loremi
|
Mismis važno da ti pridno greješ, sej se ti bo kolcalo, ker mislimo nate, ups pardon na vas tri , pa na iziiii dej vse, ne neki divjat okol . IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, a je kaj bolje? včeraj je blo, dans pa spet ne, sej to je ta hudič, ko se začne, pa nehat noče Lana08 HVALA, vsakršno dobronamerno mnenje je dobrodošlo, včasih je samo vprašanje, v kakšnem stanju in razmišljanju smo in posledično kako jih sprejemamo. Ampak tole, kar si zapisala, se sploh ne sliši slabo! Kje pa je ta gospa, kateri konec naše dežele? Bi blo za razmislit. Sem imela v mislih že tudi, da bi šla še k enemu bioenergetiku, kamor š enisem šla, ampak lahko bi se pa tud tega poslužila, kar si zapisala. Itak se mi je zdej tolk nabral vsega , letos se mi res vse sesuva, da je ena malenkost, pa si spet v podnu. Sonya super, čakamo rezultate, a zdej boš imela pa še z laboratorijem smolo, tako kot si jo imela s testi, in bo pokazal neko lepo beto . Ma sej kr ne morem verjet, happy zate! Moja narkomanska scena pa upam, da čimprej, čeprav letos verjetno ne bo nič s tem, tko da računam vsaj v januarju. Dej mi nekaj povej, če nisem preveč firbčna, kako je pa kej tvoj gospod sprejel plusek?