|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
23.9.2010 13:42:15   
sonček33
moj je, verjemi, vsako jutro, ko zazvoni budilka se stisne k meni in me malo pocrklja. To so najlepši deli dneva. Posledično vedno vstaneva čisto prepozno in sem jaz šele ob 8. uri na šihtu. Med vikendom je pa tako dober, da ponavadi on zjutraj vstane in pelje kužona na sprehod in me pusti spati.

Bravo mimis galva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.9.2010 14:04:25   
mismis
Ooooo Sonči, kako smo, kako je spet v službi?

Kako je L., a se je navadil na vrtec?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.9.2010 19:36:16   
lana08
Ah ne bo še akcije v Lj, ampak sedaj imam čas okoli dr.hodit, akcija pa po novem letu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.9.2010 22:04:14   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

n74 navijam za plusek in naj se tokrat dosti bolje izide! user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za pestke, se že dogaja pri meni, od krvavitve do pluska, jao. Na krvnega grem pa šele v ponedeljek, bom zdaj še malo sanjarila, da sem nosečka.user posted image
Ne rabim pa nobenih čestitk, meni se zdaj po novem čestita po kakšnem 12-tem tednu. Sem pač problematična user posted image

Lupčke vsem user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.9.2010 7:25:19   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: n74

n74 navijam za plusek in naj se tokrat dosti bolje izide! user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za pestke, se že dogaja pri meni, od krvavitve do pluska, jao. Na krvnega grem pa šele v ponedeljek, bom zdaj še malo sanjarila, da sem nosečka.user posted image
Ne rabim pa nobenih čestitk, meni se zdaj po novem čestita po kakšnem 12-tem tednu. Sem pač problematična user posted image

Lupčke vsem user posted image

n74, ne bomo nič čestitele, bomo pa pesti držale in pozitivne frekvence pošiljale, da bo vse ok! Ti kar pozitivo užgi in sanjari, saj veš fotostimulacija je najboljše zdravilo!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.9.2010 7:27:08   
aqua77
Drugače pa en le guten morgen vsem! user posted image

Mene mal skrbi, ker je za vikend spet slabo vreme in dež napovedano, sploh v soboto jaz moram biti pa navse zgodaj že v Lj jutri ker mava z Atom UZ. Pa ne vem, al naj si pri sosedu čoln sposodim, al naj grem kar z mojo kripo... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.9.2010 8:27:23   
loremi
Dobro jutro!

n74 ti želim, da bi se tvoja user posted image  nadaljevala iz tedna v teden, iz meseca v mesec in se tokrat končala tam nekje maja prihodnje leto! user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua77 upam, da ta vikend ne bo vse tako plavalo, kot je prejšnji!

in upam, da ta dež zdej odteče, da ne bo spet vse poplavljalo, ker se ljudje še niti od te poplave niso opomogli in bože nedaj, da pride spet user posted image  user posted image  user posted image

miklarom kakšno je stanje pri vas? vikend si pa frej, ne? user posted image
en objemček zate! upam, da je današnji dan kaj lažji!
jaz sem imela pa včer bolj tako popoldne user posted image  sem vedla, da bo prišel ta dan, ampak najrajš bi ga preskočila ... in waw nisem mogla verjet, da me je moj ob tem celo objel

mismis ko berem tvoje poste o user posted image , sanjarim tam nekje v oblakih user posted image , oooooo kaj bi jst tud
a to dejansko je možno, da obstaja nekdo tak user posted image
mojmu sam omeniš srklanje na kauču, se začne presedat in kr vidm, kao ga žuljo vse kocine, ko se mu pokonc postavjo user posted image

gigiiiii kako si danes? user posted image  si bosta za vikend lahko kej odpočila?

Fidolina ahoj, pozdravček!

kje so pa kej mausikaa in tassi, pika.po?

za vse vas pa ena kavica

user posted image

mal pozna za katero mogoče, ampak bolje pozno kot nikoli user posted image

lep petek želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 24.9.2010 8:28:22 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.9.2010 8:42:21   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mene mal skrbi, ker je za vikend spet slabo vreme in dež napovedano, sploh v soboto jaz moram biti pa navse zgodaj že v Lj jutri ker mava z Atom UZ. Pa ne vem, al naj si pri sosedu čoln sposodim, al naj grem kar z mojo kripo... user posted image

Vodica moja,...to pa me je nasmejal navsezgodaj user posted image user posted image user posted image !!
Dobro opravi!!

Loremi, pa vseen niso tko redki taki, ki se radi crkljajo...jest sem svojga sicer dolgih deset let čakala...ampak se je splačal. Moj je tko kot mišmaškin...zjutraj se rad crklja...ampak zdej samo on zamuja v službo user posted image !!!

Sicer pa sploh ni lepo, da se tko hvalim in napihujem, me bo šiba božja doletela user posted image

Lep vikend vsem pridnim, delovnim user posted image !!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.9.2010 8:43:48   
hermy1
N74 nič ne čestitamo user posted image (še)!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.9.2010 8:53:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Vodica moja,...to pa me je nasmejal navsezgodaj user posted image user posted image user posted image !!
Dobro opravi!!

Loremi, pa vseen niso tko redki taki, ki se radi crkljajo...jest sem svojga sicer dolgih deset let čakala...ampak se je splačal. Moj je tko kot mišmaškin...zjutraj se rad crklja...ampak zdej samo on zamuja v službo user posted image !!!

Sicer pa sploh ni lepo, da se tko hvalim in napihujem, me bo šiba božja doletela user posted image

Lep vikend vsem pridnim, delovnim user posted image !!!

hremy zdaj si uradno druga na nojemu seznamu (takoj za mišonko) fovšije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj če bi jaz mojga tkole mal na trening poslala, al pa kakšno od vas za inštruktorico najela, da mi ga pomaga mal zdresirat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz očitno nimam teh sposobnosti... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.9.2010 8:55:09   
aqua77

mojmu sam omeniš srklanje na kauču, se začne presedat in kr vidm, kao ga žuljo vse kocine, ko se mu pokonc postavjo user posted image

matr, da nista najina dva kaj v žlahti????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.9.2010 9:07:29   
loremi
mojmu sam omeniš crklanje na kauču, se začne presedat in kr vidm, kako ga žuljo vse kocine, ko se mu pokonc postavjo user posted image

matr, da nista najina dva kaj v žlahti???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
on bi opisal ... ko si ona zaželi crkljanja, me spreleti srh user posted image
potem pa spet .... pa dej mi mir, kaj si tečna ... ja, kauč+tv, pomeni prva je tv, potem pa jaz, ampak važna je taprva stvar user posted image

nč ne rečte, nekje je treba pojamrat nooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, še neki user posted image user posted image  ... sem mojmu enkrat v jezi rekla ... ok, naravno nama ne rata user posted image , ampak ej hvala bogu za ivf in vse to, ker od pomanjkanja user posted image tud ne rata vsem, greš pa v tole user posted image
mal predolg jezik, ampak je bla jeza do neba user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.9.2010 9:14:37   
aqua77

mojmu sam omeniš crklanje na kauču, se začne presedat in kr vidm, kako ga žuljo vse kocine, ko se mu pokonc postavjo user posted image

matr, da nista najina dva kaj v žlahti???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
on bi opisal ... ko si ona zaželi crkljanja, me spreleti srh user posted image
potem pa spet .... pa dej mi mir, kaj si tečna ... ja, kauč+tv, pomeni prva je tv,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa, ko se jaz začnem zaraven njega tlačit in roke nekaj po njemu stegovat  (kot hobotnica) v upanju povratnega refleksa z njegove strani pade izjava:

" pa kaj ti je že spet, a emocioniraš, al si spet na hormonih..." user posted image user posted image user posted image

ampak kaj češ, kakršne smo si zbrale, takem imamo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.9.2010 9:20:30   
loremi
dajejo lažno upanje, na začetku je še vedel, kdaj je obletnica in dan žena, zdej pa reče .. sami stroški user posted image user posted image user posted image

sej veeeeem sprejmi ... al pa zamenjaj user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.9.2010 9:24:04   
srečica17
Ojej......ne vem kako bi jaz odreagirala na kaj takega........verjetno z užaljenostjo, jezo in še čim.......
Sploh si ne predstavljam, da bi bla TV pred mano......Če je treba, se jo tud ugasne, da se lahk bolj posvetiva en drugemuuser posted image ......pa ni nobene zamere z njegove strani......user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.9.2010 9:31:30   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17
Ojej......ne vem kako bi jaz odreagirala na kaj takega........verjetno z užaljenostjo, jezo in še čim......

mhm sem jaz tud, pa se mi ne splača več, zavoljo moje duše in živcev

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.9.2010 10:28:53   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Ojej......ne vem kako bi jaz odreagirala na kaj takega........verjetno z užaljenostjo, jezo in še čim.......
Sploh si ne predstavljam, da bi bla TV pred mano......Če je treba, se jo tud ugasne, da se lahk bolj posvetiva en drugemuuser posted image ......pa ni nobene zamere z njegove strani......user posted image

Zato si pa srečica user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.9.2010 10:36:36   
hermy1

kaj če bi jaz mojga tkole mal na trening poslala, al pa kakšno od vas za inštruktorico najela, da mi ga pomaga mal zdresirat...

jaz očitno nimam teh sposobnosti...

Vodička, jest sem mojega prejšnjega pet let trenirala,...pa nič !

sej veeeeem sprejmi ... al pa zamenjaj user posted image

Tko, da bo bolj od Loremi držalo, na žalost user posted image !

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.9.2010 11:13:45   
zarja1
Dobro jutro srčice...

N74 še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi kako, srce? user posted image

Mismis kdaj si v ponedeljek v MB? Da vem kdaj prismrkat user posted image tja...al pa to tud ni najbolj pametno, da te s čim ne okužim...

Sonček ljubavi, pa kje hodiš ti?user posted image

Lanči naš gre v akcijo!!!!! Super štart bo to 2011 user posted image

Aqua mislim, da ne bo tolk padavin kolk strašijo.user posted image

Loremi dans si boljše, a ne?user posted image

Fidolinca, Mausi, Hermy....rvm.

Glede dedcev pa....mojga ne menjam. Midva se rada žuliva skoz, zjutraj obvezno, nagajivo s stopali nakazujeva kdo je na vrsti, da prinese kafe v postejo, zvečer politizirama ob refošku,...Valda vsak ima svoje finte, prepirčki kje pušča svoje cote po stanovanju in ja, zakaj je treba vsak drug dan rože zalivat.....in moj težek pms ter finte, če moram jaz boš tudi ti.....Ampak, to je čar skupnega življenja.
Če ne bi blo njega, bi moja puška že zdavnaj zgnilila v koruznem polju...

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.9.2010 11:40:04   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigi kako, srce? user posted image

Glede dedcev pa....mojga ne menjam.

Ja, Gigi, kako ste ?
Zarja
, jest tud mojga ne menjam user posted image user posted image user posted image !!!

A se lohk še malč pohvalim user posted image user posted image user posted image ???
Moji dve sta user posted image user posted image user posted image obe speljali letnike!!! Tako je ena 4.letnik in druga 2.letnik user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.9.2010 11:46:31   
loremi
Loremi dans si boljše, a ne?user posted image

sem; včeraj sem user posted image user posted image user posted image  ta svoje, mora it ven, dans sem boljš
hvala!

kako si ti? smrkanje že kej popušča, vročina padla? počivaš, piješ čajčke?
user posted image

Glede dedcev pa....mojga ne menjam.

V bistvu kljub vsemu tud jaz ne, čeprav priznam, da sem že pomislila na to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.9.2010 13:13:22   
gigi1
Hojla srčice

Dobr sem, sam v gužviiii user posted image
Saj ni bil kakšen hud fajta, sam mene je zarad pms zabediralo. Včeri sva bila že čist OK user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.9.2010 14:06:32   
mismis
evo še ena se javlja, danes full gužva na šihtu, kot da ne bi bil petek...

Loremi, upam da si boljše

Zarja, midva štartava ob 12. uri iz LJ, tako da bova gor malo pred 14. uro

lep vikend vsem user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.9.2010 14:20:31   
vitachi
Pozdravljene,

po večih tednih user posted image  in poplavi se spet javljam na Zemljo med Vas. N74 te čisto razumem, sem sama v istem zosu kot ti (+, pa pregled+, pa še en pregled +), tudi sama bom širši javnosti novico sporočila šele po 12 tednu. Smo sedaj v 10/11 tednu in je bilo do prejšnjega tedna res hudo!
Tassi, mi je hudo, ko sem brala in ti pošiljam veliko objemčkov- se je isto zadnjič zgodilo meni- namesto solz sem bila samo jezna, upanje pa mi je ostalo v pingotih- in glej, kje sem danes! Ne skrbi, postopek s pingoti je ponavadi (če boš šla v naravni ciklus)zelo kratek - ko se odločiš, drugi dan m sporočiš k zdravniku, potem imaš še nekaj UZ, ti dajo potem liste za merjenje OV, jih pokličeh ko jo dobiš in ti takrat povejo, kdaj ti bodo vstavili pingote - tako kot pri ET- to je na kratko to. Še to- si si medtem dala že pregledati maternico, če nimaš morda pregrade- sama sem več let mislila da je nimam, vendar so mi jo šele letos odkrili (morda posledica več postopkov) in sem pred pingoti skočila še na operacijo pregrade.

Vas berem. Vse dobro!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.9.2010 15:06:22   
Naska
Punce, vidim da full dogaja - pa komaj utegnem prebrati in za vse vas navijati, ker sem se kar zakopala v delo.
z injekcijami pa začnem 1.10.

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.