hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mausika...kolk mam jest rada take pozitivne ljudi, kot si ti ...no meni se je naredila ena taka lepa rožica na riti (beri zlata žila), možno da je to to... Hermy...si lepo napisala ... Ne vem točno, a imaš enega al že dva otroka...mam u glavi da imaš 2 . A devet dni si šla čez rok...ooooooo, nehej!!!! Rodit bom pa šla na Jesenice, če se bo ta moja lumpa kej spomnila, da bo treba it ven...Mam 5 minut peš do bolnice . Kam greš pa ti? Mausika...jest tud !! ...ja, take rožice na riti se rade v nosečnosti naredijo, moja je na srečo brez krvi,..tako, da lahko rečem, da sem jo še dobro odnesla!! Mam dve pupi, ta bo že tretja , sam da prvi dve sta že (pridni ) študentki!! Mene so hudo potolažli , ko so rekli, da je to spet kot od začetka...in tako me res lahko spet pusti pridno čakati še čez rok !! Če bi ostala v domačem kraju, bi tud šla na Jesenice al pa v Kranj! Zdej pa bom šla v Lj al Po, še ne vem?! Mogoče pa zato pupa ne pride, ker se še nisem odločla kam it !! No, danes me ta srednja (po novem) pupa ni prav nič vesela...mam pucalni dan in to same "garbičaste" opravke...smetnjake je blo treba pomit in pa omarico za njih...pa posesat in to ne sam po sred, ampak tud pod kavči,....in ker vsega ne zmorem sama, mora pomagat. Lahko kar vidite njen frisek, kolk je srečna !!! Sej verjetno tud tamala ni preveč, ampak tko kot reče ta najstarejša, "dokler nima svojga emšota, nema prava glasanja". No, preden me računalnik spet ven vrže, moram končat...in it delat dalje, dokler me še drži !!!
|