mismis
|
Pikovit, moje iskreno sožalje ob izgubi babice. Vem, da karkoli bi ti sedaj napisala, ne bi omililo bolečine, lahko ti samo rečem, da je sedaj na lepšem mestu, na lepšem svetu. Drži se srce, s časom bo lažje, s časom bo bolečina manjša. Ti pa v sebi ohrani vse lepe spomine na njo, tako bo živela naprej v tvojem srcu Miklarom, superca si tole zrihtala, torej v četrtek spet držimo pesti Žižek, zame je bilo že dovolj stimulacije, saj si videla kako lepo so mi postregle/i (Barbi,Kruce, Tamalu, Hermy,...) sami cukri samo zame Zarja, kako gre tebi, počasi se tudi tebi začenja špikanje, kdaj imaš prevzem zdravil? Roži, upam da uživaš Hedi, lepo da se javiš, kako ste vi štirje, vidim da so otroce zdrave in v vrtcu. Hermy, ampak vaša tamala se pa res vedno smejčka, ta prav cuker je Loremi, upam da te glava čimprej neha boleti, ker to je pa res eno eliko sr@anje, da te skoz glava boli. Hvala, ker si me zbrisala s tistega seznama. Fida, a je danes kaj bolje? in spet smo zgubili Maussi??? nč, moram iti, neki me kličejo iz službe, pridem kasneje nazaj