|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
5.8.2010 18:37:27   
sonček33
Punce, ste si prebrale lepo novičko  naše WP na ivf.icsi temi?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 5.8.2010 18:38:22 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.8.2010 18:48:34   
gigi1
Evo mene user posted image

Mam dobro in slabo novico user posted image . Katero čem prej?
No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč user posted image . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili user posted image .
No...ne čisto, ampak jim je nakup, ki so ga planirali padel v vodo in dokler ne najdejo nekaj drugega ne mislijo tega prodajati. Ko najdejo kaj drugega, sva pa prva v vrsti. 

Gretkaaa user posted image  lepo te je videti tukaj user posted image .

Loremi upam, da res ni nič hujšega.

Zarčica sej ne boš rabila napredovanja. Zdej boš kar dolgo doma user posted image user posted image user posted image . Si vidla? WP je ratalo s pingičem user posted image  user posted image  user posted image

Lana08 user posted image user posted image user posted image  za tortico in čestitke malemu K za polovičko user posted image user posted image

Hermi dobro opravi jutri.

Tamalu nate skoz mislim. Sam čakam na sms user posted image

Krucek a že popivaš? user posted image

Fidi te je lepo brati spet tako navihano in dobre volje user posted image

Naskič uživaj!

Grem večerjat user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.8.2010 18:55:15   
mismis
Žižek, eh jbt ga, pa tako sem upala, da ti bo uspelo

Sonček, smo prebrali WP-jino dobro novico, smo ji že tam čestitale k nas ti ne maraš user posted image

Zarja, kot že rečeno, ne rabiš napredovanja, letos je dobro leto za pingvine

Naska, uživaj na dopustu

Isa, a alore vera so tebletke in če so kje se jih dobi in kako se tole jemlje

Lana08, čestitke malemu K. za polovičko

Gretič, ma kje si t inam izgubljena duša

Tamalu, jutri je uraden rok, a ne?

< Sporočilo je popravil mismis -- 5.8.2010 18:56:06 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.8.2010 18:59:43   
sonček33
Sonček, smo prebrali WP-jino dobro novico, smo ji že tam čestitale k nas ti ne maraš

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.8.2010 19:00:41   
sonček33
No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili .
No...ne čisto, ampak jim je nakup, ki so ga planirali padel v vodo in dokler ne najdejo nekaj drugega ne mislijo tega prodajati. Ko najdejo kaj drugega, sva pa prva v vrsti.

Jaz pa še vseeno stiskam pesti.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.8.2010 19:10:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
WP je ratalo s pingičem user posted image  user posted image  user posted image

ooooo čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni user posted image , zdaj pa me vsi postrani gledajo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.8.2010 19:12:06   
sonček33
Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni , zdaj pa me vsi postrani gledajo......

jih bo že minilo ... ti si se prav odločila

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.8.2010 19:18:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni , zdaj pa me vsi postrani gledajo......

jih bo že minilo ... ti si se prav odločila

kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna user posted image , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol....user posted image user posted image Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!!

To je život!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.8.2010 19:20:40   
sonček33
kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol.... Ma hudič je to ...  Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!! A ni to ful fajn ....jaz sem bila včeraj tolk vesela

To je život!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.8.2010 19:22:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč user posted image . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili user posted image .

samo to je važno!!!!!!!! Bo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.8.2010 19:23:16   
zarja1

kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol.... Ma hudič je to ...  Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!! A ni to ful fajn ....jaz sem bila včeraj tolk vesela

To je život!!!!!!!

se strinjam. Neverjetno kolk mene to napolni z dobro energijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 161
5.8.2010 19:26:50   
Tanja_Jes
Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč user posted image user posted image user posted image ...Stiskam pesti!!! Sms pa itak dobiš...he he...lahko tudi sedaj user posted image user posted image user posted image tako kot sem zjutraj naši mamic napisala..."Ku - ku babi, kako si kaj...bla, bla, bla...samo sporočam, da sem še vedno v trebuhu" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je potem napisala da sem koza user posted image

Mismis
...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim???

Gretka...user posted image user posted image user posted image   cmoka....pa hvala za igrico...prov živčke sproščam user posted image

Zarči... ti samo sebe glej!!! Zakaj bi si nekdo lastil tvoje delo user posted image Ti misli na svoje pingote...in 9.8 je prav lep dan za sprejem user posted image user posted image

Sonček...jest sem bila tut ful vesela zaradi WP...sem kr visela na kompu in čakala rezultate....evo...spodbuda za Zarjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko najmanj pričakuješ.......

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.8.2010 19:58:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
1. Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč user posted image user posted image user posted image ...Stiskam pesti!!!

2.Sms pa itak dobiš...he he...lahko tudi sedaj user posted image user posted image user posted image tako kot sem zjutraj naši mamic napisala..."Ku - ku babi, kako si kaj...bla, bla, bla...samo sporočam, da sem še vedno v trebuhu" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je potem napisala da sem koza user posted image

3. Mismis
...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim???
4. Zarči... ti samo sebe glej!!!  Ti misli na svoje pingote...in 9.8 je prav lep dan za sprejem user posted image user posted image

5. Sonček...jest sem bila tut ful vesela zaradi WP...sem kr visela na kompu in čakala rezultate....evo...spodbuda za Zarjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko najmanj pričakuješ.......

Sorči,....ampak men je tko lažje...leta, pa to user posted image :

1. Šit user posted image user posted image user posted image ...se še dobro spomnim, kako je blo, ko sva stanovanje iskala....ampak bo ratal, sej veš user posted image !!!
2. Ta ideja mi je pa ful kulska user posted image user posted image user posted image !!

3. A jutri??? Jest bom tud ves dopoldan tam...v 4 štuku na dnevni hospitalni (al amb?) enoti...bi se lohk vidle??

4. Res!!! Pingoti so zakon...kar mojo poglej user posted image user posted image user posted image !!!!

5. Jest nisem sigurna, če gre za isto persono??? A ni PW?? NO, glavn da ji je ratal...k tista "moja", s ktero sem govorila je obupovala še preden je šla ponjga...kot, da ne bo nič, zato sem še tolk bolj vesela user posted image user posted image user posted image !!!

Jutri se spet kej javim, če me ne obdrže kr notr user posted image user posted image user posted image !!

Lubčke vsem!!

p.s. Kruce, spij še kakšnega zame !!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.8.2010 20:12:40   
zarja1
Tanja in Hermy, za jutri....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.8.2010 20:20:19   
Tanja_Jes
Hermy....jest bom na Jesenicah....a boš ti tut?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.8.2010 20:24:54   
hermy1

Hermy....jest bom na Jesenicah....a boš ti tut?

Joj, moja senilnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Zarči, hvala user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 166
5.8.2010 20:29:02   
sonček33
Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim???

rodiš na j? naravno? če bo T. in bo imel čas...boš kar umetne dobilauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
5.8.2010 20:33:09   
Tanja_Jes

Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim???

rodiš na j? naravno? če bo T. in bo imel čas...boš kar umetne dobilauser posted image

ja naravno...ojej

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 168
5.8.2010 20:36:37   
sonček33
ja naravno...ojej

ma edino prav, jaz sem zaradi oči mogla epoduralno in so prebodili duro  - sem trpela kot hudič na križu še cel mesec ...nikol ne bom pozabila...za umret

Neposredna povezava do sporočila: 169
5.8.2010 21:08:04   
lana70

Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč user posted image user posted image [image]

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej maš čas žižetka, da ga malce gneteš in prepričuješ user posted image , kako dober nakup bi to bil....

...počakat svoje in EA.....na umetne brez EA pa spljoh ne - verjemi

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 170
5.8.2010 22:06:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
...počakat svoje in EA.....na umetne brez EA pa spljoh ne - verjemi

to sem pa čist od vseh mojih babnic slišala in verjamem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.8.2010 7:12:22   
zarja1
Dobro jutro pupe.....petek je!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.8.2010 7:18:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro pupe.....petek je!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je user posted image user posted image user posted image !!!
Vsem lep vikend!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.8.2010 8:01:28   
mismis
Dobro jutro, res je petek...

evo danes jaz razvajam user posted image

user posted image

Hermy in Tamalu, dobro zrihtajta

Žižek, uživaj danes

Zarja, evo si že za en dan bliže

tudi vsem ostalim en prav lep pozdravček, danes me spet čaka gora dela

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
6.8.2010 8:16:05   
mausikaa
dobro jutro,

nosečkice naše, dobro zrihtajta danes...user posted image user posted image

Krucek naš, čisto nas zanemarjaš zadnje čase, kaj je zdaj to??? veš, niso vse paradajzi...ampak vseeno: vse naj naj naj

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?