|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
29.10.2010 10:13:29   
zarja1
Sonya pa enemu privat se naroči......

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
29.10.2010 10:15:06   
BarbiG
Pozdravček konzervice.

Mismis, navijam do plafona. user posted image user posted image user posted image

Sonya1, bo kar pravšen datum. Tud mene in vse nosečke al pa mamice k jih poznam so naročil na prvi pregled tam okoli 11. tedna. Po IVF-ju imamo me nekakšen privilegij UZ-ja pri 6-tih tednih nosečnosti. Ta UZ še spada k postopku, čeprav morš prinest drugo napotnico. Žal je tako, da tole naše zdravstvo fejst špara. Bi ti pa svetovala, da si zrihtaš en samoplačniški UZ tam okoli 7-ega, 8-ega tedna. Je pa res, da se pravil v Leonišču zlo strogo držijo. Kje drugje bi te verjetno naročili prej, tam pa ne. Vem iz lastnih izkušenj, ker imam tud jst tam G. Ti pa priporočam, da če se odločiš za samoplačniški UZ, da se takoj po njem naročiš še na nuhalno, ker če boš čakala taprvi pregled pri G, boš za nuhalno prepozna. Aja, pa čestitam za tvoj čudež. Ti res privoščim mirno nosečnost in da v začetku poletja stisneš v svoj objem tako težko pričakovanega enega ali pa dva user posted image .

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
29.10.2010 10:16:48   
BarbiG
Zarja, helou. Sem neki na hitrco prebrala, da si tud ti že v štartu. Držim pesti in navijam ko nora. Bomo vse tri držale pestke tud zate. user posted image user posted image user posted image

Punce, časa za tuki gor bit imam res malo, ampak vas imam vseskozi v mislih.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
29.10.2010 10:18:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
Bomo vse tri držale pestke tud zate. user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepooooooooooo........thxuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
29.10.2010 10:23:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Saj bi šla privat, ampak se mi po eni strani trapasto zdi. Zavarovalnica je imeladosedaj z menoj tako prekleto malo stroškov, da se mi zdi, da bi mi pregled v nosečnosti pa res lahko privoščiliuser posted image

ups slabo berem.....user posted image  Sorry....

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
29.10.2010 10:31:16   
sonya1
Ne, saj imaš prav Zarči. Sem že poslala sporočilo enemu privatnemu diagnostičnem centru, pa da vidim, kdaj me bodo tam naročili. Bi bilo pa res malo brez smisla, da tukaj začnem šparat. Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
29.10.2010 10:33:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mismis, daj mi povej, a si ti med jemanjem femodena tud kr naprej krvavela? Mast, prejšnji mesec sem skoz po malem, potem je kao prišla user posted image . Zdaj je bilo pol meseca vse ok, zdaj pa spet krvavim pomalem. Mater sem že čist slabokrvna pomoje.....

jaz sem začela po Femodenu krvaveti, ko sem začela s Dipherelinom. Je pa Latka na AMB MB pisala, da je tudi imela skoz izcedke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
29.10.2010 10:39:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mismis, daj mi povej, a si ti med jemanjem femodena tud kr naprej krvavela? Mast, prejšnji mesec sem skoz po malem, potem je kao prišla user posted image . Zdaj je bilo pol meseca vse ok, zdaj pa spet krvavim pomalem. Mater sem že čist slabokrvna pomoje.....

jaz sem začela po Femodenu krvaveti, ko sem začela s Dipherelinom. Je pa Latka na AMB MB pisala, da je tudi imela skoz izcedke

aha, torej ti nisi nič vmes, med jemanjem.....Mast mi gre ta femoden na jetrauser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
29.10.2010 10:41:06   
zarja1
Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice user posted image
user posted image user posted image user posted image ...prav maš....

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
29.10.2010 10:48:58   
mismis

aha, torej ti nisi nič vmes, med jemanjem.....Mast mi gre ta femoden na jetrauser posted image user posted image

nope, jaz sem imela kar srečo s tem user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
29.10.2010 10:49:16   
mismis

mu boš raje kupila abibas user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
29.10.2010 10:51:08   
Abra
Helou pupke!
Sonya čestitam user posted image user posted image G naj bi sicer naročali na prvi pregled med 8 in 10 tednom, vsaj tako je bilo pred 2-3 leti. Si pa jemljejo to po "pravico" tudi do 12t vsaj v leonišču, se spomnim, da so punce tam imele vedno probleme.

Mišmiš navijam user posted image user posted image user posted image zdej sta se že tvoja parazitka. JAz mislim, da bosta to dva gajstna štajerca. Nč pupik user posted image

Zarči ti pa drug teden user posted image jupiiii. Se bom očitno morala mal več oglašat user posted image danes sem na prisilni bolniški. Pupa spet zakuhala ... radosti vrtca

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
29.10.2010 10:52:53   
zarja1
Abrica kako ste kajuser posted image user posted image user posted image ? Če odmislimo te radosti vrtcev......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
29.10.2010 10:55:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
JAz mislim, da bosta to dva gajstna štajerca.

ole user posted image user posted image  ole user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
29.10.2010 10:58:50   
Abra

Abrica kako ste kajuser posted image user posted image user posted image ? Če odmislimo te radosti vrtcev......

Drugače smo fajn, nas pa te viroze zelo (ne bom rekla kaj) prej leto in pol nismo vedeli, kaj je to vročina, zdaj se nam pa vse vrača.
Gimnastičarka pridno "trenira" za kaj drugega tko nima časa, za govor npr. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
29.10.2010 10:59:20   
zarja1

mu boš raje kupila abibas user posted image

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
29.10.2010 11:20:52   
sonya1
kolk so fensiuser posted image

So me pa zdaj naročili v Leonišču za 16.11.pri dr Štolfi. Kdo bi vedel, zaka pri Štolfi, če je moj ginekolog Vogler ?

Miši, počivaš ? Se dobro počutiš ? Komaj čakam 05. A boš lahko počakala ali boš malo goljufalauser posted image ?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
29.10.2010 11:22:28   
hedviga
Ej Mišmišić, na tako prijazno povabilo se morm prav odzvat. čeprav, daj se malo zresni. Zdaj si noseča, mati postaneš, ti bi se pa krohotala raznim mojim neslanostim user posted image  Da ne bo kater ven padel!user posted image
Se pa ne strinjam z Abrico oz. upam da se moti! Po mojih izkušnjah lahko samo srčno upaš, da ne bodo sami fantički. Ker so otroc nekak reees po starših.. In dva Mišmišina fantka... na hrbet!!!user posted image user posted image

Sonya, hja.... jaz te čist razumem s temile pregledi. Je pa res, da je to dovolj običajno. Jaz sem imela prvi redni pregled, ko sem dobila materinsko na isti dan kot nuhalno. Se pravi še celo kasneje kot ti, mislim da je bil dober 12 teden. Ampak ker sem bila po ICSI sem imela že en UZ prej, v 7 tednu. Ampak ta res spada še postopek. sicer pa:ČESTITKE! Lepo presenečenje!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
29.10.2010 12:35:46   
alpog
Sonya, pa fajn bi blo, če bi bila čim več na hrbtu. Vsekakor ti pripada bolniška, ker si rizična. Jaz delam paniko, da bi bilo čim manj tveganja, saj si ujela skoraj zadnji vlak.

A si atiju že povedala?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
29.10.2010 13:01:06   
sonya1
Alpog, ne ati še ne, bo zvedel danes. Ne, mislim, da nisem rizična. Vsaj meni se zdi, da neuser posted image . Razen če bom zvedela, da bosta dva ali pa kaj drugega takega.
Kolikor jaz vem, tudi pri starejši nosečnici nosečnost ni rizična, če ni nobenih težav. Kaj pravite, konzervice mojih let ali malo mlajše ali malo starejše, ako je bilo pri vas? Hermy, si bila med nosečnostojo doma ali si delala ?  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
29.10.2010 13:14:10   
zarja1

Alpog, ne ati še ne, bo zvedel danes.

aaaaaaa svaka ti čast. Jaz sem tako zblebetalo, da ni šanse......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
29.10.2010 13:22:27   
hermy1

Hermy, si bila med nosečnostojo doma ali si delala ?  

Jaz sem bila ves čas doma,...pa ne zato, ker bi se slabo počutila ali bila rizična po mnenju ZZZS. So mi eno bolniško zavrnili (čeprav takrat ravno sem imela težave user posted image ), sem se potem pritožila in so odobrili. Sicer pa zdaj baje zelo radi zavračajo bolniško zaradi nosečnosti.
Jaz sem bila pa doma po ukazu službe...saj veš,.. zdej ne boš mogla delat 12 ur kot prej, enega za "normalnih" osem ur pa ne rabijo. Ker potem so pač vzeli nekoga namesto mene, ki pridno dela 12 ur!!user posted image
Sem se nekaj časa kar sekirala, posebno, ker če si na bolniški potem si kot v čuzi!!! Men pa nič ni blo, pa bit doma user posted image ! Če so komplikacije, pač ležiš, če si pa ok...je pa bed!!
No,zdaj je baje vsaj glede tega malo lažje! Je pa luštno bit doma, ko se navadiš user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
29.10.2010 13:23:06   
sonya1
Zarči, to je zato, ker ga ni doma, pa nočem kaj takega povedat po telefonu. Sta pa včeraj moji dve najboljši prijateljivi zvedeli novico. Takoj, ko sem odložila slušalko, ko sem klicala Adrialab, je ena zvedela v eni minuti po tem, ta druga pa v trehuser posted image .

Evo, to je pa za našo Lejlo http://www.youtube.com/watch?v=6mqBr6XImhk&feature=related  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
29.10.2010 13:24:58   
hermy1

Evo, to je pa za našo Lejlo http://www.youtube.com/watch?v=6mqBr6XImhk&feature=related  

Zdej mam pa jest kurjo polt in objokane učke user posted image !!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
29.10.2010 13:27:55   
sonya1
Hermy, to pa je beda, ja. Saj verjamem, da bi bilo lušno doma. Ampak tako kot si rekla, doma bi bila samo, če bi se slabo počutila. Če se bom dobro in bo mali (mala) v redu, ne vidim nobenga razloga, da ne bi hodila v službo. Joj, punce, dva dni vem, da sem noseča, pa že skoraj načrtujem, na kateri faks se bo vpisal. Bog ne daj, da bi se sedaj kaj sfižilo, ko sem že čisto noter padlauser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.