Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 14:30:28
|
|
|
|
pika.po
|
Hermy, daj ti meni prosim, ker imaš izkušnje s Prago, povej kak tam stvari grejo. Pa kak kontakt, pls. A slučajno veš kakšne so cene za običajni IVF postopek ( ne z darovano celico) in kako to tam gre? Pa kak hitro si na vrsti? Thnx! Pupiki naši najlepši pa enega lupčka.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 14:33:21
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hermy, daj ti meni prosim, ker imaš izkušnje s Prago, povej kak tam stvari grejo. Pa kak kontakt, pls. Thnx! Pupiki naši najlepši pa enega lupčka. Ti zvečer vse pošljem...moram cenik poiskat...saj bo dovolj časa, a ne?? Hvala za lubčka !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 14:43:05
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hermy, daj ti meni prosim, ker imaš izkušnje s Prago, povej kak tam stvari grejo. Pa kak kontakt, pls. Thnx! Pupiki naši najlepši pa enega lupčka. Ti zvečer vse pošljem...moram cenik poiskat...saj bo dovolj časa, a ne?? Hvala za lubčka ! Ja, ja itak, da bo dovolj časa Današnji bus in vlak za Prago sem itak že zamudila To jaz zdaj ene kombinacije v svoji glavi delam, pa sam bog ve kaj bo ven iz tega na koncu ratalo. Heh, upam potiho itak na en tak mali čudež, kot ga je bila zdaj naša Sonya deležna
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 14:48:14
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Ja, ja itak, da bo dovolj časa Današnji bus in vlak za Prago sem itak že zamudila Heh, upam potiho itak na en tak mali čudež, kot ga je bila zdaj naša Sonya deležna Kaj ne upamo to vse...vsak mesec posebej ???? Mi zdej "delamo" Blaža...na koncu bomo morali pa vseen še enkrat v Prago !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 14:50:48
|
|
|
|
sonya1
|
Pika, jaz sem imela že točen izdelan načrt, kaj bom storila. Sem pa izbrala Barcelono. Mogoče moraš narediti isto, pa bo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 15:02:21
|
|
|
|
pika.po
|
Sonya a maš ti za Barcelono kakšne bolj konkretne podatke?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 15:21:41
|
|
|
|
sonya1
|
Pika, prebrskala sem vse živo in izbrala kliniko, ki nudi usluge, ki bi jih jaz mogoče potrebovala. Kontaktiral sem jih, povedala, kaj bi rada in so zelo hitro odgovarjali. Po mailu, od pogojev do cene. Obisk sem imela v planu v začetku decembra. Je pa res, da me je malo vleklo v Barcelono tudi zaradi tega,ker v Barceloni še nisem bila in že dolgo govorim, da bom šla v Barcelono na počitnice. Sem se pa jaz zanimala še za kaj drugega kot IVF. Tam namreč delajo vse, darovane celice take in drugačne, darovane zarodke itd. Ni, da ni. Kar malo strašljivo, vse se lahko kupi. Pa menda brez čakanja.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 15:41:56
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Ni, da ni. Kar malo strašljivo, vse se lahko kupi. Pa menda brez čakanja. Men je to kar mal sumljivo,...brez čakanja,...ni da ni !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 20:30:15
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 če bi lahko dobila volgerja na telefon, sigurno ne bi čakal 12 tednov na prvi pregled, tisto šojo iz sprejemne pisarne pa najbrž en drek vse skupaj briga. Bom ti probal jaz zrihtat eno "nedolžno" številko ne vem kdaj, vsekakor prej kot v 12 tednih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 21:42:33
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala za nasvet bo začela piti, pa bomo videli kako in kaj bo potem. Kkako pa si ti, počutje dobro, a kavčaš in čuvaš bebike, si na bolniški ne Roži vam vsem pošilja lepe pozdravčke in je vredu, sta bila danes pri meni, sem bla tolk vesela pa še njuno Li sem počohala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 22:21:25
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 če bi lahko dobila volgerja na telefon, sigurno ne bi čakal 12 tednov na prvi pregled, tisto šojo iz sprejemne pisarne pa najbrž en drek vse skupaj briga. Bom ti probal jaz zrihtat eno "nedolžno" številko ne vem kdaj, vsekakor prej kot v 12 tednih grrr, iščem kot nora cifro njegove ambulante v stari porodnišnici (kjer se ga da zelo uspešno dobit na telefon), pa je ne najdem. vem pa da je enaka cifra, kot jo imajo sestre na oddelku (tam kjer ležiš po laparo, histero) samo da ima on 9 na koncu.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 7:50:20
|
|
|
|
alpog
|
Jutro! Kavica je kuhana! Pa še sobota!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 9:54:38
|
|
|
|
mismis
|
jutro, no za nas ni ravno dobro že dva imam krče, od včeraj popoldne je pa še med utrogestan pomešan izcedek. Se mi zdi, da se približujemo koncu Še dobro, da je sonya popravila statistiko na 40+
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 10:13:55
|
|
|
|
biba007
|
Mismis, od hudiča, no ... samo, evo, malček modrujem, a ni tole vendarle drugače, kot v prejšnjih rundah? Morda bo pa res tokrat vgnezditvena? Držim pestke za C&A. LBjček tudi - računa na nogometni drimtim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 10:15:47
|
|
|
|
sonya1
|
Mišika, ti kar Bibo poslušaj. Mislim nate in ti pošilja en kup dobrih misli. Zdaj pa ja mora biti!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 10:20:50
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mismis, od hudiča, no ... samo, evo, malček modrujem, a ni tole vendarle drugače, kot v prejšnjih rundah? Morda bo pa res tokrat vgnezditvena? Mogoče je res to, upam s teboj !!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 10:35:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mismis, od hudiča, no ... samo, evo, malček modrujem, a ni tole vendarle drugače, kot v prejšnjih rundah? Morda bo pa res tokrat vgnezditvena? žal čisto nič drugače kot v prejšnji rundi (4. postopke), tudi takrat so se začeli izcedki na 5. dan. amapk vseeno hvala za pozitivne misli in seveda pestke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 11:52:13
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - jaz vseeno držim močno pestke zate, da bo uspešno in da je res vgnezditvena
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 11:58:10
|
|
|
|
Abra
|
Miša, zdaj sem šla svoje zapiske pogledat. Meni se je točno to začelo dogajat 6. dan in pol še naprej. Takrat sem si povečala prometrium na 8 ur, kako ti jemlješ? Pa aspirin sem tudi še jemala, takrat mi je Reš rekel naj kar nadaljujem, ne glede na izcedke, bo več koristi. Držim pesti, da se ti bo izšlo tako, kot meni. Pa še celo životinjsko carstvo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 12:46:17
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Miša, zdaj sem šla svoje zapiske pogledat. Meni se je točno to začelo dogajat 6. dan in pol še naprej. Takrat sem si povečala prometrium na 8 ur, kako ti jemlješ? Pa aspirin sem tudi še jemala, takrat mi je Reš rekel naj kar nadaljujem, ne glede na izcedke, bo več koristi. Držim pesti, da se ti bo izšlo tako, kot meni. Pa še celo životinjsko carstvo se kar podpišem pod tole!!!!!Držim pesti Mišmiš.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 12:52:39
|
|
|
|
mismis
|
Abra, jaz jemlješ utrogestan na 8. ur po dve tableti (3x2), z aspirinom sem nehala, ker se bojim, da to samo povečuje krvavitve. hvala ti za vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 13:41:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Miša, zdaj sem šla svoje zapiske pogledat. Meni se je točno to začelo dogajat 6. dan in pol še naprej. Takrat sem si povečala prometrium na 8 ur, kako ti jemlješ? Pa aspirin sem tudi še jemala, takrat mi je Reš rekel naj kar nadaljujem, ne glede na izcedke, bo več koristi. Držim pesti, da se ti bo izšlo tako, kot meni. Pa še celo životinjsko carstvo Joj Mismisek, sem prav zaradi tebe samo za minutko pokukala gor. Se pridružujem vsem dobrim željam in držim pesti na rokah in nogah. Nama se pa še kar vleče to sranje . Še zobje pa uhlji bolijo . Pozdravčke prav vsem
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 30.10.2010 13:43:18 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 30.10.2010 13:58:47
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Abra, jaz jemlješ utrogestan na 8. ur po dve tableti (3x2), z aspirinom sem nehala, ker se bojim, da to samo povečuje krvavitve. Res je AMPAK.... Ampak priporoča se tista mini količina aspirina, 100mg. Če krvavitve niso hude, je procentualno tale količina na odraslo težo zanemarljiva, lahko pa je kritična za prekrvavitev endometrija. Ergo, Miša, zate naj (pod predpostavko "zgolj" izcedka) ne bi bilo kritično, za C&A pa je lahko blagodejno. Saj vem, vse to že veš, ampak... saj veš, kar Bibon lahko nasvetuje danes, ne odlaša na jutri Predvsem pa - po pameti
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.