Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:13:29
|
|
|
|
zarja1
|
Sonya pa enemu privat se naroči......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:15:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček konzervice. Mismis, navijam do plafona. Sonya1, bo kar pravšen datum. Tud mene in vse nosečke al pa mamice k jih poznam so naročil na prvi pregled tam okoli 11. tedna. Po IVF-ju imamo me nekakšen privilegij UZ-ja pri 6-tih tednih nosečnosti. Ta UZ še spada k postopku, čeprav morš prinest drugo napotnico. Žal je tako, da tole naše zdravstvo fejst špara. Bi ti pa svetovala, da si zrihtaš en samoplačniški UZ tam okoli 7-ega, 8-ega tedna. Je pa res, da se pravil v Leonišču zlo strogo držijo. Kje drugje bi te verjetno naročili prej, tam pa ne. Vem iz lastnih izkušenj, ker imam tud jst tam G. Ti pa priporočam, da če se odločiš za samoplačniški UZ, da se takoj po njem naročiš še na nuhalno, ker če boš čakala taprvi pregled pri G, boš za nuhalno prepozna. Aja, pa čestitam za tvoj čudež. Ti res privoščim mirno nosečnost in da v začetku poletja stisneš v svoj objem tako težko pričakovanega enega ali pa dva .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:16:48
|
|
|
|
BarbiG
|
Zarja, helou. Sem neki na hitrco prebrala, da si tud ti že v štartu. Držim pesti in navijam ko nora. Bomo vse tri držale pestke tud zate. Punce, časa za tuki gor bit imam res malo, ampak vas imam vseskozi v mislih.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:18:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Bomo vse tri držale pestke tud zate. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepooooooooooo........thx
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:23:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Saj bi šla privat, ampak se mi po eni strani trapasto zdi. Zavarovalnica je imeladosedaj z menoj tako prekleto malo stroškov, da se mi zdi, da bi mi pregled v nosečnosti pa res lahko privoščili ups slabo berem..... Sorry....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:31:16
|
|
|
|
sonya1
|
Ne, saj imaš prav Zarči. Sem že poslala sporočilo enemu privatnemu diagnostičnem centru, pa da vidim, kdaj me bodo tam naročili. Bi bilo pa res malo brez smisla, da tukaj začnem šparat. Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:33:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis, daj mi povej, a si ti med jemanjem femodena tud kr naprej krvavela? Mast, prejšnji mesec sem skoz po malem, potem je kao prišla . Zdaj je bilo pol meseca vse ok, zdaj pa spet krvavim pomalem. Mater sem že čist slabokrvna pomoje..... jaz sem začela po Femodenu krvaveti, ko sem začela s Dipherelinom. Je pa Latka na AMB MB pisala, da je tudi imela skoz izcedke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:39:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis, daj mi povej, a si ti med jemanjem femodena tud kr naprej krvavela? Mast, prejšnji mesec sem skoz po malem, potem je kao prišla . Zdaj je bilo pol meseca vse ok, zdaj pa spet krvavim pomalem. Mater sem že čist slabokrvna pomoje..... jaz sem začela po Femodenu krvaveti, ko sem začela s Dipherelinom. Je pa Latka na AMB MB pisala, da je tudi imela skoz izcedke aha, torej ti nisi nič vmes, med jemanjem.....Mast mi gre ta femoden na jetra
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:41:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice ...prav maš....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:48:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis, daj mi povej, a si ti med jemanjem femodena tud kr naprej krvavela? Mast, prejšnji mesec sem skoz po malem, potem je kao prišla . Zdaj je bilo pol meseca vse ok, zdaj pa spet krvavim pomalem. Mater sem že čist slabokrvna pomoje..... jaz sem začela po Femodenu krvaveti, ko sem začela s Dipherelinom. Je pa Latka na AMB MB pisala, da je tudi imela skoz izcedke aha, torej ti nisi nič vmes, med jemanjem.....Mast mi gre ta femoden na jetra nope, jaz sem imela kar srečo s tem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:49:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice ...prav maš.... mu boš raje kupila abibas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:51:08
|
|
|
|
Abra
|
Helou pupke! Sonya čestitam G naj bi sicer naročali na prvi pregled med 8 in 10 tednom, vsaj tako je bilo pred 2-3 leti. Si pa jemljejo to po "pravico" tudi do 12t vsaj v leonišču, se spomnim, da so punce tam imele vedno probleme. Mišmiš navijam zdej sta se že tvoja parazitka. JAz mislim, da bosta to dva gajstna štajerca. Nč pupik Zarči ti pa drug teden jupiiii. Se bom očitno morala mal več oglašat danes sem na prisilni bolniški. Pupa spet zakuhala ... radosti vrtca
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:52:53
|
|
|
|
zarja1
|
Abrica kako ste kaj ? Če odmislimo te radosti vrtcev......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:55:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra JAz mislim, da bosta to dva gajstna štajerca. ole ole
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:58:50
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abrica kako ste kaj ? Če odmislimo te radosti vrtcev...... Drugače smo fajn, nas pa te viroze zelo (ne bom rekla kaj) prej leto in pol nismo vedeli, kaj je to vročina, zdaj se nam pa vse vrača. Gimnastičarka pridno "trenira" za kaj drugega tko nima časa, za govor npr.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 10:59:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Bom raje potem, ko bo mulec hotel najnovejše najkice ...prav maš.... mu boš raje kupila abibas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 11:20:52
|
|
|
|
sonya1
|
kolk so fensi So me pa zdaj naročili v Leonišču za 16.11.pri dr Štolfi. Kdo bi vedel, zaka pri Štolfi, če je moj ginekolog Vogler ? Miši, počivaš ? Se dobro počutiš ? Komaj čakam 05. A boš lahko počakala ali boš malo goljufala ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 11:22:28
|
|
|
|
hedviga
|
Ej Mišmišić, na tako prijazno povabilo se morm prav odzvat. čeprav, daj se malo zresni. Zdaj si noseča, mati postaneš, ti bi se pa krohotala raznim mojim neslanostim Da ne bo kater ven padel! Se pa ne strinjam z Abrico oz. upam da se moti! Po mojih izkušnjah lahko samo srčno upaš, da ne bodo sami fantički. Ker so otroc nekak reees po starših.. In dva Mišmišina fantka... na hrbet!!! Sonya, hja.... jaz te čist razumem s temile pregledi. Je pa res, da je to dovolj običajno. Jaz sem imela prvi redni pregled, ko sem dobila materinsko na isti dan kot nuhalno. Se pravi še celo kasneje kot ti, mislim da je bil dober 12 teden. Ampak ker sem bila po ICSI sem imela že en UZ prej, v 7 tednu. Ampak ta res spada še postopek. sicer pa:ČESTITKE! Lepo presenečenje!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 12:35:46
|
|
|
|
alpog
|
Sonya, pa fajn bi blo, če bi bila čim več na hrbtu. Vsekakor ti pripada bolniška, ker si rizična. Jaz delam paniko, da bi bilo čim manj tveganja, saj si ujela skoraj zadnji vlak. A si atiju že povedala?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 13:01:06
|
|
|
|
sonya1
|
Alpog, ne ati še ne, bo zvedel danes. Ne, mislim, da nisem rizična. Vsaj meni se zdi, da ne . Razen če bom zvedela, da bosta dva ali pa kaj drugega takega. Kolikor jaz vem, tudi pri starejši nosečnici nosečnost ni rizična, če ni nobenih težav. Kaj pravite, konzervice mojih let ali malo mlajše ali malo starejše, ako je bilo pri vas? Hermy, si bila med nosečnostojo doma ali si delala ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 13:14:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Alpog, ne ati še ne, bo zvedel danes. aaaaaaa svaka ti čast. Jaz sem tako zblebetalo, da ni šanse......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 13:22:27
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Hermy, si bila med nosečnostojo doma ali si delala ? Jaz sem bila ves čas doma,...pa ne zato, ker bi se slabo počutila ali bila rizična po mnenju ZZZS. So mi eno bolniško zavrnili (čeprav takrat ravno sem imela težave ), sem se potem pritožila in so odobrili. Sicer pa zdaj baje zelo radi zavračajo bolniško zaradi nosečnosti. Jaz sem bila pa doma po ukazu službe...saj veš,.. zdej ne boš mogla delat 12 ur kot prej, enega za "normalnih" osem ur pa ne rabijo. Ker potem so pač vzeli nekoga namesto mene, ki pridno dela 12 ur!! Sem se nekaj časa kar sekirala, posebno, ker če si na bolniški potem si kot v čuzi!!! Men pa nič ni blo, pa bit doma ! Če so komplikacije, pač ležiš, če si pa ok...je pa bed!! No,zdaj je baje vsaj glede tega malo lažje! Je pa luštno bit doma, ko se navadiš !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 13:23:06
|
|
|
|
sonya1
|
Zarči, to je zato, ker ga ni doma, pa nočem kaj takega povedat po telefonu. Sta pa včeraj moji dve najboljši prijateljivi zvedeli novico. Takoj, ko sem odložila slušalko, ko sem klicala Adrialab, je ena zvedela v eni minuti po tem, ta druga pa v treh . Evo, to je pa za našo Lejlo http://www.youtube.com/watch?v=6mqBr6XImhk&feature=related
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 29.10.2010 13:27:55
|
|
|
|
sonya1
|
Hermy, to pa je beda, ja. Saj verjamem, da bi bilo lušno doma. Ampak tako kot si rekla, doma bi bila samo, če bi se slabo počutila. Če se bom dobro in bo mali (mala) v redu, ne vidim nobenga razloga, da ne bi hodila v službo. Joj, punce, dva dni vem, da sem noseča, pa že skoraj načrtujem, na kateri faks se bo vpisal. Bog ne daj, da bi se sedaj kaj sfižilo, ko sem že čisto noter padla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.