Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 18:37:27
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, ste si prebrale lepo novičko naše WP na ivf.icsi temi?
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 5.8.2010 18:38:22 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 18:48:34
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mene Mam dobro in slabo novico . Katero čem prej? No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili . No...ne čisto, ampak jim je nakup, ki so ga planirali padel v vodo in dokler ne najdejo nekaj drugega ne mislijo tega prodajati. Ko najdejo kaj drugega, sva pa prva v vrsti. Gretkaaa lepo te je videti tukaj . Loremi upam, da res ni nič hujšega. Zarčica sej ne boš rabila napredovanja. Zdej boš kar dolgo doma . Si vidla? WP je ratalo s pingičem Lana08 za tortico in čestitke malemu K za polovičko Hermi dobro opravi jutri. Tamalu nate skoz mislim. Sam čakam na sms Krucek a že popivaš? Fidi te je lepo brati spet tako navihano in dobre volje Naskič uživaj! Grem večerjat Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 18:55:15
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, eh jbt ga, pa tako sem upala, da ti bo uspelo Sonček, smo prebrali WP-jino dobro novico, smo ji že tam čestitale k nas ti ne maraš Zarja, kot že rečeno, ne rabiš napredovanja, letos je dobro leto za pingvine Naska, uživaj na dopustu Isa, a alore vera so tebletke in če so kje se jih dobi in kako se tole jemlje Lana08, čestitke malemu K. za polovičko Gretič, ma kje si t inam izgubljena duša Tamalu, jutri je uraden rok, a ne?
< Sporočilo je popravil mismis -- 5.8.2010 18:56:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 18:59:43
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, smo prebrali WP-jino dobro novico, smo ji že tam čestitale k nas ti ne maraš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:00:41
|
|
|
|
sonček33
|
No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili . No...ne čisto, ampak jim je nakup, ki so ga planirali padel v vodo in dokler ne najdejo nekaj drugega ne mislijo tega prodajati. Ko najdejo kaj drugega, sva pa prva v vrsti. Jaz pa še vseeno stiskam pesti.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:10:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 WP je ratalo s pingičem ooooo čestitke!!!!!!! Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni , zdaj pa me vsi postrani gledajo......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:12:06
|
|
|
|
sonček33
|
Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni , zdaj pa me vsi postrani gledajo...... jih bo že minilo ... ti si se prav odločila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:18:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ne, srčice moje, jaz nisem hotela napredovanja ker mi ni , zdaj pa me vsi postrani gledajo...... jih bo že minilo ... ti si se prav odločila kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol.... Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!! To je život!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:20:40
|
|
|
|
sonček33
|
kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol.... Ma hudič je to ... Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!! A ni to ful fajn ....jaz sem bila včeraj tolk vesela To je život!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:22:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, dobra je ta, da je mojmu hiška všeč . Slaba pa ta, da so si lastniki premislili . No...ne čisto, ampak jim je nakup, ki so ga planirali padel v vodo in dokler ne najdejo nekaj drugega ne mislijo tega prodajati. Ko najdejo kaj drugega, sva pa prva v vrsti. samo to je važno!!!!!!!! Bo!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:23:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kaj pa vem....sem izpadla baje nezahvalna , resnica pa je , da bi delala za nekoga, ki si že sedaj lasti moje delo....vse mi je padlo dol.... Ma hudič je to ... Do sedaj,......zdaj skačem od veselja zarad WP!!!!!!!! A ni to ful fajn ....jaz sem bila včeraj tolk vesela To je život!!!!!!! se strinjam. Neverjetno kolk mene to napolni z dobro energijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:26:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč ...Stiskam pesti!!! Sms pa itak dobiš...he he...lahko tudi sedaj tako kot sem zjutraj naši mamic napisala..."Ku - ku babi, kako si kaj...bla, bla, bla...samo sporočam, da sem še vedno v trebuhu" Mi je potem napisala da sem koza Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim??? Gretka... cmoka....pa hvala za igrico...prov živčke sproščam Zarči... ti samo sebe glej!!! Zakaj bi si nekdo lastil tvoje delo Ti misli na svoje pingote...in 9.8 je prav lep dan za sprejem Sonček...jest sem bila tut ful vesela zaradi WP...sem kr visela na kompu in čakala rezultate....evo...spodbuda za Zarjo Ko najmanj pričakuješ.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 19:58:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 1. Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč ...Stiskam pesti!!! 2.Sms pa itak dobiš...he he...lahko tudi sedaj tako kot sem zjutraj naši mamic napisala..."Ku - ku babi, kako si kaj...bla, bla, bla...samo sporočam, da sem še vedno v trebuhu" Mi je potem napisala da sem koza 3. Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim??? 4. Zarči... ti samo sebe glej!!! Ti misli na svoje pingote...in 9.8 je prav lep dan za sprejem 5. Sonček...jest sem bila tut ful vesela zaradi WP...sem kr visela na kompu in čakala rezultate....evo...spodbuda za Zarjo Ko najmanj pričakuješ....... Sorči,....ampak men je tko lažje...leta, pa to : 1. Šit ...se še dobro spomnim, kako je blo, ko sva stanovanje iskala....ampak bo ratal, sej veš !!! 2. Ta ideja mi je pa ful kulska !! 3. A jutri??? Jest bom tud ves dopoldan tam...v 4 štuku na dnevni hospitalni (al amb?) enoti...bi se lohk vidle?? 4. Res!!! Pingoti so zakon...kar mojo poglej !!!! 5. Jest nisem sigurna, če gre za isto persono??? A ni PW?? NO, glavn da ji je ratal...k tista "moja", s ktero sem govorila je obupovala še preden je šla ponjga...kot, da ne bo nič, zato sem še tolk bolj vesela !!! Jutri se spet kej javim, če me ne obdrže kr notr !! Lubčke vsem!! p.s. Kruce, spij še kakšnega zame !!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:12:40
|
|
|
|
zarja1
|
Tanja in Hermy, za jutri....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:20:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Hermy....jest bom na Jesenicah....a boš ti tut?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:24:54
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Hermy....jest bom na Jesenicah....a boš ti tut? Joj, moja senilnost !!!! Zarči, hvala !!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:29:02
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim??? rodiš na j? naravno? če bo T. in bo imel čas...boš kar umetne dobila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:33:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim??? rodiš na j? naravno? če bo T. in bo imel čas...boš kar umetne dobila ja naravno...ojej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 20:36:37
|
|
|
|
sonček33
|
ja naravno...ojej ma edino prav, jaz sem zaradi oči mogla epoduralno in so prebodili duro - sem trpela kot hudič na križu še cel mesec ...nikol ne bom pozabila...za umret
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 21:08:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Gigi...bodo pa ja našli drugo hiško...glavno da je tvojmu všeč [image] zdej maš čas žižetka, da ga malce gneteš in prepričuješ , kako dober nakup bi to bil.... Mismis...jap, jutri je rok in zjutraj grem v bolnico, verjetno bodo plodovnico pogledal, če je zrela...Sej sploh ne vem...če mi rečejo da me lahko dajo rodit (umetne popadke), a sploh grem, a raj počakam da svoje dobim??? ...počakat svoje in EA.....na umetne brez EA pa spljoh ne - verjemi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.8.2010 22:06:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...počakat svoje in EA.....na umetne brez EA pa spljoh ne - verjemi to sem pa čist od vseh mojih babnic slišala in verjamem....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 6.8.2010 7:12:22
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro pupe.....petek je!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 6.8.2010 7:18:41
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro pupe.....petek je!!!!!! Pa še res je !!! Vsem lep vikend!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 6.8.2010 8:01:28
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro, res je petek... evo danes jaz razvajam Hermy in Tamalu, dobro zrihtajta Žižek, uživaj danes Zarja, evo si že za en dan bliže tudi vsem ostalim en prav lep pozdravček, danes me spet čaka gora dela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 6.8.2010 8:16:05
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, nosečkice naše, dobro zrihtajta danes... Krucek naš, čisto nas zanemarjaš zadnje čase, kaj je zdaj to??? veš, niso vse paradajzi...ampak vseeno: vse naj naj naj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?