mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, priznam da je danes zjutraj prav pasalo se malo še povalati po postelji , k pa je tako udobna in topla Isa, uf to pa je roman in zgodba, če sem prav dojela, ti je uspelo v tretje zanositi in roditi kljub sactosalping (ali je to nekaj takega kot hidrosalpix), ampak v vsakem primeru je to uspeh. Kot pravi moj najboljši prijatelj, narava vedno najde svojo pot. Zarja, kak si mi, počasi se približuje tvoj dan Hermy, dobro zrihtaj danes, pri P imaš pa plačljiv parking takoj za tistim lokalom Damayanti, ponavadi se zjutraj dobi prostor mausiii, moje stanje je podobno tvojemu, kako pa kaj laufajo špikice? Žižek, držim pestke, da bo danes uspešen dan Miklarom, kdaj potujeta in kam seveda Fida, ti si se pa včeraj namatrala s temi z.s. ji Tamalu, a si še z nami? Lana08, a ste uživali na dopustu kaj, ti pa čisto verjamem, da je K. navdušen nad vodo Loremi, a si zrihtala včerajšnje težave, upam da je danes kaj bolje Sonček, midva si nisva omislila novo bajto, imava eno dosti. Zdaj sva ubodla premično hiško (kao avtodom), da bomo lahko potovali nč gremo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete
< Sporočilo je popravil mismis -- 5.8.2010 8:34:07 >