|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
26.10.2010 8:30:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog
Miša, bom nate mislila 5.11.! Pa hvala za vprašanje - nova stara služba je še bolj za en drek. Prej sem vsaj samo dopoldan hodila, zdaj pa na turnuse. Bruh, bruh!

upam, da se ti pojavi še kakšna druga priložnost, s katero boš bolj zadovoljna. Vem pa kako je, ko ti "novo" delovno mesto ni ok.....user posted image user posted image user posted image  Meni je moje delo sicer full ok, samo kolektiv je užas....

Horny Teddy

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.10.2010 8:52:13   
hedviga
Pika, moje iskreno sožalje!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.10.2010 9:50:08   
mismis
Pikovit, moje iskreno sožalje ob izgubi babice. Vem, da karkoli bi ti sedaj napisala, ne bi omililo bolečine, lahko ti samo rečem, da je sedaj na lepšem mestu, na lepšem svetu. Drži se srce, s časom bo lažje, s časom bo bolečina manjša. Ti pa v sebi ohrani vse lepe spomine na njo, tako bo živela naprej v tvojem srcu user posted image user posted image user posted image

Miklarom, superca si tole zrihtala, torej v četrtek spet držimo pesti user posted image user posted image

Žižek, zame je bilo že dovolj stimulacije, saj si videla kako lepo so mi postregle/i (Barbi,Kruce, Tamalu, Hermy,...) sami cukri samo zame user posted image user posted image

Zarja, kako gre tebi, počasi se tudi tebi začenja špikanje, kdaj imaš prevzem zdravil?

Roži, upam da uživaš user posted image

Hedi, lepo da se javiš, kako ste vi štirje, vidim da so otroce zdrave in v vrtcu.

Hermy, ampak vaša tamala se pa res vedno smejčka, ta prav cuker je

Loremi, upam da te glava čimprej neha boleti, ker to je pa res eno eliko sr@anje, da te skoz glava boli. Hvala, ker si me zbrisala s tistega seznama.

Fida, a je danes kaj bolje?

in spet smo zgubili Maussi???

nč, moram iti, neki me kličejo iz službe, pridem kasneje nazaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.10.2010 9:55:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce moje,danes je pa zame najbolj žalosten dan v življenju.Umrla je moja babi.Babi,ki bi se je vsak želel.Zlato od človeka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovit draga, moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  drži se...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.10.2010 10:23:16   
BarbiG
Pikovit, iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.10.2010 11:10:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, kako gre tebi, počasi se tudi tebi začenja špikanje, kdaj imaš prevzem zdravil?

nč, moram iti, neki me kličejo iz službe, pridem kasneje nazaj

špike prevzamem 2/11... pol pa veselo na delouser posted image . Tale femoden se mi je zdaj unesel, ni več slabosti, ni izcedkov, user posted image  je bla kr močna. Bomo vidli so rekli slepi....ali kaj je reku je reku....saj ne vemuser posted image user posted image .

Komaj čakam snegec, Pohorje je belo in smučarija kliče....Joj, jaz pa vesela za znoret. Čist me razganja od energije, dobre energije. Upam, da bo vsaj ta trajala.

Ti pa...bad, bad Mismis...služba je zdaj na off. Pazi mi nečaka.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.10.2010 11:25:49   
gigi1
Dan

Miša moja ne preveč delat. Kako sta mala maratončka? Te kaj špikata?

Zarči v ponedeljek po špikice user posted image  user posted image  user posted image . Tole je dobro obdobje in ti si čisto pri luftu user posted image  user posted image  user posted image . Ma da bo uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naskič kako napredujemo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausika je prišla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidi si bolje?

Tamalu si bom res morala prepovedati gledanje tv ob ponedeljkih user posted image . Kako ste vi? Vidim, da ponoči ne spiš?

Roži uživaj na dopustku in čestitke za datum user posted image  (kaj naša Tamalu vse zvoha user posted image )

Krucek včeraj bi morala napisati mamice in oči..pa mi je malo ušlo.. Vidim, da imate pravo malo razbojnico doma user posted image . Dobra una barva vozička za mišjo familijo user posted image

Loremi a operativno se ne da vida popraviti? Verjetno je to res vzrok za glavobole user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.10.2010 11:32:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči v ponedeljek .
torek.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.10.2010 11:36:28   
mismis
Žižek in Zarja, nič skrbeti za delo, je  bilo samo 10. minutno, zdaj pa spet kavčam. Otroce so pridni, nič ne špikajo, no vsaj meni se tako zdi da ne... Vse je normalno. Ampak jaz sem optimist, sem trdno odločena, da bo sedaj uspelo in že študiram, kako bomo prebarvali otroške sobe, pa še večji kavč bo treba nabaviti, da nas bo vseh 5 prišlo gor.user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.10.2010 11:37:50   
loremi
Loremi a operativno se ne da vida popraviti? Verjetno je to res vzrok za glavobole user posted image .

Na žalost ne user posted image . Sem vprašala okolista o tej možnosti, pa je rekel, da daljnovidnosti se ne da operirat, okvare očesa pa sploh ne. user posted image  In je rekel, da lahko poizkušamo delat na tem, da bi vsej leva uč vzdržala in ne bo prekmalu začel šepati vid, ker potem sem pa praktično skor slepa user posted image user posted image , ker na desno vidim samo megleno user posted image .

Mismis ne preveč delat, sej delo počaka user posted image . Sej vem, kako je, ko te še na bolovanju ne pustijo pri miru, ampak dej v izi.
Si pa tud sama želim, da me buča nebi tolk zezala, ampak ona se ne zmeni za moje želje. Na seznamčku te ni več ja, kot želite, madam. Navijam pa fejst!

Zarja super za razpoloženje in super za ponovni štart! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.10.2010 12:17:02   
zarja1
že študiram, kako bomo prebarvali otroške sobe, pa še večji kavč bo treba nabaviti, da nas bo vseh 5 prišlo gor.user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiii, jaz mam ene take fajn ideje.......Desigual mišje variante.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.10.2010 17:08:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarči v ponedeljek .
torek.....user posted image user posted image user posted image

Mah prazniki...zmer me zmedejo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.10.2010 17:09:10   
gigi1

Žižek in Zarja, nič skrbeti za delo, je  bilo samo 10. minutno, zdaj pa spet kavčam. Otroce so pridni, nič ne špikajo, no vsaj meni se tako zdi da ne... Vse je normalno. Ampak jaz sem optimist, sem trdno odločena, da bo sedaj uspelo in že študiram, kako bomo prebarvali otroške sobe, pa še večji kavč bo treba nabaviti, da nas bo vseh 5 prišlo gor.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tudi jaz sem trdno prepričana v zmago user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.10.2010 7:25:37   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.10.2010 8:07:28   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

danes smo pa nekam redkobesedni user posted image

Jaz šibam zdajle k moji zdravnici, da mi zaključi bolniško za oktober, popoldne pa pridejo moje žabe na počitnice user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.10.2010 8:34:55   
hermy1

Dobro jutro vsem skupaj,
Jaz šibam zdajle k moji zdravnici, da mi zaključi bolniško za oktober, popoldne pa pridejo moje žabe na počitnice user posted image

Dobro jutro tudi od mene,

mismis, ne se preveč razburjat, ne dvigovat,...ne pit...saj že veš, kaj vse user posted image ne smejo user posted image !!!

Vsem lep dan in velik user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.10.2010 8:39:56   
zarja1
Dobro jutro srčice moje.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.10.2010 9:03:44   
gigi1
Jutrčka

Miša uživaj z žabicami, pa res pazi, da ne dviguješ.

Lupčke vsem in naj bo dan kar se da lep

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.10.2010 10:21:52   
Fidolina
Jutrčk user posted image ,
jaz nič bolje, sem pa uspela še mojega okužit user posted image  (ups, napačen smeško). Torej, no, sem uspela še mojega okužit user posted image user posted image . Tudi Fido kiha, čeprav mislim, da od svinjarije, ker že vsaj 5 dni nisem posesalauser posted image . Ker domače pisarne ne grejeva zdaj, ko sva oba bednika, je tu kar mrzlo, zato samo pozdravček vsem. Nič lupčkov, ker sem kužna user posted image .

Mismis, pridna bit.
Gigi, se oglasim kmalu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.10.2010 10:58:25   
mismis

Miša uživaj z žabicami, pa res pazi, da ne dviguješ.

žabe imata 12. in 9. let, mislim da smo že prerastli dvigovanje user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.10.2010 10:59:12   
mismis
Zarja, elow kako si mi ti kaj, ti si mi zadnje čase sploh redkobesedna user posted image

Fida, pocajtaj se user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.10.2010 11:10:40   
zarja1
Zarja, elow kako si mi ti kaj, ti si mi zadnje čase sploh redkobesedna user posted image

jaz sem super. Se ti zdi, da ne čenčim dovolj....oooooo, to bi te moj moral kdaj slišat user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.10.2010 11:12:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
jaz nič bolje, sem pa uspela še mojega okužit user posted image  (ups, napačen smeško).
ti si moja zlobika....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.10.2010 11:15:45   
zarja1
Loremi, Hermy...helov pupiki....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.10.2010 11:22:49   
pika.po
Lep sončen dan je danes, moje babe žabe user posted image

Je kar lažje delat user posted image

Jaz sem zadnje čase skoz v gužvi, pa skoz neki utrujena user posted image Upam, da oboje čimprej mine.
Sej pokukat vas še uspem pridet na vsake toliko, da vsaj približno sledim kaj dogaja. user posted image
Mislim pa na vas itak. Pa vidim, da je polno stare garde na plan prilezlo. user posted image
user posted image . ... prezejo z zemlje gliste ne moreš stopit ne da bi s kšne nrdu polpet in tku prlezejo u betulu pija***...user posted image
Srečanje kakšno še pade letos?

Pikovit user posted image user posted image user posted image Babica je zdaj v drugih, lepših dimenzijah. Ti pa boš vedno imela lep spomin, kako lepo sta se razumeli in kako dolgo sta imeli ena drugo.

Mismis, pazi nase! Močno navijam za male mišmišiče user posted image user posted image user posted image Go, go Bine in Cilka! user posted image Tokrat je bil definitivno pravi recept, ker drugače bit ne more! user posted image user posted image user posted image

Fidi pocajtaj se čimprej! user posted image user posted image user posted image

Loremi pošliji bučo malo na dopust. user posted image Ti bo mogoč pol mal mir dala, da si odpočiješ še ti. user posted image

Zarči a ti pa tudi v akcijo. Pa vesela ko radio user posted image Ma bo otrok tule gor! user posted image

Mamice konzervaste user posted image , vaši otročki so  pa itak najlepši. Res so cukri. Ma prav vsaka od nas tule, si zasluži najmanj enega takega sončka.

Žižek
kako si mi ti? Ti bomo ob ponedeljkih prepovedali TV gledat, ko si tak k srcu vzameš. Moraš tud nase pazit.
A sirčki ti pa tako štalo delajo, božica. Pa tko so dobriiiii in se jim je res težko odpovedat. Čeprav se jaz spet malo tja v vegansko smer nagibam. Edino jogurte zadnje čase na ful konzumiram, mam filing kot da jih organizem rabi.

Dejzič tvoja fotostimulacija je pa fantastična user posted image user posted image user posted image

Pupe moje vsem en lep pozdravčič! Grem nazj delat. Ker delo menda krepa človeka user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.