate v eni uriuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.8.2010 12:22:23   
Natalija28

A lahko tudi meni kak recept za mafine pošlješ? Sem do zdaj skoz že pripravljeno maso za mafine kupovala in kako sadje dodala, zaj bi pa te enkrat naredila mafine kot se spodobi. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 223
11.8.2010 12:23:05   
Lenca78
Katrinka sm danes sama klicala na Recinko in ta gospod, ki ima čez internetno prodajo pride nazaj jutri. Drugi pa se s tem ne ukvarjajo bo treba do jutr pocakat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.8.2010 12:25:42   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

A lahko tudi meni kak recept za mafine pošlješ? Sem do zdaj skoz že pripravljeno maso za mafine kupovala in kako sadje dodala, zaj bi pa te enkrat naredila mafine kot se spodobi. user posted image

Poslano user posted image Aja, archie, tebi tudi, in hvala za idejo glede avatarja user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?