hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Pupo imamo težko cca 3890 g , popadkov nič, odprta nič... Pravi G. "Ni še, ni še...bo pa kmal" IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...isto , ko sem začela brati, sem tudi mislila, da imaš princesko že v naročju , hja mere pa niso vlih manekenske , naša lizika je imela 3720 g......so pa na UZ dokaj natančno izmerili (meritve so opravljene na osnovi obsegov in dolžin glavice, stegnenice, pa kaj ti jaz vem še česa..) Evo tud mene doma...sva s hčero še mal po trgovinah zavili,...pa se hitro zavleče !! Najprej Tanja, žal mi je, da je res še nimaš v naročju , ker si mislim, da ti je že mal bed, ampak prav dolgo pa vseeno ne bo trajalo!! No, mi smo opravili vse, prav tako še prav nič ne dogaja in tudi v bližnji prihodnosti ni videti, dobili datum CR na rok (18.8 - lep datum ) Ampak se odločli, da nas LJ ne vidi. Saj ne, da bi mi kaj hudega naredili, da ne bo tako prebrati. Sam njihova stališča meni niso blizu...in so mi olajšali odločitev kam it rodit . Ko vprašam, če je nujno, da mam carski rez, izpadem zelo nehvaležna, ker so tako dobri, da ga ponujajo, jaz bi pa kar vaginalno rodila . Gospa veste, ker je kot prvič, lahko kar dolgo traja in zakaj bi se zdaj na "stara" leta tako matrala ! Pred tem mi pa dajo dve strani za prebrat, kako rizičen je CR ?? Saj bi bila verjetno vsaka "normalna" ženska tega predloga vesela,...sam kaj ko jaz nisem...to dokazuje že to, da hočem otroka pri 45!!! Ko pa še po dveh minutah razgovora predlaga, da se dam sterilizirat, ko bom že ravno odprta...mi je pa vse dol padlo. Tko sem lepo opravila vse preiskave, kjer je vse ok in to je to. Še težo moje pupe moram pokomentirat...no moja bo pa sigurno za v manekensko šolo že na začetku, saj je dolga za ene dva tedna več, kot "je stara", se pravi zelo dolga (kar ni tako čudno, ko je pa njen očka velik 197 cm), vendar ima danes izmerjenih "komaj" tri kg. Sej zdej sem že mal prišla k sebi, ker smo to ugotavljali že 14 dni nazaj in videli, da so pretoki optimalni, da posteljica dobro dela...da je pač take "postave". Zame je bil res šok, saj sem bila vajena malo drugačnih mer pup (prva 4680 in druga 4550g, obe dolgi 56 cm). No, tud njun očka je bil bolj pri ta velikih, sicer samo 187 cm...kaj čem, če pa padam na velike .!!! No, zdaj veste vse in vam bom v miru še naprej težila...očitno še vseh 12 dni!!
|