|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
6.8.2010 8:57:04   
Tanja_Jes
Dobro jutro...dons sem pa mal bolj zgodnja user posted image

Evo mene....so me nazaj poslali...user posted image user posted image

Pupo imamo težko cca 3890 g user posted image user posted image user posted image user posted image , popadkov nič, odprta nič...
Pravi G. "Ni še, ni še...bo pa kmal" user posted image

V ponedeljek spet pregled user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.8.2010 9:09:11   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pupo imamo težko cca 3890 g user posted image user posted image user posted image user posted image , popadkov nič, odprta nič...

uf, to je pa že prava baba...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.8.2010 9:13:37   
loremi
dobro jutro

mene še matrajo glavoboli, bom pa probala dans brez tableta zdržat dan user posted image
popldan pa imam namen pečt marelični štrudelj

Tanja_Jes tole je blo pa zdele tko prebrat, kot da jo imaš že v naročju, ampak še malo, pa bo user posted image
samo sem pa presenečena, kako lahko tako natančno izmerijo otrokovo težo! user posted image  je pa kr fejt babnca ja

mismis hvala za kavico!

peteeeeek, komi sem čakala, sem ko zombi user posted image
sam še vreme se more mal zrihtat

gigi važno, da je tvojemu všeč in da ostaja odprta možnost user posted image

vsem prav lep "predvikendski" pozdravček!

pejmo še mal delat, upam da se ne ponovi vsakična zgodba, da me glih za zadnji delovni dan v tednu do grla zasujejo z delom user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 178
6.8.2010 10:37:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Tanja_Jes tole je blo pa zdele tko prebrat, kot da jo imaš že v naročju, ampak še malo, pa bo user posted image
samo sem pa presenečena, kako lahko tako natančno izmerijo otrokovo težo! user posted image  je pa kr fejt babnca ja

...isto user posted image user posted image user posted image , ko sem začela brati, sem tudi mislila, da imaš princesko že v naročju user posted image user posted image user posted image , hja mere pa niso vlih manekenske user posted image user posted image , naša lizika je imela 3720 g......so pa na UZ dokaj natančno izmerili (meritve so opravljene na osnovi obsegov in dolžin glavice, stegnenice, pa kaj ti jaz vem še česa..)

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.8.2010 10:48:30   
zarja1

super pupika je!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ti v ponedeljek user posted image  ven, jaz pa not......hecen ta svet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 180
6.8.2010 12:39:57   
sonček33
tanja ... ok no, bomo počakale do pondelka, čeprov bi zdele med vikendom kamot dihale

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
6.8.2010 14:33:37   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

super pupika je!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ti v ponedeljek user posted image  ven, jaz pa not......hecen ta svet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak sem res mal smešno napisala user posted image

Hermy
...kako si pa ti opravila?

Mismis...a že potuješ?

Mausika, Zarja, Fidolina, Gigi in ostale....petek je!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi....idealni vikend za počit...da glava mal k seb pride...Upam da neha bolet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.8.2010 16:45:05   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...isto , ko sem začela brati, sem tudi mislila, da imaš princesko že v naročju , hja mere pa niso vlih manekenske , naša lizika je imela 3720 g......so pa na UZ dokaj natančno izmerili (meritve so opravljene na osnovi obsegov in dolžin glavice, stegnenice, pa kaj ti jaz vem še česa..)

Evo tud mene doma...sva s hčero še mal po trgovinah zavili,...pa se hitro zavleče user posted image user posted image user posted image !!

Najprej Tanja, žal mi je, da je res še nimaš v naročju user posted image , ker si mislim, da ti je že mal bed, ampak prav dolgo pa vseeno ne bo trajalo!!
No, mi smo opravili vse, prav tako še prav nič ne dogaja in tudi v bližnji prihodnosti ni videti, dobili datum CR na rok (18.8 - lep datum user posted image ) Ampak se odločli, da nas LJ ne vidi. Saj ne, da bi mi kaj hudega naredili, da ne bo tako prebrati. Sam njihova stališča meni niso blizu...in so mi olajšali odločitev kam it rodit user posted image user posted image user posted image .
Ko vprašam, če je nujno, da mam carski rez, izpadem zelo nehvaležna, ker so tako dobri, da ga ponujajo, jaz bi pa kar vaginalno rodila user posted image . Gospa veste, ker je kot prvič, lahko kar dolgo traja user posted image   in zakaj bi se zdaj na "stara" leta tako matrala user posted image ! Pred tem mi pa dajo dve strani za prebrat, kako rizičen je CR ?? Saj bi bila verjetno vsaka "normalna" ženska tega predloga vesela,...sam kaj ko jaz nisem...to dokazuje že to, da hočem otroka pri 45!!! Ko pa še po dveh minutah razgovora predlaga, da se dam sterilizirat, ko bom že ravno odprta...mi je pa vse dol padlo.
Tko sem lepo opravila vse preiskave, kjer je vse ok in to je to.

Še težo moje pupe moram pokomentirat...no moja bo pa sigurno za v manekensko šolo že na začetku, saj je dolga za ene dva tedna več, kot "je stara", se pravi zelo dolga (kar ni tako čudno, ko je pa njen očka velik 197 cm), vendar ima danes izmerjenih "komaj" tri kg. Sej zdej sem že mal prišla k sebi, ker smo to ugotavljali že 14 dni nazaj in videli, da so pretoki optimalni, da posteljica dobro dela...da je pač take "postave". Zame je bil res šok, saj sem bila vajena malo drugačnih mer pup (prva 4680 in druga 4550g, obe dolgi 56 cm). No, tud njun očka je bil bolj pri ta velikih, sicer samo 187 cm...kaj čem, če pa padam na velike user posted image .!!!

No, zdaj veste vse in vam bom v miru še naprej težila...očitno še vseh 12 dni!!

Neposredna povezava do sporočila: 183
6.8.2010 16:46:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Evo tud mene doma...sva s hčero še mal po trgovinah zavili,...pa se hitro zavleče user posted image user posted image user posted image !!

Ups, s tisto, ki že ima emšo...ker baje tista brez njega še ne šteje user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
6.8.2010 17:18:36   
miklarom
zarči - evo v ponedeljek full navijam zate, ( čeprav s Hrvaškega konca ) in za tvoja dva pingota, da jih lepo sprejmeš in čuvaš, pa ima da nalulaš veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

kruce - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

mismis - mi štartamo danes ponoči na otok Rab za dva tedna, jeeeeeeee, končno ta dopustuser posted image , kam pa vi potujete

gigi -  evo takole bom zdej uživalauser posted image user posted image  in mislila na vse Vas

Tanja - uf, je pa že lepo težka pupika, upam da boš čimprej rodila, da ti bo vse potekalo kot je treba in da bo hitro mimo, da boš dobila svojo user posted image  v naročje, bom vsak dan v mislih s tabo in vsak dan dihala, da ne bom kaj falilauser posted image

hermi - ti pa še malo počakaj da pridem nazaj z dopusta, ker če bom mogla za obe hkrati dihati, me bo tak razneslo kot kak balonuser posted image , če pa bo prej ti pa tudi želim vse enako kot Tanji

lepo se imejte vse ki delate ne preveč delat, bolj na izi da ne boste preutrujene, jaz bom pa za vse vas vsak dan spila nekaj pivauser posted image , da ne boste žejneuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.8.2010 17:33:02 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
6.8.2010 17:49:45   
Kruce Fiks
Halo piksne, kam ste mi ušle?? Sej sm vas komi našu!
Od včeri naprej se luftam in oblubm da se vsak dan javim user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

kruce - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image

Ja hvala včeri sm obrnu stran na 34user posted image user posted image

A ste že kaj zmenjene za dobit se?
Uf Kajši čESTITKE!!!!!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 186
6.8.2010 20:17:38   
alpog
KruceFiks, vse najboljše za včeri! Kako lepa cifra, se ti ne zdi?! user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 187
6.8.2010 21:57:00   
mismis
evo hiša na kolesih spakirana, zjutraj se napakiramo samo še mi trije user posted image

Tamalu in Hermy, če bosta med vikednom kaj dihale, vama želim veliko sreče, bom mislila na vaju

Miklarom, uživaj na morčku

Zarja, to da bom mislila nate itak veš

Žižek, se slišimo v ponedeljek

Kruce, lepo da si se javil, si še na dopustu. Datum za srečanje še nismo postavili

Alpog, kako je tvoja najstniška mladina

Sonček, poročam kako bo šlo, še sploh kako bo naš kosmatinec prenesel tole našo novo pridobitev

Fidi, kje si pa danes

Lana70 in Lana08, kako sta naša nečakinja in nečak

Loremi, uživaj čez vikend, pa naj bo lep, brez glavobolov

ajde uživajte, i'm over & out

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.8.2010 9:47:39   
alpog
Kavica? Ja? Skuhat jo bo treba!
Mismis, hvala za vprašanje! Precej "najstniško", se mi zdi, ampak uspevam vse obdržat v mejah normale. Bravo jaz! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.8.2010 10:05:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo hiša na kolesih spakirana, zjutraj se napakiramo samo še mi trije user posted image

Tamalu in Hermy, če bosta med vikednom kaj dihale, vama želim veliko sreče, bom mislila na vaju

Fidi, kje si pa danes

Joj, uživajte še zame...to bo res super user posted image user posted image user posted image !!

Mi verjetno dihal ne bomo...ni nobenih znakov!

Fidi pa tud jest pogrešam user posted image ???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.8.2010 12:12:19   
loremi
en lep dober dan! sončeeeen! končko se mal sončka kaže! user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
mismis - mi štartamo danes ponoči na otok Rab za dva tedna, jeeeeeeee, končno ta dopust

uživajta! me pa mal firbec daje, na kateri konec Raba sta se podala, namreč tud midva sva bila letos in že pred tem tudi na Rabu
mismis super za hiško na kolesih! waw! user posted image  uživajte!

jst sem pa včer spekla njami dober marelični zavitek, sem ga prvič delala in je fajn
glava me pa še vedno matra user posted image  user posted image
zarja uživaj za vikend, v ponedeljek pa grejeeeeš! user posted image

nosečke, ki kmalu spoznate svoje dojenčke, uživajte še zadnje dni trebuščkanja in srečno!

gigi boš za vikend kej lažje dihala al je še kr gužva?

vsem vsem lep pozdravček in lep vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.8.2010 18:39:02   
mausikaa
dan, evo da vas na brzino pozdravim, podiram kuhinjo in jedilnico in ne morem verjeti kolko smeti se nabere v parih letih...bemo je moj rekel, da ne ve kako bo spravil vrečo za smeti ven (ja, tisto ta veliko, ta črno!)!!
Mojster za ploščice je namreč malce pohitel in ima čas prej kot smo mislili, tko da je zdaj vse "na horuk" in kot kaže bom nekaj časa brez svoje kuhinje in bom "bivakirala" v očetovi kuhinji ;-)

lupčka vsem skupaj,

nosečke naše, treniram dihanje...

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 7.8.2010 18:40:08 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.8.2010 18:44:31   
hermy1
Mausi, naj ti gre vse čim lažje od rok..nisem ti nevoščljiva. Se pa res nabere svinjarije, mi smo šele dve leti v stanovanju in nisem mogla verjet, koliko se je je že nabralo user posted image !

Zame izgleda trenutno ni potrebno dihat,...še nič ne kaže...nimamo še posteljice zanjo...mogoče greva sedaj ponjo, potem se bo pa lahko rodila user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.8.2010 20:50:45   
Tanja_Jes
Dons sem pa ko cunja user posted image , sem cel dan v pižami in se mi nič ne da...kavčkam in gledam TV, čeprav nič pametnega ni.

Mausika...a tko, boste novo kuhinjo imeli user posted image user posted image user posted image no jest nimam problemov v kuhinji, vse sproti zmečem, večji problem je v spalnici, ker kr mislim da bom cotke še kdaj spravla nase in šparam, šparam, šparam...user posted image Glih zadnjič sem kupla 15 novih gat, z namenom da stare pomečem stran, pa še kar ta stare vlečem nase....

Hermy...ja, vidim da si mal razočarana z Lj, no, si se vsaj lažje odločila kam it rodit. Pri tako velikih prvih dveh pupah verjamem da je zdej šok taka razlika v kilah, ampak važno je, da bo vse ok...Nimaš še posteljice??? he he, jest sem tut šele prejšnji teden dobila vozičekuser posted image

En lep vikendaški pozdrav vsem...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.8.2010 21:56:38   
gigi1
Oj pupe moje

Tamalu in Hermy mislim na vaju in vajini pupi.

Ostalim pa le hiter pozdravček in lep vikend (kar ga je ostalo)

Lupčke in nočka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 195
7.8.2010 23:02:51   
hermy1

Hermy......Nimaš še posteljice??? he he, jest sem tut šele prejšnji teden dobila vozičekuser posted image

Mam, mam user posted image user posted image user posted image !!! Tud že postavljeno!! Lohk si misliš, kako me je bil dragi vesel user posted image , ko sem kol 18 zatežila, da mogoče bi jo pa lahko danes šla iskat. No, ob 19.30 sva jo kupila in ko sva prišla domov, je dojel, da bi jo želela še postavljeno user posted image . Sem se naredila lepo: "sam, da jo vidva!",...ampak sedaj stoji, kjer mora user posted image user posted image user posted image !!!
Tako, da zdej pa lahko v miru pride!!! Ker ma kje spat!!

Lepo nedeljo vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 196
8.8.2010 9:37:36   
zarja1
Dobro naspano, nedeljsko jutro......pupe moje

Mišmiš in Miklica
uživajta na morju....user posted image

Mausi a prenavljata? Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy, Tanja mislim na vaju. Počasi pa bo res treba začet dihat.

Gigi user posted image user posted image user posted image za malo na off.

Kje pa hodi Fidolinca?user posted image

Loremi, Lanči, Alpog, Sonček.....lepo nedeljo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.8.2010 10:39:23   
Kruce Fiks
br jutr
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
8.8.2010 16:16:02   
mausikaa

D
Mausika...a tko, boste novo kuhinjo imeli user posted image user posted image user posted image no jest nimam problemov v kuhinji, vse sproti zmečem, večji problem je v spalnici, ker kr mislim da bom cotke še kdaj spravla nase in šparam, šparam, šparam...user posted image Glih zadnjič sem kupla 15 novih gat, z namenom da stare pomečem stran, pa še kar ta stare vlečem nase....

joj ne govori, ko si v hiši se nabira povsod...kriza...danes spet mečem proč stvari in to takšne za katere sem donedavnega še mislila, da ne morem funkcionirat user posted image
na ja, da ne govorim o tem, da se še vedno zmišljujemo kako bo zgledala kuhinja user posted image padajo takšne ideje da me počasi skrbi kaj bo nastalo iz prostora ki je v bistvu namenjen kuhanju
user posted image

nič, drage moje konzervice in pogrešani konzervek grem nazaj v prah...uživajte v preostali nedelji

Neposredna povezava do sporočila: 199
8.8.2010 20:02:10   
Tanja_Jes
Zarja     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo sprejmi jutri svoje otroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da postaneš naša nova nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?