|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
14.10.2010 14:34:46   
Fidolina
Gigi prosim poljubčkaj Greti v mojem imenu, zelo, zelouser posted image . Pa upam, da je zadovoljna z novo službo in da jo možek uboga in sta zdrava in srečna. In če se bo kdaj prišla poslinit po MOJEM Tončku, bom zamižala in se za zelo kratek časuser posted image  stran obrnila.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.10.2010 14:35:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image Lana, bravo za karkoli je ven pogledalouser posted image .

Gigi - pravi timing,..prava tava...., taprau meso, en teden v paci.....- veri simpluser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo zgleda, spet ričet jutriuser posted image .

Fidi saj je res simpl user posted image . Ričet je pa tud super user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.10.2010 14:37:48   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Gigi prosim poljubčkaj Greti v mojem imenu, zelo, zelouser posted image . Pa upam, da je zadovoljna z novo službo in da jo možek uboga in sta zdrava in srečna. In če se bo kdaj prišla poslinit po MOJEM Tončku, bom zamižala in se za zelo kratek časuser posted image  stran obrnila.

Veš da bom user posted image . Pa zaslišala jo bom kako je user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.10.2010 14:41:37   
mismis
uf danes ste se pa razpričale.

Lana, čestitke za prvo špičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kolk je težko tipkati že z eno roko čohaš psauser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
14.10.2010 14:46:05   
loremi
user posted image  user posted image
po celodnevnem glavobolu, slabi volji zarad mojga user posted image , gužve v služi ... potem pade ena taka tu na RR, da se morš nasmejat .... hahaha kera cenzura besede je to user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
ne grem se več

tole me je pa spomnilo na evo sliko ...

user posted image

res da nima nič skupnega s tisto prvo špičko, ampak se mi je ta slika prikradla v spomin, ko se tista goba tud ne gre več user posted image
pa super za špičko user posted image

miklarom pa božica no, kaj a antibiotikov pa nihče ni omenil? ma daj se čimprej pocajtaj no user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
To je vsa znanost.

gigi ti pripravo takih jedi stresaš iz rokava, jst se pa začnem ubadat s tem, kakpna paca je to, pa da cel teden zdrži, potem se šele začne sam postopek priprave user posted image

se vidi, zakaj sem še jst v vrsti za izvod Giginih kulinaričnih izzivov user posted image

kaj ste neki govorile o torti z baziliko user posted image , tole pa nebi jst glih, bazilika user posted image , se rajš lotim one z veliko čokoladne kreme user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
joj, kolk je težko tipkati že z eno roko čohaš psauser posted image

user posted image  ampak dobr, da ti pusti pisat
pri meni to ni šans, ker bo kar naenkrt tema na ekranu, pes pa polna usta kablov user posted image user posted image , nema tipkanja in internetkanja takrat user posted image
tebe tudi glavobolj matra? sam ti še špikice dobivaš, ti še to kej vpliva user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
14.10.2010 14:56:14   
Fidolina
Loremi živjo.
Mislim, da če bi se dons dobile skupaj Fidolina, Loremi, Naska in Sonya, bi cel teden toča padala - ne samo dež. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.10.2010 15:01:25   
loremi
Fidolina točn tko in po možnosti direkt njim po glavi ... nej ima potem pretres možganov, če se že drugač nikjer nč ne premakne, ne tko ne drugač user posted image user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.10.2010 16:29:31   
lana70
blond, blond, blond....user posted image user posted image user posted image

pozdravi Gretko

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.10.2010 17:31:23   
gigi1
Gretka lepo pozdravljena in polubčkana user posted image  in pravi da konta velja user posted image

Glede knjigce pa še nekaj časa ne bo nič. Najprej moram diplomirat user posted image

Mišika kako glava?

Objemčke štirim mušketirkam Fidiki, Loremi, Naski in Sonyi user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo toče in da se zadeve poležejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.10.2010 18:27:05   
mismis
eh Žižek bo že, jutri me itak čaka UZ, me prav zanima če kaj rastemo. Hvala za pozdravčke od Gretke, a bo prišla kaj okoli?

Loremi, jap jaz se še špikam, posledica tega so tudi glavoboli, drugače jih jaz nimam prav pogosto. A tebe je pa tvoj spet razjezil?

držite se štiri mušketirke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.10.2010 18:56:09   
Fidolina
Mismis - za UZ jutri...... Levo in tudi desno, takole  user posted image .  Khm - težko bo izbrati najlepšega med temiuser posted image .

Gigi - hvala za kontra od Gretiuser posted image . A še v šolo hodiš - ti mladenka user posted image ?

Zdaj moram pa za službo jit delat in si bom blokirala dostop do RR. Ko bi le znala kakouser posted image .

Mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
14.10.2010 20:15:25   
gigi1
Miša moja naj bo jutri frnikolc ravno prav in naj bodo ravno prav velike.

Pa životinjsko carstvo naše generacije (sposojeno od Noki)user posted image , ki tanartabl zaleže
user posted image

In nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....... za povrh, da bo ja zihr user posted image

Fidika nisem več šolarka user posted image  sem pred nekaj leti naredila zadnji izpit...pa do danes pozabila na to, da je treba še diplomo spisat user posted image . Zdej mi pa mal gori pod nogam, ker mi bo vse propadlo, če do pomaldi ne diplomiram.

Pridna bodi user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.10.2010 22:00:11   
vitachi
Pozdravljene,

gigi, k tebi se bi pa kar vpisala na en kratek kuharski tečaj al pa si dam na rezervacijo eno kuharsko knjigo, ko bo izšla po tvoji šolski. Sej neki časa pa do spomladi še maš, sploh zdej ko bo bolj mrzlo in boš mela mal več časa- upam, da čimprej prideš iz črne luknje in se lotiš naloge- ti pošiljam poz. energijouser posted image

aqua- čestitke, maš pa res srečo, da si dobila dr. V.- je big bos v MB, velik stručko in si lahko kar pomirjena in samo v miru se pripravljaš na naslednji krog.user posted image

mismis- mi je mal bolš, en dan je bolš, drug dan je slabš, zdej pa so mi ugotovili še en sindrom, ki povzroča hude krče, tko da je kar pestro. Namesto slabosti je spet nespečnost ali pa stalna zaspanost- sem na posamezne dneve kot polh, problem pa mam, ker mi nič ne paše jest oz. odklanjam hrano. user posted image

miklarom-držim pesti da greš čimpreje iskati svoje pingvinčke v mb, je precej lažji postopek od navadnega špikanja. Če si se odločla za november, bi jih jaz kar poklicala in jih povprašala več.
Drzim pesti, da boš tudi ti kmalu user posted image

Vsem ostalim pa prav lep pozdrav in en velik user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.10.2010 22:49:59   
mausikaa
čer babuške, evo ne morem spat pa se slinim pred ekranom 
http://www.youtube.com/watch?v=2UxDvW-1ZMk   user posted image
moj je pa na žalost v službi....

Miša naj bo jutri tko kot za Veliko noč  user posted image  
Žiži stisni še malo, jaz tudi zdaj grehe za nazaj popravljam, no ampak zdaj sem se pa odločila da končno končam to poglavje, še dva izpita pa smo na konju, naslednjo jesen pa magisterij

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.10.2010 22:58:28   
mausikaa
aja, una kuharska knjiga z dobrimi recepti je pa od Alenke Kodole (za uni recept za čokoladno torto z baziliko) 
sivkino kremo narediš na isti način, s tem, da jaz ne dodam navadnega sladkorja, ampak tistega v katerega sem prej dala svikine cvetove (narediš isto kot za domači vanilijev sladkor)

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.10.2010 23:36:21   
pikovit
Aqua a drek no,ampak vidim,da si šla že v akcijo naprej.Superrrr user posted image user posted image user posted image .MB je zakon,boš videla user posted image

Mišmiš dobro opravi jutr na UZ naj bo vse kot mora bitiuser posted image
Žižetka njaaaaaaaaamiiiiiiiiiii.Hihih potem bo tvoj dragi za nekaj časa zopet spal z študentko user posted image
Loremi sedaj je obdobje(luna in položaj planetov) kriza v partnerstvu-komunikacija.Previdno,da ne bo kake štale.Sem bila opozorjena.In vidim,da je imela frendica prav.Moški ne neki repenčijo.Tole bo trajalo kaka 2 meseca.Strpno punce user posted image
Podganca moja user posted image

Hahahahahaha ampak tole z špičko je pa zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bravo cenzura user posted image
Ampak vseeno bravo za špičko user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce eno lepo noč vam želim user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.10.2010 23:37:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.10.2010 23:40:04   
pikovit
http://www.gorenjka.si/index.php?id=14

pa še mal nostalgije,ki se zopet pojavlja na naših trgovskih policah user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.10.2010 0:12:11   
gigi1

user posted image   user posted image

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Mišmiš (35)  user posted image        bližnje srečanje z dildokamerco jutri 15.10.user posted image    

mausikaa (41)   user posted image       čakamo na user posted image  in nizki štart user posted image     

Zarja (31)  user posted image           dopustujeuser posted image , oktobra štarta s Femodenom user posted image   

Roži_ (drobižek od let user posted image )user posted image  novembra v postopek user posted image   

Miklarom (38)    user posted image        novembra po pingotauser posted image

Aqua 77(33) user posted image             februarja razgovor v MB user posted image   

Loremi (33) user posted image  kmalu v nov bojuser posted image   

Srečica (42)user posted image   poskušamo natur user posted image     

Little Star (38) user posted image       poskušamo natur po laparo in histero
                                          septembra v postopek (? kako je sedaj) user posted image    

KT (39) v borbi user posted image

Tassi (37)  user posted image     čakamo na odločitev o naslednji borbi  user posted image

pika.po (?sorry pozabla)user posted image   čakamo na odločitev o naslednji borbi user posted image  

Sonya1 (41)      glej kaj piše pri Fidi user posted image     

Naska (41)      čakamo na otoplitve user posted image

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

gigi (44)   user posted image
Fidolina (43)    (spet) prstki srbijo, da bi nekoga user posted image

Grethy (45)   user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

neodkrita (47)  user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Vitachi (?sorry pozabila) - user posted image  dvojna user posted image

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG (35) user posted image   user posted image  dve E-jki  user posted image  user posted image  user posted image

kajsica (37)  user posted image ena E-jka user posted image  user posted image  user posted image

hermy1 (45)    user posted image     Brina user posted image  user posted image  user posted image

Tamalu Tanja_jes (31) user posted image      Staša user posted image  user posted image  user posted image   

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image Isabeauxuser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image Bituser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image  nokesuser posted image Serendipityuser posted image biba007user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image  DaisyEuser posted image Mlinčkauser posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image Hedvigauser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Katka37 user posted image   L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image   

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.10.2010 0:16:17 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.10.2010 8:06:59   
aqua77
Jutro!!!!

Mater ste se razpisale včeraj!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se komaj skoz prebila!!!

Najprej pa, da ne pozabim za našo mišmiš, ki ima danes UZ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.10.2010 8:35:58   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jutro!!!!

Mater ste se razpisale včeraj!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se komaj skoz prebila!!!

Najprej pa, da ne pozabim za našo mišmiš, ki ima danes UZ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pod vse se lahko samo podpišem...
...nimam časa več komentirat, ker ...se še slinem...pa smejem (š*****) user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.10.2010 8:42:18   
loremi
Dobro jutro!

miklarom objemček! user posted image

pikovitka ahoj! dva meseca še, praviš??? o jej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
mušketirke moje, tole zna bit še pestro user posted image
mismis nej bojo lepi foliklčki! user posted image  user posted image user posted image user posted image
gigi pridna, seznamček poštimala user posted image

Rabm kafe
user posted image

ooooo pa čokolado ste ponudle user posted image  user posted image
ampak pred postopkom se mu je pa treba skor odpovedat, menda user posted image
kdo bo zdržal brez cukra, bele moke in kafeta, tud ne vem user posted image
sodelavka ima dans r.d., cukra in papice kokr čš, pol bo pa res treba zmanjšat user posted image

Dekleta, petek je spet tu, vikend menda napovedan mrzel, se bomo pa notri pridno grele!

< Sporočilo je popravil loremi -- 15.10.2010 8:52:46 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.10.2010 9:21:24   
aqua77
Lanči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo špičko!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem se pa zdej nasmejala cenzuri!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.10.2010 9:28:13   
gigi1
Jutrčka user posted image

Miša mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vitachi saj bo, sam pripraviti se je treba do tega user posted image
Pls napiši mi leta starosti in tedne nosečnosti za seznamček user posted image

Pikovitek lepo da se večkrat oglasiš user posted image

Mausika hvala user posted image . Kako tvoja tečka? se nakazuje? Ali morda vseeno lahko malček upamo na čudež? user posted image

Pupe prosim za komentarje seznama. Spremembe??

Lupčke vsem

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.10.2010 9:51:30   
sonya1
Drage moje !
Evo mene. Vas budno spremljam, le pisati ne utegnem prav veliko. Aqua, me veseli, da si optimistično razpoloženauser posted image .

Le tako naprej. Loremi, mogoče moraš uporabiti taktiko, kot jo je Fidi predlagala: ponoviti 100x. Jaz sicer za kaj takega nimam živcev, ampak mogoče se bo pa kaj prijelo. Kar se pa tiče zamenjave centrov, pa naj te nič ne briga, če bi bil kdo užaljen. Sicer ne vem, zakaj bi bil, ti pa le naredi tako, kot ti misliš da bo ZATE najbolj prav.
Gigi, ja, tamala malca. Mal v paco, pa v ponev in so nebeški šnicli pripravljeni !! Ja, so, samo ne pri meni. Kolikor se spomin, mehkih šniclov, ki bi jih jaz skuhala, pri nas še nismo jedli. Zato sem pa za torte in biskvitke in take stvari, mojster. Potice ali kakih maslenih piškotkov pa ne bi spravila skupja niti če bi mi šlo za življenje. Tako da, se postavim v vrsto za kuharsko knjigo z avtogramom. Čeprav, če dobro premislim, mislim, da bi morala tudi vsako jed v živo predstaviti. Kako se pripravi in kakšna potem je, da bi si občinstvo znalo predstavljati, a ne ???
Jaz sem trenutno kar dobre volje. Moj sicer še vedno stanuje doma. Kar naenkrat je tako zlat in oh in sploh... Ko bi bil prej takšen. Pa koliko časa bo trajalo? No, zaenkrat sem še odločena, da je dovolj. Tako, da imam sedaj za vse tukaj domačo nalogo: Meni ni všeč biti samska, ker imam rada družbo in se mi fino zdi, da družbo imaš doma, tudi če je zunaj mrzlo in tema in dežuje in se ti nikamor ne da in se nikomur ne da priti na obisk. Ne maram sama jesti in ne sama spati. Da mi boste rešile življenje (saj veste, če koga pobere so takoj stroški in sitnosti::) mi morate najti zamenjavo. Pogojev ni veliko: da je čeden, bogat in pripravljen trošiti na meni (če je samo bogat pa škrt, mi tudi nič ne pomaga) da zna kuhati, da se zna pogovarjati in da bi videl samo mene. Aja, pa v postelji nas se dobro obnese in naj bo ekstremno ploden. Da kar na kratko povem: naj pobere vse dobro do Mišinega, Gigi, od tvojega, mogoče še malo od Zarči.. Ti so mi padli v oči in sem omenjenim fovš. Saj ne zahtevam preveč,a ne da ne?
Fidi in Naska, iskreno upam, da bosta vidve doma uredile drugačeuser posted image .
Gigi, lepo da študiraš. Če meni ne bi rekli ravno tako, da zaradi spremembe programa ne bo mogoče dokončati, če tega ne storim v pol leta, ne bi bilo nič. Pol sem se pa včasih zbujala sredi noči čisto prestrašena, kaj naj za hudiča sploh napišem za nalogo, jo je sploh mogoče dokončati in kako ??? Za posledico sem pa edina v družbi magistritrala, vsi moji dragi prijatelji so ostali na pol poti, z opravljenimi vsemi izpiti, pa brez naloge. Ker jih nihče silil, meni so pa grozili. Hvala jimuser posted image !

Sem se razpisala, kaj ? Tole sem kar začela pisati vmes v en dokument, ki ga pripravljam, da ne bi kdo videl, da v resnici pišem na forum. Se mi zdi, da ne bi bilo kaj prida razumevanja za to. Saj sem sama v pisarni, samo so vse stene stekleneuser posted image
Imejte se kar najlepše

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.