|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
10.8.2010 7:49:03   
mausikaa
dobro jutro,

user posted image

"Razumen človek je tisti, ki pogumno stopa naravnost dalje, ki polaga stopala odločno in samozavestno predse, čeprav ne more videti nadaljevanja poti."
William Walker Atkinson, misli iz knjige  >>> SKRIVNOST USPEHA  

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.8.2010 8:11:43   
zarja1
Dobro jutro srčice moje......

a naj kr user posted image al user posted image ....vauuuuuuuuuu kakšna podpora. Upam, da boste vse tete in stic.
RADA VAS MAM FEJST, MUČO FEJST!!!!!!user posted image

Jp, nisem mogla včeraj do računalnika (beri user posted image jamral, da ne). Grejemo enga otročka, test 23.8. in skratka to je to. Edina razlika tokrat je včeraj pol stopke in v četrtek si dam še pol.

Tak, zdaj pa še malo kavčat.....če bo treba dihatuser posted image , pridem še pokukak tekom dneva...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.8.2010 8:19:06   
hermy1
Zarja, le pridno počivaj vsaj kakšen dan!

Dihat zame pa še ni treba...očitno naši kar paše v bušiju...nič se še ne napoveduje. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.8.2010 9:55:11   
Fidolina
Zaarja! user posted image user posted image user posted image

Nosečki Hermi in Tamalu user posted image user posted image user posted image

ŠpikiMausi user posted image user posted image user posted image

in za vse vas (in nas user posted image ) user posted image user posted image user posted image

O, kako udarno sem začela ta dan user posted image . Bo treba jit zdaj kar malo počivat user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.8.2010 10:38:11   
pika.po
Ojla bejbe!

A katera slučajno ve povedat če rentgen (slikanje zob- ortopan) kaj škoduje celicam med postopkom špikanja? V smislu da greš na rentgen par dni pred punkcijo celic?

Thnx user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.8.2010 11:15:45   
gigi1
Ahoj user posted image

Sorči, ker vas malo zapostavljam. Cajt me res baše.

Zarči glej, da bomo res tetke in stric user posted image

Mausika kako napreduje kuhinbja? Pa špikice? Te že kaj dajejo hormončki?

Tanja, Hermy kako smo?

Pika.po meni so vsi zatrjevali (in g in zobarji in rentgenologi), da nič ne škoduje. Na rentgenu sem jih opozorila in so mi dali kar dvojno zaščito. Priznam pa, da sem bila vseeno v skrbeh user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.8.2010 11:20:22   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ojla bejbe!

A katera slučajno ve povedat če rentgen (slikanje zob- ortopan) kaj škoduje celicam med postopkom špikanja? V smislu da greš na rentgen par dni pred punkcijo celic?

Thnx user posted image

Ojlauser posted image ,
jaz razmišljam takole. Ker RTG tako zelo lahko škoduje zarodku, potem škoduje tudi tvoji celici (ki je več kot pol zarodkauser posted image ). RTG v nosečnosti naj sploh ne bi izvajali, ker se tudi nujna stanja dajo sanirati drugače. Tako, da jaz par dni pred punkcijo ne bi šla.
Če že, bi šla dan po punkciji na DIGITALNI ortopan, ki daje več kot 10x manj sevanja.  In takrat bodo tvoje pikice na varnem v gojiščih in se ne bo treba bat za njihuser posted image .  Tvoje telo pa bo do časa vgnezditve zarodka, s tem minimalnim sevanjem že obračunalouser posted image .
user posted image  uspešen postopek želimuser posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.8.2010 11:23:03   
Fidolina
Aja pika, bi pa jaz (zdaj prebrala Gigiuser posted image ) tudi povedala, da sumim, da sem noseča, da bi me na debelo obložiliuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.8.2010 11:24:34   
gigi1
Fidi super si tole zgruntala. Po punkciji in digitalni user posted image

Pa super za morčka user posted image   Lupčka user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.8.2010 11:25:46   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika kako napreduje kuhinbja? Pa špikice? Te že kaj dajejo hormončki?

kuhinja postaja tak projekt kot da gradimo hišo user posted image  

uf, špikice...no špikanje začuda kar gre, na eni strani bolj uspešno kot na drugi,
hormončki so pa druga stvar...pripisujem jim topo bolečino v trebuhu, pa tiščanje okoli jajčnikov, da ne govorim o mojem razpoloženju user posted image   prejle sem imela user posted image  na telefonu, mi je povedal, da mu je padel dopust v vodo, ma sem čist ponorela user posted image  bogi revež me je moral poslušat, se mu bom poskusila zvečer oddolžit z eno dobro večerjico... sej to je normalno in paše zraven a ne?
Mal me skrbi kaj bo rekel jutri atej, sem pa nekako optimistična, oz. poskušam razmišljat o lepih stvareh,

"Worry a little bit every day and in a lifetime you will lose a couple of years. If something is wrong, fix it if you can. But train yourself not to worry. Worry never fixes anything." -- Mary Hemingway

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.8.2010 11:34:30   
mismis
evo še ene, ki je danes bolj kot ne bizi user posted image user posted image user posted image

pika.po, evo jaz se kar podpišem pod predloge od Žižet in Fide. Si pa tole skoraj na skrivaj izpeljala user posted image , kdaj imaš punkcijo, da bomo lahko držale pestke

Maussi, ma saj če nekaj delaš v bajti je to skoraj tako, kot bi celo bajto prenavljal, itak se prah širi povsod. Za jutri bomo pa navijali, da bo atej dobre volje user posted image user posted image user posted image

Hermy in Tamalu, kakšno deco imate to vidve, kar noče in noče priti med nas, še dobro da nimamo tiste pasje vročine več

Fida, praviš da sta bila na morčku, sta bojno sekiro zakopala tam v mivko?

Zarja, ti kar kavčaj in se pusti razvajati, pa tastaru tistega ipad izmakni, boš lahko bukle brala user posted image user posted image user posted image  a ja, mi mamo tudi tebe radi, ma saj si ne moramo pomagati

Lana70, žal se res ni izšlo, smo bili kar pozni, tako da bi Lizika zihr že spala. Nismo pa prej štartali, ker je bilo prevroče za našega kužija.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.8.2010 11:43:17   
alpog
Jaz grem pa jutri na morčka. Ko pa pridem nazaj, mora biti vsaj en dojenček že na zraku!
Zarči, še jaz hodim bolj na rahlo, če se spomnim nate! Držim pestke na vso moč!

Še "bad news": firma šla v stečaj. V nekaj dneh bom verjetno brez službe user posted image ! Sranje!

< Sporočilo je popravil alpog -- 10.8.2010 11:46:45 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.8.2010 11:45:25   
Fidolina
Gigi user posted image user posted image user posted image , kako si?

Škoda za tvojo hiškouser posted image . Veliko primerov poznam, ko se finančne konstrukcije podrejo. Vsak, ki prodaja, čaka denar od nekoga, ki tudi prodaja in ko nekdo v verigi zafrkne - smo pa tamuser posted image . Sploh danes, ko krediti ne letijo z neba. Če je res tvoja sanjska, upam, da se čimprej urediuser posted image user posted image user posted image .
Ne morem pa si kaj, da malo ne pomodrujemuser posted image .
Pri nas smo imeli-oz. imamo (od deca mojega) vikend, ki je bil zelo priročen za preživljanje koncev tedna. Tudi dobro uro vožnje, kot tvoj. Vendar sta takrat za vikend (hiško) skrbela mama in oče od mojega. Potem sta se oba žal počasi poslovila in nenadoma je od te urejene, tipi-topi hiške, ostala plesniva na notri, na ven pa zaraščena razvalinauser posted image . Preprosto ni bilo časa (ne volje), da bi vsak konec tedna hodili tja. Njegov brat ima še majhne otroke in raje skočijo za vikend na morje, midva v hribe,... in če te ni 14 dni, naletiš na travo pol metra visoko, ki jo moraš kar na roke s koso, ipd...Namesto, da bi prišel dol in užival, moraš cel vikend sam delatuser posted image . In sadje dol pada in gnije in ose...In če je kakšno neurje, živa panika. Dol letet in prekontrolirat.
Tako, da vikend, zna biti poleg uživancije tudi breme.

Vem pa, da si ti Gigi, vse to že itak sama pri sebi pretehtala, saj si tako fletna in pametna puncauser posted image .
Jaz samo malo smetim user posted image .
Lupčkeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.8.2010 11:59:28   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Jaz grem pa jutri na morčka. Ko pa pridem nazaj, mora biti vsaj en dojenček že na zraku!

Še "bad news": firma šla v stečaj. V nekaj dneh bom verjetno brez službe user posted image ! Sranje!

Alpog user posted image user posted image user posted image , drek pa ta recesija. Mene tudi krepko po žepu tepeuser posted image . Ampak kljub temu uživaj na morčiju. Nič ne bo drugače, če se boš ves čas sekirala. Je Mausika zgoraj lepo napisala tiste verze o skrbeh.
Imej se lepouser posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.8.2010 12:08:32   
pika.po
Punce moje hvala za odgovore! Sem zdaj vmes tudi od Pintarjeve izvedela, da če ti dajo zaščitni plašč na rentgenu, naj nebi vplivalo na dozorevanje celic.
Ker jaz sem razmišljala isto kot Fidolina, da če vpliva na zarodek, verjetno tud na jajčeca user posted image
Kdo bi vedel.
Bom verjetno res naredila tole vmesno varianto. Po punkciji še na ortopan user posted image

Mišmiš kdaj bo punkcija pojma nimam, sem ravno dobro začela s špikanjem. Samo glede na to da imam kratek postopek, bo lahko kmalu, če bom odreagirala tako dobro kot prejšnič.
Se mi tokrat sploh ne zdi, da sem v postopku. Edini dokaz je sumljivo velika dnevna količina igel in ostale municije v košu za smeti user posted image
Drugače pa ne pazim na prehrano, ne jemljem vitaminov, spijem pivo al pa dva user posted image , skratka živim povsem običajno in čakam na pozitiven rezultat tam v začetku naslednjega meseca user posted image

Ko bo kaj novega se itak oglasim. Šur da user posted image

Uživajte babe žabe! Poletje je še vedno tu!user posted image

Zarja navijam za tvojega borca! Mučo fejst! user posted image  Vidim, da je WP uspelo, jej! Evo, torej je pravi čas!!! Za enega zdravega, lepega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.8.2010 12:12:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

user posted image  user posted image  user posted image
jaz sem pa v negotovosti do novega leta, ko zvem odločitev šefinje, kdo gre in kdo ostane user posted image
odnesi lepe trenutke in doživetja vsaj od morja!

mismis ti tud na bizi? to je zgleda bizi teden

zarja daljinec in cajtung sta zdej tvoja domena, user posted image  naj te pa pedena user posted image , srečno! user posted image user posted image

fidolina ja vikend je dodatna obveznost, verjamem pa da če npr. živiš v stanovanju, je pa potem drugače imeti še vikend, ampak vseeno je pa delo s samo hiško in okolico, odvisno potem od vsakega posameznika, kaj mu paše ... evo moje sanje so malo stanovenjce na morju .... aaaa sanja svinja kukuruz, bejžmo nazaj delat, da mi ne bojo neumnosti po glavi hodile user posted image user posted image

mausikaa škoda za dopust user posted image  user posted image , bo mogoče kaj šans septembra? al pa tud ne, takrat se boš mogla merkat, gret pikico user posted image  navijam! user posted image  dobro opravi jutri na UZ

pika.po tudi tebi srečno v postopku! in dobro opravi s težavami, zaradi katerih moraš na slikanje!

gigi pa tud če na hitro, super, da se javiš! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.8.2010 12:14:35   
Fidolina
Spet jaz user posted image ,
Mismisek, sva poskusila zakopat bojno sekiro v mivko, pa so bili samo kamenčki, tako, da ostrina rezila še vedno ven gledauser posted image .Sicer ne cela-na pol pa še.
O, sta peljala kužončka na privajanje. Midva sva lani bila v najeti prikolici in naju je zelo skrbelo, da ne bo ponoči lajal. Mali je še frišen- konec decembra bo 2 letiuser posted image . Sva ga privezala v predprostoru, ker v prikolico naj ne bi smel, ampak je vedno ponoči prilezel notri. Tako, da je moj spal na tistem ležišču za eno osebo, tik pri vratih in ga je, ko je kaj poskušal hovhovat, počohal in je bilo potem OK. Plava ne prav rad. Vedno ko gre v morje najprej proba piti in potem se mu "slano morje" zameriuser posted image . Bilo mu je tudi vroče, zato je letos ošišan (za 1 veliko vrečo dlake je šlo stranuser posted image ).
Uživajte na morju. Koliko še?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 242
10.8.2010 12:32:13   
mismis
aha, potem ste se imeli tako kot mi lani, tudi naš je bil lani skoraj dve leti star, in je imel dela z lajanjem vsakič, ko se je kdo približal šotoru. Naš pravi, da jih je prijazno usmeril na drugo pot user posted image , v šotoru pa pod točko razno ni hotel spati, sva imela celo prvo noč vaje, jaz njega skozi ena vrata notri, on skozi druga ven user posted image user posted image user posted image

Letos pa ni bilo problemo, ljudi ni šmirglal, spal je z nama v avtodomu, celo noč je bil priden, tako da je bil nakup zelo dobra investicija. Pa še vroče mu ni bilo, ker sva naštimala tendo, po katero je zelo prijetno pihalo, je bil naš kužon čisto zadovoljen.
Nad vodo tudi naš ni pretirano navdušen, sicer gre notri, ampak glava mora pa ostali zunaj in mora trdno stati na svojih tačkah. Pogojno, če je mirno morje malo tudi zaplava. Strižemo ga pa mi ne, pa je zelo kosmat, ni takšna pasma, ki bi se lahko strigla, namreč našega dlaka varuje tudi pred sončnimi opeklinami. Ta pasma ponavadi čuva ovce visoko gor na planinah, kjer je pozimi zelo mrzlo, poleti pa kar vroče.

za tole sekiro pa močno upam, da bo plima prinesla kamenčke in tekom časa zakrila tudi konico rezilauser posted image

Do dopusta pa še 9 dni, v petek zjutraj potujemo, nismo se pa še odločili, a bomo šli malo skozi Bosno, Srbijo...ali pa direktno pičimo na morčkauser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 10.8.2010 12:33:37 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.8.2010 12:48:54   
Fidolina

Mismis - ja, s kužončkom je lep dopust. So si kar vsi na noter podobni, čeprav na ven drugače izgledajo. Moj kužonček tudi ni pobrit, ampak samo malo skrajšanuser posted image . Tudi on izhaja iz visokih področij, kjer biva Dalajlamauser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 244
10.8.2010 12:51:44   
Fidolina
A je že kdo porajtal, da dons nimam nobenega dela (oz. se mi ne da delat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.8.2010 13:11:35   
Tanja_Jes
Hojla od nas dveh user posted image

A se še kateri vleče ta avgust kot meni. Moram priznat da sem čist neučakana, sita tega čakanja in sita telefonov, ker vsi sprašujejo če je že user posted image Včerej sem imela par lažnih popadkov, tko da upam da se že pripravlja. Sicer se še ni umirila, boli jo...ona uživa...

Gigi...a je čist padla hiška v vodo, al še čakaš če se najde rešitevuser posted image

Pika.po...ja ni za riskirat...raje merkaj svoje foliklčke....če je pa res neizogibni RTG, naj te pa raje ornk zaščitijo. Sicer dohtarji zmer rečejo da to nič ne vpliva...tudi meni je rekla moja zobarica da če bi mostiček dala med nosečnostjo, da to (injekcija) ne vpliva na plod, ampak sem vseeno to uštimala pred špikami za vsak slučaj user posted image

Alpog
...ja noro kaj se s temi podjetji dela..nadrejeni si grebe samo zase, delavci pa ostajajo na cesti. Probaj odmisliti službo, uživaj na morju kar se da, ko pa prideš nazaj boš pa že našla kakšno rešitev. Razmišljaj pozitivno, mogoče je pa to znak, da je ta služba zaključek nečesa slabega, neizogibnega ker gre pač v stečaj...hkrati pa nov začetek nečesa dobrega...nove službe, novih izzivov in novega boljšega zaslužka.

Fida...jest si pa ne želim tvojega vikenda user posted image user posted image user posted image sploh nisem nikol pomislila da je tudi okol vikenda delo...

Mausika
...dobro da so naši možje potrpežljivi....user posted image user posted image A špikice te pa mal matrajo...a imaš sončke po trebuhu? Upam da ata jutr kej lepga rečejo user posted image

Mismis...ja jest tut ne vem kakšno seme je naš dal, da noče ven user posted image ...sej do decembra bo sigurno enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image   Berem da je kužon užival, fajn da se gre rad namočit...a pa si naročila lepo vreme za dopust? Kdaj pa greš točno, konec tedna?!

Zarči...počivaj in božaj bušija user posted image user posted image

Loremi...kar ne boš naredila danes..te bo počakalo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image nič bat...

Hermy... kako kaj user posted image ...zgleda da bova res skupaj user posted image user posted image user posted image

Lana 70...lubčka Ž user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 246
10.8.2010 13:14:50   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

A je že kdo porajtal, da dons nimam nobenega dela (oz. se mi ne da delat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fida...vidim da danes nimaš nič dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lahko bi našla kakšno slikco pasme tvojga kužona, da si ga lažje predstavljam

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.8.2010 13:44:04   
gigi1
Tanja verjamem, da se ti vleče user posted image  in da imaš poln k*omara*c  (kaj se že začne na k in konča na c? user posted image )takih in drugačnih vprašanj. Saj bo kmalu prišla tvoja princeska user posted image

Alpog user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš kmalu najdla drugo službico. Uživaj na morju in probaj odmisliti.

Fidi draga naj sekiro čisto prekrije in to čimprej.
Prav imaš glede vikenda...čeprav jaz nekako upam in mislim, da bo pri nas drugače user posted image . Vsaj poleti. Pozimi pa...user posted image  ne vem.

Pika.po srečno user posted image user posted image user posted image

Loremi a si dobro?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.8.2010 13:45:40 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.8.2010 13:45:43   
Fidolina
Tanjica - če mi daš telefon, te pokličem in te vprašam - kdaj pa že boooo???user posted image user posted image user posted image

Evo, kužon je pa neki takega .
Nekaj zeza. Še malo.

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 10.8.2010 13:46:31 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.8.2010 13:58:57   
Fidolina
user posted image

No, nekaj takega je. Ima 45 cm plečne višine in 13 kiluser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?