mismis
|
aha, potem ste se imeli tako kot mi lani, tudi naš je bil lani skoraj dve leti star, in je imel dela z lajanjem vsakič, ko se je kdo približal šotoru. Naš pravi, da jih je prijazno usmeril na drugo pot , v šotoru pa pod točko razno ni hotel spati, sva imela celo prvo noč vaje, jaz njega skozi ena vrata notri, on skozi druga ven Letos pa ni bilo problemo, ljudi ni šmirglal, spal je z nama v avtodomu, celo noč je bil priden, tako da je bil nakup zelo dobra investicija. Pa še vroče mu ni bilo, ker sva naštimala tendo, po katero je zelo prijetno pihalo, je bil naš kužon čisto zadovoljen. Nad vodo tudi naš ni pretirano navdušen, sicer gre notri, ampak glava mora pa ostali zunaj in mora trdno stati na svojih tačkah. Pogojno, če je mirno morje malo tudi zaplava. Strižemo ga pa mi ne, pa je zelo kosmat, ni takšna pasma, ki bi se lahko strigla, namreč našega dlaka varuje tudi pred sončnimi opeklinami. Ta pasma ponavadi čuva ovce visoko gor na planinah, kjer je pozimi zelo mrzlo, poleti pa kar vroče. za tole sekiro pa močno upam, da bo plima prinesla kamenčke in tekom časa zakrila tudi konico rezila Do dopusta pa še 9 dni, v petek zjutraj potujemo, nismo se pa še odločili, a bomo šli malo skozi Bosno, Srbijo...ali pa direktno pičimo na morčka
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.8.2010 12:33:37 >